Дааа Кузнае дали се знаеме хахахаха јас живеев кај хотел вила зора на на таа улица ами горе кај шо се оди накај јурија ако го знаеш тој дел
Се заблажив јас вака виртуелно Среќен да ви е роденденот, голем да расте и секогаш да ве радува!! Сум правела вака со смоки јас на ќерка ми И официјално здраво и од мене Повелете и од мене на мм му е именден Честито име и тебе @zuto ! И сите кои денес слават, за многу години! Јас сум охриѓанка, тука омажена.
Mami od Skopje vo koi naselbi ziveete, da ne se najdeme komsiki da pieme po edno kafe Jas sum vo Cair
Среќен нека е роденденот @Smizzy . Честит именден @zuto и на сите други кои слават. Јас немам многу време да пишувам...некако се помалку и помалку време Прилепчанка сум иначе. Поздравче
Јас од ѓорче петров ако има некоја мајка нека пише заедо да го шетаме паркот пошо јас тука немам никој а единствената @mariz ми е далеку
Јас во пп се родив во пп си останав. Ама убав е како град за живеење..ни многу мал, ни многу голем...секаде пеш можеш да појдеш..ништо не е многу одалечено...не би го менувала. Ако треба да живеам на друго место...тоа би било надвор од државава .
@Smizzy среќен роденден на фраерот твој, да е жив и здрав, гордост да мама и тато да биде! Чекаме слики од роденденската забава? @zuto, честит именден, сигурно си некоја Ивана, а? И за многу години нека ни е празникот на сите! @Mari* ептен си прифатила душо машка линија за говорот... источњачкото во тебе си го збришала!!! Инаку жени јас сум од Свети Николе, мм е од Куманово а живееме во Скопје - Карпош 3.
Bree I svetinikolcanka smo imale Bs ubavo Btw ohriganite ne mozat da ne razberat kt ga zboremo nasio dijalekt pa zato morase da se prilagodam na nivnio