Maximumot bmislev deka e koga se banjav, a bebuvcevo vo relaxsatorot so mene vo kopatilo. Megutoa ne, denes bese max koga na ginekolog. Taka familijarno si otidovme . Jas po poteklo sum prilepcanka, no od Bt sum ama mazena vo Skopje, turlitava.
Ako si spremna da platis Sistina. Skapo e ama moze vo dnevna bolnica so infuzija da pomine. Neznam kako e po drugive privatni
Ocet ne stavaj. Napravi mesavina alkohol voda i ocet i stavaj mu oblogi samo na grbot i gradite. Koga imase mojov sipanica taka pravevme. Samo ato jas mislam deka treba da odite na klinika da go vidat.
Podobro odnesi go @mariz da ne dehidrira,visoka tt,proliv,povrakjanje. Sto i da e,sepak doktor znae poveke. So lesno neka e,i pobrzo da ozdravi Teo.
Prasav remedika nemaat dezuren pedijatar, ama isto pa nemaa dezuren i jas za mene koga bev za infuzija, ama infuzija si primiv. Kolku e vo Sistina? Remedika za mene bese 2000den. Maticniot ni rece pa da odime na infektivno odma, sega nataka odime...
Хм, е така цепај си по нашки, ќе се разберемо! Исток е широк поим ама ти ептен светиниколски ми звучиш, а?
Пред малку се прибравме. Бевме во Космос, на шетање, на зјапање по бутици и така. Сега ја успав ќерка ми и јас будна спијам. Одам да си легнам и јас со син ми. Лека ноќ друшки. @mariz со лесно и побргу да му помине на малиот, така растат децата, мора да истрпиме за нив се. Ве гушкам
da se javam i jas deka sum tuka,non stop ve citam ama nema so da pisam,dobro utro,dobar den,sadovite,rucekot,alistata i taa pa taa puknav veke. konecno mazot mi zema slobodni denovi pa izlegovme denes setavme,veceravme nadvor,od utree startuvame,ke odime sekoj den na more, edvaj cekam. ah da se prijavam vo mladite majki,na 12ti juli pravam 25 godini @mariz so lesno mila,brzo da mu pomine na teo,pisi kako ste
Мене дур бев бремена ми паѓаше косата..откако се породив почна нова да ми расте..не памтам точно по колку месеци од пораѓај забележав дека расте нова...Сета сум сум сега со мали влакна..нови...Не се секирајте и да паѓа...ќе се обнови.
Еве, толку направил чичко Гугл, кој земе-земе. А што, и за Јана се слави именден денеска? @mariz брзо оздравувајте, од сѐ срце.
Ауууу сте се распишале едвај прочитав. Среќни нека ви се годишнините,родендените и имендените.На малиот од @Smizzy со среќа роденденот,голем да расте,среќно и безгрижно детство да има. Јас уште еден месец ќе полнам 27 год.На 22 се омажив,на 25 останав бремена на 25 го родив.Со мм 4 години во врска и пред 2 недели прославивме 4 години во брак.Иначе од Кичево сум ама мажена во Гостивар.Така да сега сум натурализирана Гостиварчанка.
Јас чекав прегледот на 40 дена и зелено светло од доктор. Мислам дека беше доволно кога веќе не крварев и немав болки некаде после 3-4 недели... ама страв ми беше пред да ме види др. И почекавме уште малку. А и не дека првите недели на секс ми текна.