@alana pivo ke pieme za pivo festot,zosto ti e voda Uste od snosti mirisa na izmet,mocki i cad. Da ne zboruvam za blokiranite ulici. Vecerva od voz koga se isturija,kako mravki lazea eden kup lugje. Sto e toa e,nema zalenje 4dena se vo godinata,kje se izdrze.
Mamichki jas se vo kasnoto vi pishuvam.. Nekako sinko ne me ostava da pisham neshto. Si se privrza za mamichka zlato moe, koga i da e vo race kaj drug mene me bara so pogled i samo mi se smeshka. Ako me slushne da zboruvam a ne sum mu na vidik, ke se izvrti 360 stepeni dodeka ne me pronajde i ke mi se nasmevne taka slatko, dushata mi ja polni. Pa i edni spankovci shto sme i dvajcata, perfektno si odgovarame vo toj pogled. Termin ushte nemale odredeno za operacija, sekoe sabajle trcham vo sandacheto da proveram i najposle se javivme denes. Rekoa seushte ne odredile, ke ni pushtele pismo koga ke odluchat. Ke si chekam, shto da pravam. Nekoi koshmari imam sekoja vecher, kako mi se javiva hirurgot posle operacijata i mi veli 'Zhalam,ne uspeavme' Abe srce mi se kine, ne sakam da go sonuvam ova ne sakam na losho da mislam ne znam kako da si pomognam I ovie denovi sum nervozna,svekor mi reche ke dobiel sin mi germansko drzhavjanstvo. Ispadna prazen muabet, ne bilo sigurno. Eve sega nema da mu dadat, makedonsko ke si ima pa duri po 8 godini germansko ke dobie Mrazam preuvelichuvanje na muabeti, duri ispadna kako lazhenje ova Tuku veleshanki izgleda slabo ima na temava?
@kelebeim*** denes na meni imase cveklo so zelencuk ali kako i predhodno 2laz samo izede lele me plasi ova nejadenje samo na cicanje bese i denes i voda i ne kakase cel den a bogami i slabo mokri, pelenite polu suvi... Inace definitivno ne se budel od sto e toplo zatoa sto denes dojdovme kaj majka mi i tuka e epten svezicko i eve go pak ne spie mirno neznam do sto e. Jas si prosetav denes so drugarkite oladiv glava i go prepustiv na baba mu pa bogami za 2 saati se izmacila Mi vika majka mi detetvo ne bese vakvo zar volku se smenil za edna nedela Utre ke go cekame mm da dojde posle rabota da rucame i ideme kaj svekrva mi Stavam facicka ne zatoa sto ke odime tuku zatoa sto pak ke se druzime sami ceeel den vo sabota Dobra nok od mene oci mi se zatvaraat sami
Има ли некоја мама будна?ич не можам да спијам на жешково време,да има како ке изнесам надвор душек ама од тие комарци нема мира.синко едвај заспа се превртува по стопати.синоќа заспа во 12 за пола саат се разбуди и до 3 ипол беснееше.Мислам зима да е покриј се со кебе гушни и нема мрдање,топличко.А сега едвај се издржува.И овие тука деца со моторите само брмчат по цела ноќ,сакам да одам на планина на мир и свежина.Инаку многу ми е тешко на мешето,дали оти лето и бебче како расте едвај се движам и се задишувам.Само вода обична ништо друго не може да ме освежи.А читам вие си се најдовте кои од пп од куманово а од кочани некоја мама нема ли?Па да се дружиме и ние и запознаеме. А мајки дали давате вода преку ноќ на децата?Дали место млекце да му давам водичка или не?уште се буди за млеко.
Eve me mene budna.. Kaj nas ladno epten, so jorganche zimno sum pokriena. Bitno na kratki pizhami spijam Mi se spie a si chitkam na forumov, posle koga ke vikne bebush za jadenje edvaj ke stanam Sama sum si kriva
Значи имаТ вρсκа κолκу κапκи се даваат! Владо Κолесκи и мене и на синчето ни е матичен. Јас сум многу задоволна од него.
I jas sum budna ajt ednas od toplo ne spijam dr pat oti malata placela a sega od nekoi glupostimalce da se iznerviram i ete posle Malata i ovoj mojov od pree si grcat. Inaku za mleko jas i davam na malata,koga ne vecera ubavo da se najade i davam mleko pred spiejne. Nekogas koga e toplo se budi za voda preku nojk pa i davam samo voda. Odamno ne se budi za mleko. Pisav pogore deka ke mi smenat planovi za vikendveke pocna bunejne okolu toa ne pomina ni eden den,covek na rat da nemoze da se proseta. ovojt pat ako nebide po moe po nicivo nema da bide,dosta im ugoduvam na site
Ke vrne vo sabota ta na more nemozes da odis no mozes da setas po trgovskite da sise podnovis i ic da ne se mislis
Od kaj vide ke vrnelo tuka? Tuku ne e cudno oti za menei sneg ke padne pa ni vo trgovski ke neidam so vakvi luge
Добро утро мајки, мама се молзи бебуш у креветче утринска гимнастика, цело креветче го преорува, од едниот до другиот крај, уште од сега а кај ни е крајот. Синко вчера се изнаспа, цел ден си презаспиваше, ама климата ја оптеретив преку денот, премногу жешко беше. Ние денес на ортопед, ич не сакам кај оваа докторка, ама баш да видиме што глупост ќе измисли сега, минатиот пат тресеше од ракав глупости. Во понеделник здравје ќњ аи одиме кај нашата мила доктореса. Е толку од раатот еве го свика.
Sinko za prv pat vo ovie nepolni 4 meseci da me ostavi nenaspana, go podrekov koga rekov deka sme tandem za spienje Se budeshe na sekoi 2-3h za ruchkanje, pa kenkav, pa nishkanje po sobite oh ochite mi pagjaat.. Pa i nemozhev da zaspijam sinokja ko za belja Sega edno kafe ke mavnam, i da odime niz grad, tetka mi si odi utre i pak ostanuvame sami Ajde imajte ubav den zheni