Lele kolku majki vo obidi za bebinja imaloo Aj so srekja, objavuvajte utre pozitivnite testovi Jas dobiv vchera @joy1 ako e ushte edna tetkica si znaesh ti
Да му се множат во здравје и среќа! Ај прати некое парче! Ех да беше поблиску да го изгушкавме бебулето и да ја пробаме тортата!
Ushte ovoj post za vecherva i gotovo.. @fairy88 i mojov denes trebashe da go vakciniraat, tret pat. Nitu bev izvestena, nitu nishto. Otidov za kontrola za krv (a ke stavam podolu slika da mu go vidite racheto od obichno zemanje krv), i taa mi vika ke go vakcinirame. I kazhav za operacijata, se javi vo bolnicata i rekoa ne mozhe da se vakcinira bidejki e naskoro operacijata. Posle toa ke mozhe da ja primi taa vakcina koja i da e P.s. Prostete mi shto malku ke vi go oshtetat vidot moite 'sredeni' noktinja
Ne mu zimaat krv od prste? Partal raceto. Sonce malo. Jas sakav da ja tepam edna od toa krv zemanje vo Avicena. Prsteto cel den so otok oti stiskase ko luda. Maz mi vika deka strav go fatilo deka ke ja ubijam.
Ne bre tuka mnogu se nerviram koga gledam kako zemaat. Najprvo mu ja vitka dlankata i ja stiska duri pomodruva. Pa so Edna debelka igla kako cevche bucnuva kaj shto misli deka e venata i normalno ne ja pogoduva od prva pa buca navnatre pa nanadvor dodeka da pochne da kape krv od iglata (so otvor e). I koga pochnuva da kape krv doktorkata ja zadrzhuva iglata na toa mesto i kapka po kapka ja polni epruvetata I taka sekoi dve nedeli
Офф душиче, му го стегале рачето @Mariangel Зошто од прсте не земаат? Јас стално во Плодност го носам, глас не пушта ко ќе му земаат крв, со едно како пенкалце.
А да да, точно. Јас за жолтицата кога го носев, не ме оставија да влезам, за да не гледам. Целиот беше крв после.
Samo hemoglobin proveruvaat, i mene ne mi e jasno zoshto ne zemaat od prste. Minatiot pat od petata mu zemaa, sega od vena Epten malku zboruva doktorkata angliski pa dobro e i shto se razbirame. Ova ne e nishto, vo bolnicata shto mu pravea novi sestri se isprobuvaa na nego po nekolku neuspeshni obidi imaa Grevche
1000 бацки во рачето за побрзо да помине! И мене ми се за никаде ноктиве, постојано ги сечам кратки за да не ја гребам Магде а немам нит време нит воља за лакирање, средување. Здравје во октомври кога ќе почнам на работа ќе посветам повеќе внимание на изгледот! Инаку денов хаос, глава ме боли, половината укочена, некоја нервоза навјасала...дај да заспијам побрзо да помине! Гледам темата второ, трето дете ја почнавте...на сите нека ви е со лесно! Јас морам "радња" да затварам, не дека така сакам ама сполај му на бога за двете дечиња, веќе не смеам нит да помислам на бременост. Многу маки поминавме, после 2 прекинати бремености и откриени 2 автоимуни заболувања, многу доктори ме советуваа дека не ми е паметна одлуката за второ дете, но упорна бев, ставив глава во торба оти желбата беше појака од стравот, и фала богу сѐ излезе арно ама треба и усул да се има, да не си играм со судбината!
@Mariangel занам дека една боцкањето на вакцината не е страшно-туку реакцијата потоа.Туку во цел страв од вакцинаата,ми падна криво и за боцкањето.Мајка што да правам. Туку во тој момент веднаш помислив и на тебе,не сакав да го напишам ова и да кажам.Си викам кога ме боли срце за една боцка на моето дете,можам да замислам која болка и страв чувствува оваа жена кога се операциите-сечењето кои мора да ѓи мнине јуначето твое.А, земањето крв и модрите рачиња се сигурно постојани,оти треба крв да му земаат за контроли. Искрено ми иде да плачам гога ја видов сликата,од модрото раче. Бидете силни и Господ да е со вас.Се молам ова да ви е последно одење во болницата и да не е потребно повеќе да го оперираат Ние минавме без температура вечерва.Станати свежи и двајцата-јас вчера во 8 си легнав.Надвор уште сонце печеше јас во кревет со малиот.Е, за подоите станав на 2 пати. @kristina.k kako ja поминавте вечерта? Го чекаме татко мусекој момент да дојде од работа
Епа денот не е јасен κаκо двете линии на тестот! Ме убија емоции мајκи! Не знам κаде да фатам! Лелееееее.... одам да го будам татκо му и на ова што доаѓа! Има и безалκохолни. Κој κаκво саκа неκа си земе! Наздρавје и вам, а богами и мене......
Со лесно и со убаво да си ја износиш. Вака кога ве читам и јас посакувам. Па после кога лошко ќе ме измори си викам ај седи си мирно не се занесувај. Колку ти е старо првото? Убав ден мами.