Ajde cestito i so lesno i na tebe i na toe sto cekaat test uste ☺ Jas si zavrsiv rabota so dve dosta se☺
E aj da ne bide pozitiven so tolku docnenje Se salam, preubava vest!!! So lesno Jas kje ja cekam tetkata uste nekoj den
Син ми обожава да си игра со шишиња, да им прави отвори затвори. И мм му дал шишенце со ракија. Во секундата го отвори и накај уста. Кога спискав се уплаши го фрли. Ама пак нешто влезе во уста и цел се потури. Сега сум извадена од памет што да правам. Да го носам по лекари или да почекам? Цецаше и заспа, па незнам. искуство некој?
Со лесно да си ја истераш бременоста Викаат со второ побрзо поминува бременоста пошто не се оптеретуваш толку со мислење што и како ради обврски околу првото
Поубава вест денес не можев ниту да чујам ниту да прочитам.... Ми го разбауви денот мила Честиткииииииииии и со лесно да ми ти е
Хехеее шо убаво Со лесно @SpangeBob ! И на другите што сте во исчекување, и со желба, ви посакувам позитивен тест
@fairy88 кон 2 наутро почна да крева, ама малку 37.5, само го истуширав и не спиев до сабајле го следев.До кај 37.2 после се движеше, сега нема се надевам толку ќе е. @SpangeBob со лесно да е, многу убава вест. Уживај во бременоста!
Супер е, 2 години разлика, не е ни малку ни многу де, ама заедно ќе пораснар, малку мачно е на почеток, кога е и другото уште мало ама после штом потпораснат, полесно ќе биде, барем јас така си се тешам, моите се 2 год. и 9 месеци разлика и тешко ми е, моментално многу ама си викам уште малку, издржи па после ќе уживам, доста се двечки
@SpangeBob честитки и сомлесно да си ја износиш бременоста, дај боже школска да ти биде да не ја осетиш. Супер разлика ќе ти бидат децата
@Smizzy да ти честитам и тебе за приновата, само убавини, здравје и среќа да ве служи. Како се снаоѓаш? Имаш помош? Баткото како го прифати малоти, љубомори ?
@SpangeBob со лесно срцка, не е страшно, прекрасно е. Ич паника да не те фаќа, баш ќе ти биде забавно. Туку, што читам јас овде, бе два дена ме нема, а вие сите чекате две цртки @mariz , @joy1 ајде тестовите ваши, кажувајте, забавно е пак истото друштво да се собереме во труднички. Значи како повлеков нога, не ми се верува, еј закон сум Ај да ја повикаме и @irena.1 , а другите ќе ве викнам кога ќе ми текне кој ми фали
Фала мила. Сега за сега се снаоѓам некако, прват недела имав максимална помош од мм, но еве почна и тој на работа и две ноќи сум сама со децата. Малце е проблематично кога синхронизирано кенкаат за спиење ама се фаќа некој ред Баткото е супер кога сме сами сака да го гледа и да го чепка малото но не со намера да го повреди. Но кога има уште некој тогаш малце збеснува и сака да се докажува пред другите па го открива, го влече за нога. Во секој случај не е страшно, но никако не се за оставање сами без надзор И како и секоја мајка се тешам сега почетокот е тежок после заедно ќе растат
Незнам дали се сеќаваш, ама првиот пат кога забременив, долго ја чекав бременоста и немав симптоми, се плашев тест да направам, ама ти ме охрабри. Сега јас не те храбрам, ипак на трето одиш, само чисто ради мене, пошто немам трпение, напрај тест Навивам за маже кај тебе овој пат