@SpangeBob честитки за бременоста и со лесно да си ја износиш. @mariz и @joy1 вие сте следни со позитивни тестови : D Него и мм нешто воопшто не се пази, може за некое време и јас да изненадам, само мене сеуште ми нема дојдено менструација од кога сум породена, за некој ден синко ќе направи 10 месеци. @Mariangel за малиот, јунак е тој се ќе издржи, Бог е со вас имај верба
zasho ja chekash koa sigurna si deka nema da dojde!? tipichno ponashanje koa sme sigurno bremeni rekov ja, nema da dochekash bozikj gitla zemi si test ne chekaj uzalud hahha
И јас забременив кога син ми беше толкав. И да, со втора бременост и второ дете дете се минува дупло побрзо. Со лесно и убаво да си ја износиш бременоста. Честитки! Гледам акција за пролетни бебиња, машала. На сите да ви се исполни, искрено ви посакувам две цртки, а јас има да се пазам како никогаш досега, оти вистина е дека првиот пат потешко оди, а после кога ќе тргне...оди сопри ја машината Третото има да почека кај татко му уште неколку години @joy1 и @mariz, стискам палци за вас, кај едната батко, кај другата девојче. И да ви кажам од вчера немав отворено и сега слатко си се изнасмеав од вас. Има да си направам едно матено нес и да си прославам за убавиве вести кои ми го разубавеа денот.
Abe imam iskustvo so docnenje onaka, pa ne mi se pravi, da ne e dzabe iako od koga pijam Eutirox tocno mi doagja sekoj mesec..
И јас ви се чудам. Јас секои 10-14 дена си правев тест, за онака, да не има нешто . Не па да ми доцни. Ајде не не мачете
Оооо какви муабети паднале овде. @SpangeBob честитки,само убавини. Вие другите не се криете,купувајте тест и израдувајте не Почнаа подготовки за роденденот на синко,торта порачана,игротеката избрана... Уште да го дотерам славеникот,да подготвам покани,да се подготвиме ние....Уф,имам уште многу обврски. Викендов ќе тркнеме негде да се избања синко,сакал кај ,,големата вода,, вика,па еден тон играчки и тракатанци за тоа купив. Ручекот денес брзински,шпагети со домашен болоњезе сос. Порачан од брат ми,ќе ми дојде на гости. Убав ден,убави мајки!
Здрaвo женски,зaвчерa се врaтивме oд oдмoр пa имaм уште некoј ден пa кaј мaјкa сме нa гoсти дa пoседеме и oнa е нa oдмoр.Инaкѕ убaвo пoминaвме,ќеркa ми пo цел ден вo вoдa,де вo бaзенче,де вo мoре,немoжевме дa јa извaдиме,сaкaше сo тaтo дa се бaњa . Дрaгo ми е штo ве зaтекнaв сo убaви муaбети зa нoви бебињa,aкo пoсaкувaте дa си дoчекaте сите,@SpangeBob честитки милa и сo леснo,јaс сaкaм aмa дa се пoгoлемa рaзликa декa oвa мoјaвa е aктивнo цел ден,не седнувa ни минуткa,пa незнaм кaкo би се спрaвилa сaмa.Пoздрaб се читaме пaк
Уф колку убави...нови бебиња се крчкаат! Со лесно @SpangeBob да ти е, уживај во секој ден од бременоста! А бре, @mariz i @joy1 , ко у турските серии, во најинтересното не оставате да чекаме... Денес многу ме боли половината, одвај функционирам! И да ви кажам мме на тој Марфи глупавиот...секој ден станувам и потсредувам се во дневна оти може некој ќе наиде да не ми гледа растурено, а оно никој не доаѓа освен мм од работа во 6 и денес станав и така "расшрафена" викам нека се како што е, - алишта пеглани на троседот оставени за прибирање, садовите неизмиени од доручек, други измиени на масата чекаат за прибирање, нешто пазарувано си останало од синоќа во ќесите... ние отидовме на контрола кај матичниот и кога се вративме, дури и алиштата што се пресоблековме беа уште несредени кога ете ти ја тетка ми од Св.николе што вторпат у живот ми влегува у куќа и тоа не сама туку со пријателка. Биле на преглед у комшии во Воена па додека чекаат превоз свратија...многу ми беше непријатно во хаосот ама се дешава, што да правам!?! Си отидоа за брзо па сега се крчка телешко со компир додека беба спие! Има да направам една салата и време е за ручек! Повелете!
Лелелелее за какви убави убави работи се дискутирааа, ајде нека е за убаво само па како треба да биде ќе биде. Јас бојам со син ми, деновиве сака мн.да црта и да бои, а малата во соба со татко и, демек да ја успие ама црка плаче ја слушам ааааххх немам мир немаааам, одам, оти вака не гледам ни до утре да заспие
Честитки @SpangeBob, со лесно да биди, ајде и кај другите да видииме две цртки туку јас како сум исплашена викам како издржуваат со 2 3 деца моево мислам душата ми ја извади а има само 3 недели, му зборам биди мирно не плачи оти ќе останиш без братче или сестриче мм се чуд ме гледа ама стварно исплашена сум
Dobar den mami Denes se umoriv ama se isplati Zavrsivme so večera cistenje pa da odime malce da go setame selovo ko čitam vaka dobivam zelba za uste edno