На мене многу луѓе ми велат да одам на трето. Ќе било женско. Маж ми сака, ама јас се мислам. Имам претчувство дека пак ќе биде машко.
Ако одам на трето, тоа ќе биде според проверен рецепт. Да не се мачи маж ми за џабе. Женски јас пак имам проблеми со грлото. Синоќа не спиев како што треба. Маж ми ме зеза - да ти дадам една инекција одма ќе ти помине.
Ај да да стварно ве молам кажете рецепт за женскооооооо и јас многу сакам,Мислам дека и воа второво е пак машко,дури во среда ќе дознаам за сигурно какво е.
Мaмички кoј имa кoристенo или сеуште кoристи oд тие лaсерски ли се какви се тoплoмери ,дaли се тoчни и кoрисни,дa не си лупнaм пaрите зa џaбе.Вaкa ми изгледa најлесен начин зa бебенцетa дa измериме температура.
Tocni se, jas imam na Microlife. Prvo deka ne veruvav, merev nekolku pati istovremeno i so ziva i tocno do stepen bese
Мене една колешка постара ми кажуваше дека старите кај нив викале кога ќе се качиш врз него ако после завршената работа паднеш на лево ќе биде женско а на десно машко Јас изгледа на лева сум паднала
Mene tretovo mi e zensko dr maski ne mi se veruvase deka e zensko. A recepta mislam nema samo so lesno pa kakvo takvo ono se znae gradinata e ubava so sekakv i cvekina.imam komsika (albanka dojdena )e cicko nejzin imal 9 maski sekako se macel no nikako zensko
Jas celo vreme za vtorovo mislev deka e pak masko, ic nekako ne mi idese mislata nakaj zenako. Nekako bev mnogu naviknata na maski deca, skoro site u familija pobliska imaat maski i prvovo masko. K9ga doznav deka e devojce nekako cudno mi bese dodeka se naviknav. Ama mnogu se razlicni zverki se devojcinjava epten. Srcka kojznae kolku ke bide brliva koga ke potporasne taka mi deluva. Kako i da e ubavo e da imas razlini i masko i zensko. Jas rekov ne sum za treto mm se zeza nekogas ama ne e ni on spremen. Nekako kasno pocnavme. Da se zivi i zdravi ovie dvecki ☺. Aj dobro utro jas rano si stanav sreduvav kujna vcera ja ostaviv taka rasturena deka nadvor so decava pa posle aj da ne im tropam . Bebce uste spie za divno cudo sinko so petlite i toj neznae da pospie. Da dopijam kafe pa da se spremam za na rabota.
Jas posle 4 spontani skoro 2 god nikako nemozev trudna da ostanam A kolku li se obiduvavme I taman zaboraiv na to a imav i nekoi ispituvanja edno po drugo gastroskopija i Mi vadea voda od koskena srz to se so narkoza i Mi kasnese tetkata ama mislev od narkozite e I trebase kako utre da pocnam da rabotam (edvaj rabota togas najdovme so mm ovde) edna prijatelka Mi rece am aku napraj test I pozitiven bese I sea si go Imam zabceto Za pol ne se zamaram ic ne mi e bitno samo da Imam zivo I zdravo Mm imase strasna zelba za masko no se smeni to zs nemozevme nikakvo da imame I toj sea velit samo neka ima toa e bitno