Zdravo mami. Ne sum Vi pisala odamna. Od obvrski glava ne mozam da krenam. Sinko e po cel den vo race , se custvuvam kako da sum pretepana. Ama koga ke si legnam do negi i ke si go gusnam zaboravam na se Go dobivme prvoto zabce na 6 meseci. Pominavme bez maka. Nz dali e do kilibarnoto gerdance, ama bukvalno ne setiv koga go izvadi. Citam razmisluvate za vtoro, treto dete. Bravo za vas Jas mislam deka uste edno dobri 3 godini ne bi se resila za vtoro. Sinko e mnogu privrzan zaa mene i nemam vreme ama bas za nisto. @SpangeBob cestitki mila za prinovata, so lesno da ti bidi
Ama poenta e deka ona e moja gostinka pa jas moram da ja animiram. Nemozam drug da i pratam da pravi drustvo. I da ima dve deca ama golemi po 18 godini i najverojatno zaboravila kako e da se cuva bebe.
Мари, млекото највеќе намалува од умот и нервоза! Ти пишуваш деновиве дека си преморена од работа, веројатно тоа влијаело и на млекото. Незнам каква ти е ситуацијата но пробај да одмараш и да се релаксираш повеќе, внесувај многу течности - цедени сокови, вода и јогурт и стој подалеку од цигарите и кафето! Поздравче!
Миличка, фала ти за добрите желби од ! Се арно да се враќа и кај вас! Ако нема од таа торта, денес друга ќе дадеме оти денес големото ќерче полни 12 години...многу сум горда на тоа девојче, многу се трудев и изгледа успеав добро да ја воспитам! Сонцето мамино да ми биде среќно и весело секој ден, повелете да го заблажиме роденденот!
Eh super. Zabavno ste prosle. Kako bese po pat? Nie ke odime vo toroni za 2 nedeli i najiskreno strav me faka. Ne mi e prvo znam kako e so bebe na odmor samo sto malava e mnogy nemorna vo kola. Izgleda ja faka ludilo vo zatvoren prostor. Vo kolku trgnavte? Kolku saati ve fati patot? Kako prasuvam ko prv pat da patuvam ama nekako ovoj pat bas sum napnata. Sedese maliot vo stolce? Ke go stavime golemoto sediste da vidam kako ke se ponasa denoviv. Vcera do vodno pobudale. Samo se pentari po mene dusata mi ja izvadi. Ajde dobro utro na site. Da dopijam kafe pa na rabota. Ubav den
Neka i e najsrekjen rodendenot na zlatnata kjerka, samo ubavini da ja pratat cel zivot i sekogas da bidete nejzini gordi roditeli
Sreken da i e rodendenot , golema da rasti. Samo da Ve raduva. Masala golema kerkicka si imala @Sunshine_1979
Zeni be kaj ste, sto ste ja zapustile temava Mene denov haos, se pakuvav cel den, nokjeska trgame na odmor. Odime do Nea Vrasna, Vrasna Beach.. Konecno i nie da go vidime moreto ova leto... edvaj cekam! Smestajot ni e na sama plaza uzivancija Jas da ve pozdravam, deka moze nema da imam asalen internet tamu pa od tamu eden pozz da vi pustam Pozz majki od mene i sinko
Ubav pomin Dobro vecer i od mene Denes se iznasetavme so bebka Si bevme na kolac so prijatelka vremeto za merak Bebka ete mi stana i moram da skratam so postov
Dobro vecer i od mene. Setnavme so sinko i mm vecerva. Doma pekol e ne se zivee, klima ne pustam radi sinko. @mariz ubav pomin Zenski ke setnete negde utre? Nie resivme da odime do Lerin, samo da ne e mnogu zesko ubavo ke bide. Dobra nok na site
за бебиња пожелно е да престојуваат во разладена просторија 22/24 степени, на пеколов не се казнувајте заедно со бебето да се варите дома. Внимавај само директно во него да не дува
Kaj ste be mami Jas malku kasno vi pishuvam ama eve sega srediv i legnav pa da ve pozdravam Denov mi pomina isto kako i sekoj drug, so sinko cel den se chuvame se smeshkame si gugame Ama me iznenadi mm samo shto si dojde od rabota mi predlozhi da izlezeme (shto e stvarno retko, zatoa i se zachudiv) Jas spremna ko pushka, oblekov bebe i letnav Pa me podnovi edni trenerki shto si gi merkav, pa na vechera bevme Toj prv jadeshe jas chuvav bebe, pa posle smenivme ulogi i taka. Ubavo ni pomina vecherva I za keks duri imashe vreme, i sega dvajcata moi mazhi nanaat a jas ne zaspivam bez da vi pisham @mariz ubavo da si pominete na odmor, proshlapajte se i za mene Jas od opravdani prichini skoknav odmor godinava @Sunshine_1979 ooo epa jas 4 minuti pred krajot na denot da chestitam rodenden na kuklichkata Golema da raste, gordost vasha da bide Dobra nokj zhenichki, konechno den bez kavga da mi pomine Se chitkame utre
Добро утро. Син ми ноќеска се жалеше на мешето дека го боли, спие па се буди од болки ми вика го боли па пак заспие и се така и сабајле поврна 2 пати ама вода, скроз малку и спие сега, веќе 3 саата не се пожалил дека го боли, што ли така пак сега ова? Вирус ли е, настинал ли, не знам Да видиме денес како ќе биде. Јас не спиев покрај него цела ноќ, ќерка ми кусо да не е, во 7.30 спремна за игра, се буди, си пее, а јас ми се спие ми се плаче лелеее како ќе се изджи денов, сама сум , мм е на пат
Oф душичкa. Спреми му супa кoкoшкинa,чaј oд нaне,кефир нее лoшo дa му дaдеш,и пoлеснa хрaнa,дaвaј течнoсти,сo леснo некa ви е
Се спремаме за на одмор со бебуш. Остана денес да купиме уште крема за заштита од сончеви зраци. Каква користите за 2,5 месечно бебе?
На твое место никаква не би мачкала. Кај бебе до година не е препорачливо да се користат такви креми, а тоа што сите ги шлапаат бебињата со такви тоа е друга приказна. Само соодветна облека во светла боја, капче и во соодветно време надвор, не во најжешкото.
Здраво и од мене.Бебето спие, се мислам и јас да му ја легнам.Имам пак нешто обврски-треба да излезам,ама ме мрзи.Не ми се ни пишува,затоа не сум многу активна. Гледам сте пишувале за гости.Јас не се замарам многу.Нареднта недела ни доваѓаат на гости деверот и јатрвата.Ќе стасаат во 9 саатот вечерта,јас тогаш си легнувам.Ќе ѓи поздравам и си легнувам.Кој сака нека е ама нека прости,јас цела вечер на рати спијам...па и да седам касно неможе. Ми треба сила за наредниот ден да функцјонирам. @Sunshine_1979 среќен роденден на малата Туку да се насмееме,имате ли слушнато за љубичеста боја Мм вчера ме убедува дека имало таква боја,а јас прв пат слушам за неа.