Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Јас веќе извесно време сакам Кекс да јадам :) што би рекле некои феминки, ама мм мува не го лази, нејќе ли, не го привлечувам ли веќе, друга ли има :wasntme: не знам што е, битно, откако е родена малава, на прсти да избројам, дури и тоа е многу што сме имале, тапа во тој поглед, а мене едни такви секси соништа ми идат преку една вечер и не знам што да правам, 2 пати јас бев иницијатор, една вечер, море сабајле беше, 5 саатот, се разбудив цела жива вода, којзнае што сум сонувала (facepalm) и го фаќам мм, го галам, тој хрчи ли хрчи :D и бидна работата, ми олесна :mm:, и уште еднаш пак јас така и викам сеа ќе чекам од него, ама ништо, :( ете секоја вечер си велам, штом заспијат маливе, да се поиграме јас и тој и чекам чекам ама јок.....
    Ете така драги мои, ќе си сонувам јас и оваа ноќ па сеа тоа е, на сила убавина не бидува :doh:
    Лека ноќ пријателки, спијат малите, па и јас сум готова веќе |-)

На Kaetana, Kitten и Mari* им се допаѓа ова.
  2. Nikita7

Nikita7 Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    13.160
    Леле па јас ич немам желба за таа работа мм е иницијатор инаку јас абер ќе немам како шо почнав на работа уморна сум само на перница и кревет мислам :rofl:

На tina-63, ZRNO, Mari* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.882
    Двапати се навратив од почеток да прочитам пошто со “кексот' ме збуни:lol: Што ако два пати си била иницијатор, не гледај ред за тоа^_^. Маж ти е крај краева. Ако трае подолго време јас и би го прашала. Друга?? :devil:Па не би можела да седам со сомнеж ни ден, а не па подолго .]:)

На Kaetana, Kitten, Girl-Rabbit и 2 други им се допаѓа ова.
  4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.613
    Допаѓања:
    76.841
    Lele jas so hormonive poremeteni vaka ic ne mi se saka, a samo sonuvam mrsni sonovi :D Mm e povekje inicijator, ama ne go odbivam nikogas, nie pa 2, 3 pati nedelno si imame, ama so edno dete, ponataka so dve kje vidime kako kje bide :D
    Jas zatoa sum vo forma (hollest):rofl:

На Kaetana, ZRNO, Nikita7 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Со едно кога бевме и ние имавме нон стоп, затоа сега ми е малку чудно и неприфатливо ова ама се сменија многу работи од тогаш, така да, од една страна и не го окривувам, тоа е тоа...

6. Arien

Arien Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    476
    Zdravo mamicki. Jas cesto ve sledam no nikogas ne pisuvam. Resiv kako padobranec da upadnam VO temava iako mislam deka retko ke pisuvam. Mama sum mislam postara od vas mnogu mozebi i gresam no SE cuvstvuvam mlada (40). Imam kerkicka 9 meseci i mi go napravi zivotot kako bajka. Inaku e veselo,zdravo i napredno bebule.na 4 meseci prv pat kaza ME-ME,a na pet veke me barase i vikase Mama. Srcka e. Na 7 meseci pocna da lazi i eve veke na devet polni sama SE isprava se drzi na krevet,na regal i stoi,no rano e da proodi i ne ja ni forsiram poleka i toa ke dojde. Na 8 meseci i izlegoa prvite zabcinja dole, a eve vcera i zavcera imame i gore dve zabcinja. Mnogu saka deca i so sekogo komunicira na nejzin bebeski jazik. Ete vo kratki crti da SE zapoznaeme.
    I da mamicki da ne zaboravam ne SE grizete za keks za se ima vreme period e i SE ke se vrati vo normala. Uzivajte so bebuskite i so partnerite.

На Kaetana, Mama Maja, galapce и 8 други им се допаѓа ова.
  7. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Хаха така ми дојде да кажам, за друга, но никогаш не вели никогаш нели, ма, да, не верувам, познавајќи го доста добро...
    Ај ќе го буцнам сеа да видиме дали сака :D во другата соба е, пред компј.бара работа, секоја вечер тоа му е работата штом заспијат малите, веднаш tamu odi

На Girl-Rabbit, Mariangel и Mari* им се допаѓа ова.
  8. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.613
    Допаѓања:
    76.841
    Ja utnav @joy1 sega vidov... Neka i e najsrekjen rodendenot, golema da raste, pa da si dobie edno bratce drugata godina :D

На Girl-Rabbit и joy1 им се допаѓа ова.
  9. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Obleci nekoi halteri ke te brka Po sobite :devil:
    Btw so mm ak ne za drugo za keksot ssme pogodeni :party:

На Girl-Rabbit, joy1, kallias и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.976
    Допаѓања:
    327.497
    Devojki fala na cestitkite
    Da vi se vrakjaat samo ubavini

На maja.mitrova, Mari* и chocolade им се допаѓа ова.
  11. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.882
    И јас тоа ке и предложев но ај да не претерувам :)

@kallias уште си тука :o ајде фрлај се на работа :lol:

На Girl-Rabbit, Mari* и kallias им се допаѓа ова.
  12. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Sreken rodenden na mometo najubavo da rastit :l:

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Да е живо и здраво девојчето убаво, мама и тато да ѝ ги исполнат сите желби и до следниот роденден братче да ѝ купат! Хепи брдеј!!!

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    @joy1 среќен да е роденденот на малата, да е здрава и жива, со мало задоцнување.

15. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Dobro utro majki :l:
    Denovive premorena. Malisha smeni so spienjeto, pak pocna da mi zaspiva vo 22.30 i da stanuva nakaj 8 sabajle. Se trudev da go vratam na taa navika i uspeav. Pocnav da veruvam deka sepak me bivalo za majka :lol:
    Sega sme vo faza na brborenje cudni zborovi i duri i recenici, ama nikoj ne ne razbira :D.
    Od naredna nedela pocnuvame da se spremame za bliznacite, sleduvaat najubavite shopinguvanja na svet, edvaj cekam :inlove::inlove:
    Imajte ubav den, smatete i po nekoja torta denes, mene takov mi e planot :D

На ines.h, Mariangel, LadyC и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Arien

Arien Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    476
    Dobro utro mami. Nie budni od niedno vreme(facepalm) kako da sme spiele sto sati. Bitno naigrani :whew:najadeni:pizza: izguskani:inlove::hug:. Ja citav pak Crvenkapa ja obozava,a av-av ke go :ninja: isplasime da ne ja izede Crvenkapa :D. Sega |-):inlove: a posle sme vo akcija na setanje da gi posetime patkite i lebedite vo ezerceto. Pa malku da lazime po trevata i da bereme :lol::lol: cvetcinja kako demek:f:. I da sekoe izleguvanje namesto vo kolicka nie ja setame kolickata drzejki se vo race:sweat::muscle: i ja gledame kolku e ubava :lol:. Se nadevam denes ke ima :sun: ama i da :rain: mora da setnime doma ne se izdrzuva saka da razgleduva nadvor se i e interesno. Ajde dodeka spie :angel: da napravam za rucek i posle sme slobodni. Ubav den Mamicki:*:hug:

На Mariangel, alana, Mari* и 2 други им се допаѓа ова.
  17. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    21.350
    Добар ден мами. Еве ние на гости кај свеќи. Мали спие јас го чувам. Возев до тука и сега седам ко тепана. Колку ме уморува тоа возењето чудо. Ме измрцварува, башка морам мм да го слушам цело време како ми коментира :devil:. Ич не сакам да возам.
    @joy1 среќен роденден на малата. Да е здрава и среќна.
    @Miss.Sweet вчера се разминавме на детската улица во н. Лисиче. Ти го препознав малото. А тоа ми упати една огромна насмевка. И мама и тато се лепотани. И вие ли живеете таму?

На Kaetana и joy1 им се допаѓа ова.
  18. alana

alana Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    1.180
    Допаѓања:
    3.335
    Леле колку имам за читање на темава :)
    @joy1 ,среќен роденден на малата...голема да расти.
    @Mi-Ma , среќен роденден на лавчето.

Сакав да споделам само нешто да се насмеете,па да почнам да читам.
    http://www.kafepauza.mk/zanimlivost...um-detski-biseri-koi-kje-ve-nasmeat-do-solzi/

Кај нас мажите можат да се оженат само со една жена. Тоа се нарекува монотонија.:rofl:

Последна измена: 14 август 2016
    На kalinaka, Sunshine_1979, Mari* и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.538
    Мила вчера бевме на гости кај баба (мајка ми) па и останавме на спиење :D Баш кога го шетавме по детска не беше у елемент пошто многу му се спиеше ама битно се смее на сите. Вие таму ли живеете? Да се договориме нареден пат да шетаме деца заедно :)
    @joy1 да е жива и здрава снашката и голема да расте. Сите желби да и станат реалност, а мама и тато да бидат горди родители и да им подарат едно братче на двете лепотици:nod:
    П.С да ве почастам постапалки во средата ги правев ама немав време да пишам :(
    FB_IMG_1471185464728.jpg

Последна измена: 14 август 2016
    На Kaetana, Пчела, slobodka и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Heloy mamicki
    Nie denes napraivme dosta raboti
    Ja prodadovme kolata I si kupivme ponova :party: na staro normalno
    Bevme vo gradot tato ne castese pica malu prosetavme I sea mama sedi nadvor so farba na kosata zs
    mm me istera nadvor od so mu smrdelo (facepalm)
    Bebka spijat se umori I taa denes
    Bese glavna vo restoranot
    Se smeese I gugase na site vnatre pa im bese interesna na site :lol:
    Ubav den mamicki :hai:

На macencef, Lepaaa, muchacha_a и 7 други им се допаѓа ова.