Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Happy birthday Stefan!
    Да растеш здрав и весел во среќно семејство!!!
    Имајте убава роденденска журка, прекрасна ви е тортата!!!

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  2. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Blazesi ti stom e takva tvojata sveki :)
    Mojava e bez oset definitivno !!!

3. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Арно ти вика @eleni27 , кажи им дека ти се исфрла после бакнување! Со убаво замоли ги да ја бакнуваат по ноџињата само.
    Ако не разберат нека се лутат!!!

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  4. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    1.236
    Допаѓања:
    14.580
    Здраво мајки,жени.....Најпрво нека им се среќни родендените на бубале на синот и на јоу на ќерката,и да бидат здрави и мн среќни.
    Инаку да ви кажам вчера бевме тука кај нас на браната има убаво местенце ресторанче свежичко е,но синко не седнуваше ни секунда,почна да се брца во вода во фонтаната,и тражеше рибички,почна д асе лути да писка и плаче мислам сите гледаа во нас.И со убаво и со лошо и било ккако да му кажеш си прави тоа што си наумил.Поседовме малце и си кренавме по една пијачка пиевме,и кумашинците беа со нас а тие имаат 6 месечно бебенце и тоа мрда рита се преобрнува .Дефинитивно не сме за никаде,само дома во двор,пушти и нека трча скока и рипа ако сака и нека писка.........
    Од сабајле малце подзачистив,и во двор и по дома,па синко заспа малце,потоа нешто за ручек да се прави,секој ден е иста песна.Отидов да постелам алишта на синко.
    Имајте убав понеделнички ден и уште поубава недела.....

На Angel.Heart, M&M, Sunshine_1979 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Se odbi nemav kapka mleko poveke
    Veke 15 dena ne cica
    Neznam kako se sluci odednus taka i mene ne mi bese jasno nisto ama se stori zal mi e sto bebka cicase kratko

6. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Srrken da vi e rodendenot

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kelebeim***

kelebeim*** Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    1.336
    Da se lutat?! Ma ajde ne zafrkavaj. Gajle ti e. Direktno ke im kazes - ne ja bacuvajte se nafrla po lice baska e mnogu mala. Najmnogu bakterii ima vo racete. Tie ja bacuvaat, a taa toa vo usteto go lize i se polni so necistotija. Znaci ne im dozvoluvaj! Jas direktna sum za tie raboti. Znam milo im e, ama ima i drugi delovi po teloto kade sto bebeto ne e direktno izlozeno na tie bakterii. Se nerviram koga ne slusaat, a uste da se lutat. Ne popushtaj!
    Jas po 100 pati na den mu mijam race lice i pak e nafrlano.

Deneska generalka pravam, beba mirna si lezi vo krevetce cel den i sega rekov da odmoram 5 min. Pak zestini :doh:

На eleni27, Girl-Rabbit, Mariangel и 2 други им се допаѓа ова.
  8. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.668
    Допаѓања:
    37.483
    Dobar den majki.
    Kaj nas nisto novo,sinko seuste si potkasluva,na momenti i slajmce si povraka,no i samiot si kazuva deka ,,mnogu sladoletcinja si krka,,. :) :)
    Mrtva umorna sum sekoj den,i pak ne e se sredeno kako treba. Zena toa ti e,ne e za nas samo doma sedenje.
    Bubale(ne uspeav da te oznacam)Najsreken rodenden na maliot,cel zivot da ve raduva i da bidete gordi od nego.
    Se najubavo na site sto imate za slavenje.
    Ubava nedela majki

На Kaetana и mariz им се допаѓа ова.
  9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.622
    Допаѓања:
    76.852
    Bravo za tortata majce, preubava e!

10. Arien

Arien Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    476
    Dobro vecer mamicki
    Bubale sreken rodenden, @Mariangel :hug:(y):* vi posakuvam SE najdobro i da pomine so lesno, @zuto cekame cestenje virtuelno. Ako nekogo zaboraviv ne e namerno na site vi posakuvam prekrasna nedela.
    Bebuska spie |-) no da se razbereme:!: nikogas cvrsto ( nekoja mama spomna 12 sati spienje:clap: ) mojava bogami i dvanaeset sekundi kako da spiela cela vecnost:lol:. Pobrzav utrovo da rascistam niz stan ama tesko izvodlivo :sweat: bitno se pojaduvase bebuska i raceto spremno za cao :fubar: aloo bebo vikam 07:30 e koga pusti edni solzicinja pa nema da izlezam 8) kolickata bitno ja turkavme gore dolu ]:) a bebuska se smee radosna abre me izmori :drunk: edvaj se pribravme doma so molbi. Ruckavme i kako demek ke spie koga se razigra mm mi vika ajde zence densko party :party::dance:malku razmrdaj se(hollest) pa vecer ista pesna te ceka. More bre mazi nerazbrani:rofl::drunk:. Aj da skratam bitno sekoj den mi e zabaven pa i nok. :lol: Ama taka rastat deckite. Ajde da odam da se sredam dodeka spie bebuska oti koga ke dojde tato odma ocinjata ko filgancinja otvoreni :angel:8-|:inlove: saka da se igra bebka do ranite utrinski saati(facepalm). Da ve pozdravam imajte ubava i mirna nok :hai:.

На eleni27, Girl-Rabbit и Mariangel им се допаѓа ова.
  11. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.863
    Допаѓања:
    34.219
    леле се надевам дека нема и кај нас да биде исто така....нема да можам да издржам сама буквално сама....=((

12. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.863
    Допаѓања:
    34.219
    Дали ја доиш ?Многу ми е страв да не се одбие, инаку собата е кога 23 кога 25 степени ни повеќе ни помалку. И се надевам дека бргу ќе заврши порано си заспиваше во 10 се будеше на 2ипол саати да си цица сепак новороденче е...а еве два ноќа не знам што му стана.

На Mari* му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Mama Maja

Mama Maja Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2016
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    429
    Zemi si zacvrstuvac za nokti Evelin 8vo1. Provereno mnogu deluva.

На Girl-Rabbit, Mariangel, Sunshine_1979 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Veke 15 dena ne ja doam
    Ne oti taa ne sakase nego mi sekna mlekoto
    Inace ko da nesaka da zaspie se dopiram ao moeto nose nad nejzinoto i za 5 min e zaspana :inlove:

На Girl-Rabbit му/ѝ се допаѓа ова.
  15. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.546
    И покрај напорниот ден, најдов време да си го исполнам ветувањето.

Ајде тој што држи диета нека направи исклучок за положените 2 испити, за третиот ќе частам за една недела (се надевам) ;)
    Ако го положам третиов ќе одам на завршен, па пак ќе частам, здравје... Има сите да ве поправам за по некое килце од толку частење.
    Ајде фаќајте додека има...

Инаку страшно напорен и тежок ден, со дополнителни стресови со децата и тие што ми ги чуваа. Ама за тоа не сакам да зборувам сега. Кога си дојдов вториот пат мислам дека цркнав. Само фрлив сѐ што носев со мене и паднав. Нозете ми се укочија, главата ми тежеше како олово, цел ден нејадена... Трчај деца да средиш, нахраниш, ручеци, одмолзување, успивање...мислам дека до минута времето ми беше искористено без да здивнам.

И да ви се пофалам уште нешто, малата вчера цуцла ми фати конечно. Сега се надевам ќе го одмориме палецот.

Сега поредовно ќе ве читам и муабетам.
    Патем, среќни нека им се родендените на тие што си ги славеа, немам сила да означувам, знам дека ќе прочитате.

Добра ноќ, да заспијат децава, има да спијам како топ сега.

На Kaetana, Sweetheart87, Mi-Ma и 26 други им се допаѓа ова.
  16. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    BUBALE нека му е среќен роденденот на малиот, тортата преубава на изглед, а сигурно и на вкус.
    Ние со синко си иргаме на земја, коли воземе, а интересно му е исто така да ги обрне наопаку и да им ги врти тркалата и сам си се смее.
    Него мажето нешто од вчера ми се разболи, лошо му е му се повраќа, ништо не јаде и само му студи. Тт му мерев нема, а инает е несака да идеме на доктор.

На Girl-Rabbit и Mari* им се допаѓа ова.
  17. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    received_10208913289803469.jpeg sto moze da e ova na stomaceto mu izleze sabajle?

18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    На coconaut му/ѝ се допаѓа ова.
  19. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    Virusot go fatil I nie go pominavme, samo so visoka tt, 24 casa trae

На SummerGirl и Angel.Heart им се допаѓа ова.
  20. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Dobar den zenicki
    Denes dosta toplo ovde
    Jas vo forma malce cistev kuka pa sea I kolata so si ja kupivme da ja zacistam (facepalm)
    Sve isprano a bogami vecerva ima da se potam so peglanjeto
    Ak ne drugo mozit ishodot od seto ova ke e za 100 grama mama polesna :lol:

На Arien, Girl-Rabbit, Sunshine_1979 и 2 други им се допаѓа ова.