Добар ден и од мене! Почнав да чистам, ама ме фати мрза. Покасно ќе се фатам за работа. Уште прашина да избришам и да ја исчистам кујната. Остатокот го чистев вчера. Сега треба да го разбудам помалиот син и да одам да го земам од градинка поголемиот син. За ручек ќе правам тавче-гравче. Гравот е сварен. Уште да се испече. Да зајде сонцето па ќе ги прошетам децава. Не им се седи дома. Ќе си направам нескафе. Кој е за, нека повели.
Јуху! Со летово помалку активни сте некако! Или мене така ми се чини.... Или понабрзо отварам да читам, или навистина помалку пишувате. Да ви се пофалам немам баш. Генекологот ми закажа на 18ти. Се изначекав. Не можам повеќе. Туку некако многу изморена се чувствувам овие два дена. Па, не знам дали има значење. Дали се ќе биде во ред, можеби почнав да чувствувам знаци на бременост или... Малку се плашам. Ако има некој искуство ве молам споделете. Можеби ќе се пронајдам. Си велам ако не е успешна бременост можеби нема ни симптоми да имам. Или ги немам! можеби ми се причинува. Што знам... Инаку на работно место сум сеуште. Едвај чекам дома да си одам. Абе многу ми се оди! за сите!
Добра ноќ на сите уморни мајки! еве едвај заспавме денес, па и јас малку да дремнам да соберам сила за ноќта што следи
Dobro vecer majki. Sinko spie veke saat vreme, jas se nategam, dali da si legnam, dali da se fatam za rabota. Nemam sto da se pofalam, imam za zalenje samo, ama ke go ostavam toa za drug den. Ve gushkam site!
Eve me I mene Mami Bebka nervozna cela raka I e vo usteto I cela izligavena Veke nekolku dena e taka ama denes posebno Dosega trebase da zaspie ama malu morgen
Еве сме јас и мажот ми,како за нас да е напишано ова башка тој има низок притисок и уште не ставена главата на перница ,заспан е .Јас додека се мачам да заспијсм тој 300 сонови видел
мм со нормален притисок одма заспива, можам да замислам кај тебе како е. И што е најлошо,секогаш тие се "поуморни" од нас
Еве го грчи ,нз синми како не го буди .Јас едвај ред да најдам и време за депилирање дури сега стасав па и сон не ме фаќа.Алишта имам еден куп за пеглање ама тие ги оставив да ме чекаат за утревечер.Отидов да спијам и да си го гушнам малото и големото маже хехе убава ноќ и слатки сништа имајте мајчички
Cestito, bas mi e drago so tolku stres i site obrvski se znae kako e , no na kraj koga ke gi vidis ispitet polozeni so sreka zuto!
Добро утроооо,ајде кој е за кафе мафе .Синоќа конечно малку поспав,ќере ги вади тројките абе ужас е,вчера толку ми беше жална многу беше нервозна,плачеше од болки не дава да ја допрам,дури си фатив и јас да си плачам со неа,па ја пратив со мм малку надвор шетаа до Капитол отишле дури по пелени,се возеле на ескалаторите,па на лулашки и се врати расположена,касна малку и заспа и среќа што спиеше,дека претходните вечери се будеше на пола саат. Јас се извинувам што многу каснам,ама немав време да пишам инаку ве читав и еве сега да честитам роденден на дечките на @Joy, Бубале, и @Mi-Ma ,да се живи и здрави и да имаат весело детство @zuto честитки за испитите,само така да ги откачуваш и да имаш многу успеси понатаму Инаку во неделата имавме фамилијарна средба со @Kitten во една игротека,си поминавме многу убаво женските сe изнаиграа,а ние се помуабетивме онака генерациски ,ептен ми е мило што ја запознав. Поздрав друштво,одох ја на посао
Dobro utro drugarki. Konecno uspeav da ve iscitam site. Sama po celi denovi so sinko ne uspevam da Vi pisam. @joy1 @Mi-Ma i na Bubale (ne uspeav da te tagna ) Srekni da mu se rodendenite na vasite malecki @zuto bravo za tebe , sekoja cest kako uspevas se da stignis do dve mali. Koga te citam dobivam inspiracija Jas go iskapiv sinko go srediv i zaspa , pa da iskotistam slobodno vreme da se izmolzam odrucek imam nekoi obvrski pa mm ke go cuva sinko. Pa dorucek da mu spremam. I sekoj den se isto se vrti vo krug. Veke monotonija me ima fateno. Barem so sinko sekoj den e pointeresen od predhodniot. @Mariangel kako e tvoeto angelce? Koga e operacijata? Guski i backi za site
Добро утро! Од сабајлево сум изнервирана. Компјутерот ќе ми цркне. Комшијата го форматираше, ама проблемот е внатрешен. Ќе треба да се носи на поправка. Вечер ги чекам девер ми и јатрва ми да дојдат на гости. Јатрва ми треба да ми покаже како да работама преку интернет. Она работи преку две страни и задоволна е. Секој месец и пуштаат пари на сметка. Секогаш е добредојден денар плус. Што се однесува до рчењето, и маж ми рчи. Не се трпи навечер. На интернет прочитав дека тоа може да биде резултат на повеќе фактори - замор, бактерија во нос или грло, прекумерна телесна тежина. Колку сте разлика со партнерот? Маж ми е постар од мене 7 месеци. И двајцата имаме по 29 години. Он во декември ќе наполни 30 години. На мене никој не ми дава 29 години. Од 23 до 25 години. Изгледа многу млада. Маж ми изгледа за постар. Кога ќе кажам дека има 29 години никој не ми верува. Сите мислат дека има 33 до 35 години. Го зезам. Му велам - кога ќе остареме сите ќе мислат дека сум ти ќерка. @joy1, @Mi-Ma и Bubale Нека им е Среќен роденденот на децата!
dobar den zenski, sreken rodenden na site sto slavele (majki,bebinja,decinja) bidete zivi zdravi i sekogas ispolneti so ubavi raboti. pijam utrinsko kafe i ve citam,ste se raspisuvale ili jas odamna ne sum vlegla .. se nekako nemam vreme,obvrski po doma,so maliot aj da jade,da se banja,aj da setneme,da se igrame i doslo vreme za spienje se taka vo krug, tuku kazete mi kako se igrate so deca od 2 godini, crtate,boite,so igracki,kocki,kako go ispolnuvate slobodnoto vreme... neznam veke sto da izmislam.. nema mnogu parkovi pa i leto zesko i nema decinja i sinko luduva po doma,nema kaj da ja trosi energijata. na maka sum si golema,haos sme so dokumenti oti sme mesan brak,pa sin mi za da vleze vo mk mu treba viza a ovde kaj sto sme nema ni ambasada ni nisto i eve skoro dve godini seuste go nemam odneseno vo mk,majka mi go vide koga se rodi i tolku i sega nejke da dojde, u smisol vas vi e redot i non stop vika da ideme a nejke da razbere deka finansiski ne kosta mnogu i periodov nemozeme oti imame drugi prioriteti po vazni sto nemozat da cekat. sekogas koga i da ja zapocneme ovaa tema so mm,ke se skarame i jas ke se iznerviram i neznam puknav veke,aman i dokumenti i fakulteti i se.
Добро утро и од мене.Сега пред малце станавме со синко,се напив кафенце тука еи детето од золва ми па овоа моево се по него трча и сака да си игра,си бара и тоа другарчиња веќе почнува да разбира.Па нешто да спремам да доручкуваме.Синко мој само по тата вика по цел ден и ако го нема почнува да плаче,а јас го гонам по цел саат во соба да го пресоблечам.За некој месец бога ми незнам како ке се снаоѓам со уште едно бебе.По искусните нека ми пишат совети,ке ми бидат добредојдени.Инаку @SummerGirl те молам и мене да ми кажеш како преку нет се работи и јас би сакала да пробам,барем некој денар добредојден ке ми биде,вака само дома ништо не ми текнува што би можела да работам. Позз мајки.....
Sreken rodenden @Mi-Ma @joy1 I nie uste 1 nedela pa godinka ne mi se veruva kako letna vremevo. Nie uste sme vo grcka. Super si proagame malovo fati nekoj red kolku tolku. Mdlku tesko zaspiva ama ne se otkazuvam ne se trpi ako Ne r spiena. Vi se slucilo nekogas da podviknete na bebusive koga gnjavat. Mene mnogu mi e zal ana nekogad koga ke ja fati nekoja nervoza me poluduva i znam ds i spiskam. Sto e najcudno odma se smiruva ama mene pa kolku mi e tesko posle samo sto stvarno znae da me izvadi od takt. Znam deka e mala i ne treba vaka ama nemozam nekogas da se iskontroliram Inaku i tuka kako leta vreme uste 3dena si odime pa malku u ohrid. Stani prosetaj jadi pa ja zaspivam malava mazive na plaza ona durspie i pravam rucek pa na plaza pa da jade pa pak spie i pak na plaza. Leta denot. Navecer nakaj 8:30_9 zaspiva ne sum go videla mestovo noke. Vcera sednaa mm i golemovo vo restorance tuka vo dvor ni e i koga se najade mm me vikna da se simnam jas da jadam on ja cuvase bebka i ete toa mi bese edinstveno nokno izlaganje so sinko vo druzba ☺
@muchacha_a ќе ти пишам вечеρ или утρе сабајле. Знам само деκа за да ρаботиш на едната стρана тρеба да вложиш одρедена сума на паρи. Јатρва ми од таа стρана заρаботува κолκу една пρосечна плата. Јас ги немам тие паρи да ги вложам, па ќе ρаботам пρеκу дρугата стρана. Таму не се вложуваат паρи. Сумата што се заρаботува е помала, ама задоволителна.
Vo toroni. Super e duvka veter ne se oseka toploto i ne sme uklucile klima voopsto vo soba. Samo malku ni e bucno vo soba ns mn prometna ulica sme