1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.548
    Дај бе кажете каков им е тој печен тост во Круг. Кога и да поминев оттаму читав натпис "печен тост" и се чудев.

2. malooto

malooto Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    641
    Допаѓања:
    380
    Dobro utro majki nie rano stanati sinko cica i dase spremime denes imam termin da go snimam 'rbetov mnogu me boli kako da pocnaa nekoj prsleni da se natkrevaat.
    Tuku da ne ima iskistvo nekj so Turan Skopje sto raboti? Tatko mi odese kaj nego i mi vika i jas da pojdam

3. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    77.009
    Sestra mi odi mn cesto, ima skulioza visok stepen ona, jas se se mislam da otidam zasto i jas sum so skulioza ama nikako nemam vreme :) Sto te interesira?

4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    77.009
    Dobro utro i od mene mamicki :) Lele od vcera nesto ne mi e dobar stomakov, turbulencii, bolki nekoi cudni, tecna stolica (ama ne proliv), sega duri i na povrakjanje na tera (facepalm) Mm vika deka utre polagam od panika da ne mi bilo, ama pa ne se zamaram do tolku, baska ucev ne se plasam... Trebase do zabar sabajlevo da odam, ama nema sansi, neznam i denov so sinko kako kje go pominam, ako sum beter kje si go viknam mm da se vrati od rab...

5. malooto

malooto Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    641
    Допаѓања:
    380
    Pa neznam da vidime denes sto kemi recat na lekar. Tatko mi padna na rabota i kicmata mnogu go bolese a i rakata kako sto mu bese skrsena ostanata mu bese kriva i go sredi toj. Samo mi vika ako odis molci zosto tresi zeleni ako mu vratis nekoj zbor tesko tebe kee haha

6. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    77.009
    Hahhah da da moze i kje te ispokara ako imas problem, a si cekala :D

7. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    So potpecheno lepche vo furna namesto tostirano :D (facepalm)

8. NanaMia

NanaMia Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    731
    Допаѓања:
    2.938
    Мами, добро утро.
    Вчера и денес имам температура 38.2.
    Синоќа Ја симнав со два парцетамола, ама еве сабајлево пак имам. Се мислам дали да алармирам кај докторка дека сум со царски, да не ми е нешто од раната..?
    Мада поминаа 12 дена....

Последна измена: 29 август 2016
  9. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.548
    Значи сендвич? Или јас не сфаќам или некој нов велешки изум? :D

10. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Pa taka mu doagja sendvich so pecheno lebche :D A poimov pechen tost :x

На zuto му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Za sekoj slucaj odi na lekar. Ne ostavaj na slucajnost.

12. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    77.009
    Proveri gi gradite, da ne ti zezi nekoja, mastit da ne imas... ista temp imav kaceno, mislev bolna sum... Doktorkata odma prvo gradite mi gi vide, imav crvenko i zezese gradata, piev cefaleksin za den se srediv..

На Kaetana му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    77.009
    Jas pa so temp 37.1, mutava nekoja, stomak pak mi luduva, me tera na povrakjanje, virus nekoj da ne ima... ? Nitu mi se jade, nitu mi se pie...

14. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    @NanaMia gradite proveri gi, mastit moze da e 99%. Ako e ranata, mislam bolki ke imas, bar kaj drugarka mi taka bese.
    @mariz panika ti e. Jas ne bev takva, ama mnogu okolu mene bea. Ili, jas vo periodot na zacnuvanje, znaci nedela pred da treba da dobijam krevav tt 37 so 2. Ti odberi sto ti e :D
    Jas da ve pozdravam od postela, nema nisto novo, lezam i brojam denovi. Sega ke si prizaspijam, nikogas dosta son :o

На Girl-Rabbit, Adina и LadyC им се допаѓа ова.
  15. NanaMia

NanaMia Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    731
    Допаѓања:
    2.938
    Неам мастит, мњеки ми се, ме цица макс

16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.483
    Trudnoca? :?:

На Girl-Rabbit, fairy88 и mariz им се допаѓа ова.
  17. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    77.009
    Meki mi bea i mene, ama ednata si bese toplicka i malku crvena, nemav grutka.. @joy1 ic ne mi teknuva so prvoto kako mi bese, ama znam imav problem cela bremenost so stolicata... Sega pa podobro mi e, se smiri i stomakot :D lici malku na utrinski macnini, test tamu posle 2ri :D

На Girl-Rabbit, Adina, Sunshine_1979 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.483
    Mene pak 3 dena mi docni :/

На Lolipop23, Girl-Rabbit, *цветче* и 6 други им се допаѓа ова.
  19. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    (y)(y)(y)

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.894
    Допаѓања:
    142.296
    Dobar vi den majki.
    @irena.1 abe i ja smotana se potresuvam na site i bitni i nebitni.Jas na site im davam otcet sto mi rekle na lekar,pa kako treba/ne treba.Ama moram da se smenam,inaku ke mi popustat nervite(i tie malku sto gi imam:)).
    A za kavgi so mm da se prijavam i jas:(poslednite 2god.stanavme kako mali deca.Se karame za gluposti,a on posle 15min.ke dojde ke me gusne ama jas pa drzam lutina i ne popustam i pak ke se skarame zosto uste mu se lutam(facepalm)a otkako se rodi malata mislam se poveke ni zacestija kavgite i strav me fakja.Stvarno imam mnogu dobar maz i me saka mnogu (i jas si go sakam:))ama pocna da stanuva tezok inat,i koga se karame ke mu kazam sto mi smeta(referati pisuvam:)), i on samo ke rece ok ke se smenam i pak isto.Ama mora da razbere-ziveeme sami vo golema kukja i so malo dete i go zamoluvam ne da cisti tuku da vnimava malku.ja ne sum cistacka tuka.jadel i ostavil ja da krenam masa,ke mu recam trgni go ovoj paket od tuka i ke si pocekam 2-3nedeli da go trgne...i red dr.sitnici.A jas i dete da cuvam dodeka e na rabota i rucek za nas i za nea...e nemozam.A i ova poragajot me poremeti.sekoj den te glava te polivina te noga i dr.vika se ti e od poragaj(facepalm)a koga doaga od rab.mi pomaga so malata ne velam ne ,ama treba pomosu za drugo.
    Ama se nadevam deka ke se sredime so inaetive nasi oti inaku ke ne pisuva vo vesnik deka sme se potepale:D:D

На Mariangel и mariz им се допаѓа ова.