Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.668
    Допаѓања:
    37.490
    I pokraj toa sto ne odam na rabota,celo vreme od okolu slusam komentari,Ajde vreme mu e za gradinka,Zapisete go...
    Nie so mm odlucivme,deka okolu 3ta godina ke go zapiseme,mozebi samo vo dneven prestoj nekolku casa(zavisi kako ke bideme zafateni so obvrski) zasto poprifatlivi mi se,4casa aktivno se zanimavaat decata za 1500den(bez jadenje). Celta mi e,deteto da mi se nauci na samostojnost,socijaliziranost,odnesuvanje so drugi deca,obrazovanie,kultura. Kolku i da sakam,doma seto ova ne mozam da go postignam,zasto sme sami jas i toj.
    Za kavgi so sopruznici,mm e kako na Joy soprugot,vikaj ti,luti se ama vecer ke se smirime :) :) :). Sekogas spieme zaedno i gusnati,iako sme se karale.
    Dremka me faka propratena so mrza,se si mislam ke mi ostanat eden kup alista ne ispeglani.

На Kaetana, azelea, Girl-Rabbit и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    21.350
    Море и горно и долно све сум скарана. Нека ја среди ситуацијата па ќе продолжиме нормално. Друг пат кога имаме конфликт се карам и дискутирам со денови ко навиена. Овој пат не. Просто нема што да се дискутира. Фактите се тие, ситуацијата е таа. И он е уште по изненаден зошто не се карам, просто не личи на мене. Ама он ја заплетка работата со тоа што си чекаше до последен ден без да се јави да среди, мислеќи дека мајка му ќе му стои нарасполагање, сега он нека си ја расплетка. Најнавредена сум што има разбирање за постапката на мајка му.

На Kaetana, azelea, M&M и 6 други им се допаѓа ова.
  3. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    1.236
    Допаѓања:
    14.580
    @irena.1 да лошо се изразив,другите нон стоп така ми зборуваат па син ти е многу лош,беден,се да види се да фане.Викам епа такво си е детето љубопитно и се го интересира а не како некое каде го оставиш таму седи со саати.Сите се различни.И никој не слушам.Кога одиме на гости одам по него да не отвари вратички да не скрши нешто или кога зема нешто да јаде ке измачка па бришам,и ке ми речат епа треба малку да му се скарате,епа јас му кажувам но ете такво си е.Кога ке потпорасне ке биде друго.Уште е мал....

4. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    21.350
    Јас вадам очи и правам скандали за свое дете. Ако сака за нејзиното такви епитети нека дава, на моето строго со име или сиктер. Еј каде бе за дете бедно, срам да им е.

На Kaetana, Sweetheart87, azelea и 8 други им се допаѓа ова.
  5. SpangeBob

SpangeBob Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.267
    Деновиве е пρеκρасно вρемето во Охρид. Пρеκу ден тамам за на плажа, навечеρ свежичκо, само за спиење... Пеρиодов е миρно наκај плажите. Лагадин, Елешец е многу миρно. Зависи што баρате.... убав ден!

На Mari* и Mama Maja им се допаѓа ова.
  6. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Na tugi deca site psiholozi se pravat, a svoite ne gi gledaat.
    Mojata koga e sama mnogu razbrana e, no koga ke se spoi so deca od edna strana mnogu druzeljubiva znae da bide, a od druga stranaziva belja e, se zakaca, udira, sosema nepredvidliva....
    Ja karam, i zboram no mala e sto da i pravam.
    Nie sakame se na edno mesto da ni sedat, epa deca se...
    Nie aktivno se spremame za odmor, vo sabota odime za grcija, Hanioti, se nadevam deka ke gi napolnime bateriite.
    Imajte ubav den majkicki!

На azelea, Mama Maja, flower30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Dzevelekova

Dzevelekova Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2016
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    1.325
    Извинете постот не е за овде ама на маки сум, сакам да прашам: Мами некоја на Карил интензивна во државна да не работи?

8. Mama Maja

Mama Maja Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2016
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    429
    Pa bas mesto tivko mirno da bide da se odmorime. Grcka godinava poveke zamor ni bese. Cela plaza bese so deca i bebinja i bas bese ludo :D Fala ti na odgovorot ,pa ke vi pisam kade sme se smestile.

На SpangeBob му/ѝ се допаѓа ова.
  9. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Lele @irena.1 se iznasmeav :rofl::rofl:
    Kamo da mozev jas taka da reagiram:@ ama se e toa do karakterot i na dvajcata.
    Nie odvoeni spieme(radi prostor, ne od lutina), ali kako sto vika @joy1 dolnite ne ni se skaruvaat. A gornite ni se non stop skarani vo posledno vreme :P

На Slow18184, flower30 и joy1 им се допаѓа ова.
  10. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.957
    Допаѓања:
    153.374
    Ajde da ozdravi pobrgu srce malo. Ke izgura i ova ne se sekiraj.
    @eleni27 ti se divam na energijata so tolku malo dete i trudna so bliznaci uf alal ti vera. Baska gledam poveke ti odmagaat nego sto ti pomagaat. Cuvaj se kolku mozes. Imas uste nedeli da isturkas.
    Jas eve si ja uspivam malava. Nema sto da se pise rabota doma. Koga ke se vratam sto poprvo. Edno saka da cica deugo da si igra da odi nadvor i letnal denot. Utre imam prvace pa si zemav den od rabota i malku sum po relax. Da zaspie malovo da se izbanjam kosava mi e krs pa da go priberam sinko od nadvor da go banjam da go sredam za utre. Lele ne mi se veruva deka trga vo skolo, a i on e mnogu vozbuden ama mislam i malku uplasen. Pa nemaat prestava sto e skolo decava dodeka ne trgnat. Sreka se padna so komsicinjava vo oddelenie pa ke mu bide polesno da se vklopi.
    Ajde dobra nok na site

На flower30, Smizzy, Mari* и 3 други им се допаѓа ова.
  11. ma4e1311

ma4e1311 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    2.570
    dobro vecer me nema nekoj den da pisam a i nema nisto novo, iskreno si legnav malava ne mi e spiena od tri casot napladnevo se lutese placese ne sakase nisto da jade,sekoe utro pred 6 sme budni ziva nenaspana sum bi sakal i popladne kova spie da legnam ama togas i gotvam rucek ovie tro dena ne saka da mingi jade zelencukovite neznam sto i e dali mnogu i doaga pa ne e gladna, izgleda ke mora da i go prekinam mlekoto okolu eden pa ke vidime utre kako ke terame, dobra nok :hug:

На Mari* му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Ah i jas sto da pravam (facepalm)
    Denes so sveki odlicno pominavme. Cel den so deteto e ona, jas samo go ranam i uspivam. Plus mi napravi rucek, mi nosi jadenje, ovosje, voda, sokovi vo krevet :D Sega otide da mi kupi cips :x Haha ne po moja volja, da sum grickala nesto dur sum lezela (facepalm)
    Mm cel den so tatko mu vo stanot, se okozil od rabota.
    Sin mi zeni od koga mu nabreknaa trojkite, prestana da zbori :x samo mama i tolku. A si kazuvase i drugi zborovi. Pak panicam, neznam, ednostavno takva sum :sweat:
    @M&M fala mila, se trudam radi deteto, a i znam drugo ke bide ko ke se odvoime 100%. So sreka na prvaceto.:hug:

На Kaetana, girl-miri, Arien и 6 други им се допаѓа ова.
  13. mama31

mama31 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    292
    И јас исто :D

Последна измена: 31 август 2016
    На joy1 и Girl-Rabbit им се допаѓа ова.
  14. Mama Maja

Mama Maja Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2016
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    429
    Dobro vecer, jas samo na kratko da Ve pozdravam i da mu posakam sreken pocetok na ucebnata godina na tie sto imate decinja koi utre pocnuvaat na skolo(fingers)

Прикачени фајлови:

На Mari*, Sunshine_1979, M&M и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Girl-Rabbit

Girl-Rabbit Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    918
    Здраво .Да се пријавам одамна ме нема да пишам ама редовно ве читкам.Вчера добив и сега сум крш.Кичма боли,стомак боли ко баба ми станав се нешто ми фали:^) Како ми поминува времево ,лета (facepalm)уште два месеци и се враќам на работа(facepalm)Некако во последно време се чувствуам многу изгубено...
    Почнавме со пробување вкусови и се некој од страна памет ми соли .Да ставам сол / шеќер во кашата и што уште не :^)глупости до марс и назад(facepalm):@Раат не сум ,а допрва кога ќе треба да го оставам на чување синко:sweat:со трупот на работа со умот дома ќе бидам
    Отидов да го позанимавам уште малку синко па треба да нани ,а богами и јас со него
    Машала од ручек го пишувам постов па дури сега го завршив,нека е здрав и жив ,само ме бара и две мин. не трпи ако не сум му во видно поле:inlove::inlove::inlove:
    Добра ноќ мамички

На flower30, Arien, azelea и 2 други им се допаѓа ова.
  16. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.668
    Допаѓања:
    37.490
    @joy1 aj ma i ovde stavi ja onaa ubava slika....
    Izraduvaj ne...

На Girl-Rabbit и joy1 им се допаѓа ова.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.983
    Допаѓања:
    327.635
    image.jpeg :D

На chocolade, Kaetana, donna.17 и 33 други им се допаѓа ова.
  18. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.668
    Допаѓања:
    37.490
    На Kaetana, Mari*, Girl-Rabbit и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    На kallias, Mari*, fairy88 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.983
    Допаѓања:
    327.635
    Aaa rano e cek
    Ne sum bila uste na lekar
    Mos e pak curica :D

На Kaetana, Smizzy, Mari* и 3 други им се допаѓа ова.