Оооо, со лесно да го носиш мила. Абе ај пак женско, па се си имаш од облека ахаха се шалам. Убаво е во многудетно семејство да се мешани децата. Значи многу сакам вакви решителни жени. Јас во тој поглед тапа сум, чекор напред два назад.
Site sme takvi Minatiot mesec ne bidna Ovoj meSec zapisav fakultet i si rekov aj nemora bebe drug pat Sega ke se posvetam na ucenje Koga ete bas sega se fati Me zezna
Прекрасна вест Со лесно да ти помине бременоста мила Нема поубаво нешто од многудетно семејство. Најголема радост, среќа и богатство се децата. И јас сакам 3 па и 4 дечиња. Ќе си почекам уште малку
Abe neli dobi ti? Haha Ajde cestitki, so lesno bremenosta, sto saka neka bide, bitno zivo zdravo umno pa ako treba i bliznaci hihihi
Хахахахахаха јас па само што видов две цртки запишав факултет. Со лесно и бременост и факултет, а богами и живот... Три дечиња, работа, факултет... Не знам кој на кого ќе дели совети Ме шиеш. Честито.
Lele covece ama sum otkacena, matematikava ne mi odi. Celo vreme mislam deka sinko ima 10 zabcinja, sega gotovo probivaat dolni 3ki i vikam 12kje ima. On ustvari 16 zabi ke ima taka hahaha kako vaka racunav do sega neznam i samo se probrojuvam da ne sum pak greska nesto Inaku nesonica imam, ic ne mi se spie i neznam sto da pravam...
@joy1 честитки, со лесно да си ја износиш бременоста Ние вчера бевме на вакцина.Подобро минавме овој пат за разлика од претходниот.Претходниот пат малиот се зајде од плачење-едвај го смирив,пет пати се препотивме со мм додека стасавме дома. И овој пат мм не можеше да се ослободи од работа,па поучена од претходниот пат си порачав такси со транспортер да ме чека.Го боцнаа малиот плакаше,ама одма го смирив си беше мирен потоа и затоа го откажав таксито и си се вратив дома со јавен превоз. Денот го помина весел како ништо да не било.Вечерта си навив аларми во случај да не ме разбуди малиот за цицање.Ама,тој си стануваше како вообичаено на секои два саати,па ѓи исклучив сите и си ја поминавме ноќта добро и без тт. Јас го испив кафето,сега спие бебето и да одам да доручкувам.Здравје уште утре оди мм на работа и после е на одмор.Имам план да правам генералка викендов,некој ден останува за шетање и после одиме на одмор Среќа големе,земавме и ептен мало базенче за да се шлапка малиот во него
Dobro utro Nie denes rano stanati i burno utro ke mi idet sveki na gosti 2 nedeli ke se ubijam uste tie mi falea Mm izleze cel biten mama I tato ke mu dojdat zs nemojt inace toj da spie ako ne gi vide Ej nekogas se mislam mazive (ne site ama gi ima dosta ) tolku da se so mamite privrzani jas mislam majkamu da mu recit vbunar da skoknit toj ojt se davit jas da go tegnam so sajla ke nemozam da go frlam Bebka mi e nervozna kolku zalno placit dusice malo da ti puknit dusata se nadevam ke pominit brzo periodov so zapcinjata @joy1 cestitki zence ne edno dve mazinja da si rodis So lesno
@joy1 Со лесно! И успех на факулетет! И секако дома! Ние добри да не не мислите Пробува да прооди па хаос сме дома, немам 5 минути да тргнам поглед, двајцата го следиме и пак беља ќе направи (ќе фати кондура да игра, превртува тањир, оди кај шпорет Супер било да си имаш детуле по дома, ептен забавно 24/7. Вчера збориме со мм, пркна ова, 13 месеци има, па почнавме муабети за второ... Уште малце па ќе биде и тоа, да имаме време за трето Поздрав мами!