Od odma mozes. Ako e onakov za doma moze i da si spie preku den vo nego po malku. @mariz sreken pat ubavo ds pominete. Ako se uklucos pred da trgnes moze da mi pises kakov e toj melem sto go spomna. Malava bese mn isfrlena napred dodeka bevme ns odmor ja drzev fosta bez peleni i id solenata voda nsjverojatno super se iscisti. Eve ja sega pak se nafrla.
Среќен пат и убав одмор маризче, а со телефонот само убави вести да слушаш! Леле, да ви кажам комплетно сум разочарана од родителите апропо муабетот со храната и тука во болница се гледа дека има "родители" и родители...епа не ми е јасно, оставила дете у соба а она си тера цел ден собиранки со другите мајки и татковци па и болни пациенти во ходник, па уште и гласен муабет, и цигарче на прозор, чиниш у кафана се! Ало тоа црпката ич ли не ти работи, на инфективно си, едно лечиш а уште три ќе му донесеш на детето мори недоквакана! Друга па цел ден игра брканица со синот во ходник, а тоа па со оние папучите со свирки на нив...главата ми ја пукна! Ќе отерам сѐ у ПМ, и родители а и сестри што дозволуваат ваков башибозук! Страшно! Ние сме подобри, денот го поминавме без покачена тт ама проливчето е уште јако. Магде спие а мама се мисли како да ја излечи глабоволката и како да го избрка комарецот од соба...
ми го прати брат ми па да споделам со вас ние денес малку шетавме со синко мирен беше си заспа во количка бевме до кај една другарка на кафе абе кога се распишти пред да си идиме одвај го смирив се препотив од срам реков еднаш да го пробам некаде ама тешко не сме за шетање па си дојдовме еве сега го заспивам во раце па дури се успие да ве прочитам. @Sunshine_1979 побрзо оздравување на Магде, побрзо да си одите дома, гушки за куклата @joy1 најубава бременост да си имаш, со лесно инаку куклите твој што сакаат батко или сестриче?
Ej mami da Ve prasam nesto Pisav deka mi kasnit eden den Mene pred bremenosta obicno na vreme mi idase ciklusot Bebka prekina so doenje tocno pred mesec I edna nedela I prv pat dobiv na 2ri Avgust mozda imat veze nesto ili da kupam test ponedelnik ako ne dobijam dotogas a? Lele mene strav me fati sea
Еве види на нивната страна на кои локации имаат продавници. http://www.dm-drogeriemarkt.mk/mk_homepage/dm_filialen/
Sorry sto kje te razocaram, no od vtornik se rasipuva vremeto, bash sega kazuvaa na vesti sleduva malo razladuvanje, do 25 C od vtoenik do petok, sabota Cisto da si znaes, da si ponesesh i potopla obleka i za tebe i za sin ti, na more ima veter i svezo e navecer da ne recam i ladnicko, bar mene mi studi koga e takvo mutavo vremeto so veter
Ako jas odam da odmoram hahaha I onaka sum so dobieno a potopla obleka sekogas nosam za sekoj slucaj... inaku odime Nea Pori, cela Grcija loso vremeto??
Dobro utro ☺ Rano stanati Sinko so bratucet mu spiese vo dnevna i za divno cudo izdrza cela nok bez da dojde vo spalna ama zatoa vo 6:30 se dovlecka i normalno ne zaspa pak tuku ne rasoni mene i sestra mu. Mm id svadba kojznae koga se pribral denes ke bide cel den grogi. Bebce zaspiva pa da im spremam dorucek na sinko i vnucko i da sreduvam pak po doma. Kako pocma malovo da podlazuva si igra sama mozam da fatam nesto bar raceve mi se slobodni samo treba da ja gledam non stop. Vcera eden kup rabota zavrsiv i ne mi se veruva uste kolku ima i pak kolku e rasturena kukava. Znaci nema kraj. Denes mi se se istrkala malava od kauc ama padna na twpih ne se ni udri samo se isplasi pa placese dosta. Ete seftw paganje ☺. Moze sega ke pazi treba da ja naucam kako da se spusta sama. I aku ja gledam deka e pretpazliva koga e na zemja ili koga stoi i se drzi za fotelja ara pomos da sedne ama izgleda koga e kacena na garnitur nema oset deka moze da tresne. Ke bide veselo sega ☺ Ajde ubav den na site jas da jadam pa ke si pravam vtoro kafe. Da vidam dali mm ke me druzi ili ke si legne pak so kerka mu ☺
Добар ден од Грција Денес покасно ќе одиме на плажа, да одмориме.. касно тргнавме и стигнавме.. Инаку смештај одличен, не сме прв ред ама не сме ни далеку.. И интернет одличен башка... мм по гиро отиде и ми остави некоја грчка програма продавање на накит, како навиен збори овој ме нервира ама како сум испружена не ми се мрда да станам да исклучам Инаку пекол е, жално ако се расипе вакво топло време... Така јас да ве позз, да пишам тука да не ми ставите минус.. Убав ден
Go uspav sin mi, od 12.30 se molime. Mu se spie, a nikako da se predade. Ubavo da si pominete site sto ste na odmor, malku sum vi ljubomorna da znaete. Ovaa godina ne se nafativ da odam, od mnogu pricini, a za dogodina mislam uste u maj deka ke pocnam da se pakuvam. Tesko mi e, da vi kazam, za mnogu raboti, ama zivotot odi ponatamu. Ja polnam 30ta nedela, konstanten stres, nervozi, i pak vadam po nekoja pozitivna misla i se trudam da mu pomognam na covekot do mene. Ama ne mi odi. Ocigledno jas gresam, ili on premnogu ocekuva od mene, neznam. Da ja isteram bremenosta do kraj, pa ke probam pak da gi smenam rabotite. Kavgite se smirija, no bolkata i nervozaga ne. Znam ne smeam da se nerviram, ama ete, ne mozelo poinaku. Ubav den na site, jas odam da pravam rucek (brzinski nesto)