Среќен најсреќен роденден, жив и здрав. Преубава торта и декорација. Едвај чекам да дојде и нашиот роденден за некој ден
@Fenix05 , среќен роденден на синчето. Ќерка денес реши да биде максимално хиперактивна, веќе душа немам во мене од трчање по неа и по сите глупости што и текнуваат. Од празнични муабети, надвор сме како на бојно поле. Не ја сфаќам поентата на петардите и задоволството, а уште повеќе се надевам дека нема ќерка да се разбуди.
Среќен роденден , жив и здрав да ви е мајка, најсеќен да биде, ни пораснаа бебињата 2 месеци сте постари од нас и цело време те читам по форумот за се што имаш споделено после 2 месеци и мене ме чека истото , фала ти не сум имала прилика да кажам досега
Не знам има ли понесредена, ненаспиена и пораспраталена мајка од мене влезена во 2025. Уелком Среќни празници.
Најсреќен да е дечкото Најубава честитка Не сум шкртнала од лани во темава Среќна нова друшки и честит Бадник. Нека ви донесе спокој, мир и многу љубов домче И ние прославивме прв роденден Емоции до плафон, како вчера да беше кога првпат го видов, и го мириснав, и го гушнав и се освестив дека е тука и е мој, најмој Ве поздравувам и се одјавувам на некое време од форумов
Девојки, косата ми е препреуплеткана. Еднаш ја расчешлав, ама сега ми е екстра премногу. Без ластиче ми стои у пунџа. Don't ask why. Несакам да се ишишам кратко. Иако сто пати помислив.. Дајте некој салон кај што може да ме отплеткаат? Да нагласам, треба да се отплетка, не е само да се расчешла. Влакно по влакно...
Јас би пробала да ја "удавам" во регенератор или маска за коса, и додека сеуште не се одмиени да пробувам да чешлам дел по дел. Во салони не верувам дека имаат вакво искуство можеби ќе те скубат многу...
Среќен роденден на дечкото со преубаво име. Жив и здрав Среќни празници мајки, здравје, среќа и сите да сме на број