Сум заборавила дека лиска држат големи броеви, како тинејџерка само од таму ми одговараа бројчиња. После ослабнав малку, па ми одговараа и други. Ама сега... Навистина ми треба една потпора за млекарава. Фала ти за идејата.
Таму, работев од 2015 таму и бев топрејтед, сега не сум веке топ оти не барав активно работа, ама сепак ми стои дека сум била. И онака како дизајнер на ентериери, имам постирано по социјални мрежи, по луѓе. Нешто ќе бидне сигурно, само сакав нешто постабилно не вака фриленс, ама што е тоа е.
Има големи промени у фриленсот, све собрани пријателчиња се и фаќаат групни проекти. Баш ќе опипам. Good luck
Мене мојава ме издаде која ја земав од градинка пред 3 учителки и еден куп родители пред врата. Моите не знаеа, другарки никој, одам да ја земам, она на учителката ЗНАЕШ ДЕКА МАМА ИМА БЕБЕ ВО МЕШЕТООООО. И 10 луѓе у мене гледаат. Исто имам другарка, попуничка е малце, истиот муабет тета М има бебе во мешето? Не. Епа зошто и е толку големо?... Јас пазам ептен што зборам, со маж во шифри или на англиски ако е нешто што е шкакљиво, таква тракаташка е, што апсолутно се раскажува секаде. Пс. Чекаме добри вести скоро, да не израдуваш со батко ѕвер
Јас пред пола саат наместо на мм на неа почнав да и зборам англиски.. отидов со паметов. Па уште и се чудам зашо ме гледа чудно. Јас пак женско ќе раѓам. Слушајте ме, нека си остане запишано
Е на пример @Viveki е мајкаипол па и две! Баш сакав да те спомнам у постот погоре, ете си сама ми дојде Љубовче мое
Лејди, оди. Не се мисли. Да, мало е, бебе е, ама не го доиш. Освен да му дадат да јаде, да го пресоблечат, избањаат и малку да го поиграат, друго и нема да се случи. Не се оптоварувај непотребно. Додека за поголемо дете се поголеми шанси за да се повреди или разболи. Да имав и јас како твојот сопруг и јас би одела на другиот крај на светот, ама за жал го немам и седам дома. Трпи мојата кариера и новчаникот.
Isto i od mene podrska za da odis. Ne e kraj na svet ako otides, i kako sto citam ne se dve nedeli spoeni tuku edna pa se vrakas pa posle uste edna. Ako ti se pruza sansa zosto ne, moze nema utre da imas dr sansa. Bebe ke porasne sekako i nema nisto da mu bide ako edna nedela ne si so nego, pogotovo cim ne dois. Ama ti ke se kaes utre deka si ispustila sansa, pak cel zivot ke bides so deteto.
Од денес имаме нова најјака играчка на светот, 45 минути го занимаваше, ПРАЗНО ПЛАСТИЧНО ШИШЕ ОД ЛИТРО ИПОЛ . Каде е медаљата за најмајка, давајте ја ајде
Јас дојдов на планина до цел ранец полн играчки, не земав доволно алишта за мене што се вика, а господинот си играше со чашите за кафе хартиени.
Ааа неможе! Ние си играме со капачиња од тегли, и башка немора на секое фрлање да ги мијам зошто има еден куп
Спојлер: За Теа! Спојлер: Не, за мојата другарка мајка! Спојлер: Уствари, ај за мене! Спојлер: И за тебе! <3 Спојлер: За сите мами!
Пффф. Капачиња, шишиња, чаши. Се тоа ни е изиграно. Моментално носени патики и чизми се влечат низ дома, се вадат и се ставаат во шкафчето. Немам сила некогаш и со тоа да се борам, па ја оставам. Ми иде онака и ѓонот да и дадам да го изгриза, оти го прави од инает најчесто. Дајте пехарот тука и наполнете го тајлолхот . Поздрав од грипосана мајка, што косата ме боли од скубење, оти само така се смирува во последно време . Еден значи еден цел месец и трае фазата, сакам мама да ме успива. Ни тие 10 мин раат, ги немам веќе. Да ја сум таа, истата најмајка од некна, само со мрсоли денес. Да одморам уште малку во тишина и ќе ја фаќам третата смена. Ама многу си ја сакам .
Со помин сваќе Одмор од болести 3 месеци и мали болен со тт од сабајле, на 4 сати почна да крева тт, тешка ноќ ни следува па почнав и јас сега со мрсули и кивање
Да му минува поскоро на зетко, вака ќе е, ама догодина ќе се поокоравени и полесно ќе им е, а и на нас белки. Тамам и сите заби ќе ги извадат . Мене ми е од малата. Она беше болна нели, па сега јас. Одложив со работа почнување таму после април негде. Преку недела е болна сега. По два пати во месец секако. Кога ќе ми текне само кога мислев дека првата година е најтешка и ти ко ми се смееше . Сега си велам ок е, период е. Спиење нема па нема и така .
Ми иди да си пукам в колено оти мислев дека станувањето 2-3 пати ноќе за млеко е најтешко нешто. И дека ќе стане полесно кога ќе ја преспива ноќта. 2 години подоцна од тоа мислење од други причини ни е полесно, ни пак јас сум поодморена.