Сум заборавила дека лиска држат големи броеви, како тинејџерка само од таму ми одговараа бројчиња. После ослабнав малку, па ми одговараа и други. Ама сега... Навистина ми треба една потпора за млекарава. Фала ти за идејата.
Таму, работев од 2015 таму и бев топрејтед, сега не сум веке топ оти не барав активно работа, ама сепак ми стои дека сум била. И онака како дизајнер на ентериери, имам постирано по социјални мрежи, по луѓе. Нешто ќе бидне сигурно, само сакав нешто постабилно не вака фриленс, ама што е тоа е.
Има големи промени у фриленсот, све собрани пријателчиња се и фаќаат групни проекти. Баш ќе опипам. Good luck
Мене мојава ме издаде која ја земав од градинка пред 3 учителки и еден куп родители пред врата. Моите не знаеа, другарки никој, одам да ја земам, она на учителката ЗНАЕШ ДЕКА МАМА ИМА БЕБЕ ВО МЕШЕТООООО. И 10 луѓе у мене гледаат. Исто имам другарка, попуничка е малце, истиот муабет тета М има бебе во мешето? Не. Епа зошто и е толку големо?... Јас пазам ептен што зборам, со маж во шифри или на англиски ако е нешто што е шкакљиво, таква тракаташка е, што апсолутно се раскажува секаде. Пс. Чекаме добри вести скоро, да не израдуваш со батко ѕвер
Јас пред пола саат наместо на мм на неа почнав да и зборам англиски.. отидов со паметов. Па уште и се чудам зашо ме гледа чудно. Јас пак женско ќе раѓам. Слушајте ме, нека си остане запишано