Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    524
    Исти се сите. Не ми треба ни да чуват ни да ја шетат, ама во муабет да се најдат мора

На BellaBibi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.510
    Допаѓања:
    92.079
    @Besbes24 честитки! Со лесно да ја поминеш бременоста.

Од утре сум на работа. Буцолино нема да го гледам повеќе од 10 часа и не сум спремна на тоа.
    Мајка ми ќе го чува и знам дека ќе биде чуван како јас што би го чувала. Маж ми ќе биде неколку часа дома во времето кога јас нема да бидам па се надевам нема да и биде терет на мајка ми.
    Со маж ми се многу блиски, дури мислам него повеќе го бара него ли мене. Он повеќе го игра, го шета и е татино галениче. Дури ме маваат лоши мисли дека со тоа што нема да ме гледа многу уште повеќе ќе се поврзе со него и мене нема да ме ферма.

На LiquidLuna и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  3. defocus

defocus Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2023
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    167
    Цениве за психолози што сте ги пишале ми се превисоки.. ништо против, само ме интересира колку бевте задоволни од сесиите?

4. LeL15

LeL15 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2022
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    323
    Јас бев презадоволна, за цените за жал горе доле сегде е исто приватно кај и да прашаш така се движат. Мислам дека имаше опција и државно да најдеш преку матичен ама психијатар, не психолог, ако знае некој поупатен нека искоментира се немам убаво распрашано. Инаку best decision ever ми беше одењето на психолог мене, сакам пак да почнам, апсолутно препорачувам на секој макар една сесија месечно да се изназбориш со човек што не те познава и нема да е субјективен никако

На defocus, LiquidLuna и Spidy им се допаѓа ова.
  5. troublemaker94

troublemaker94 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2018
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    404
    Кога ќе речат мали деца мали проблеми големи деца, големи проблеми, полека осеќам дека е така, и дека одам натаму.
    Кога мислиш дека има само расипани "големи" сфаќаш дека има и расипани "мали" така научени од тие големите.
    Толку многу ме повреди и ме налути една денешна, бескрајно неправедна ситуација баш од тие мали човечиња. Особено оти знам дека моите тоа никогаш не би го направиле на друго дете. Сега се каам што не излегов, и не се соочив со тие деца, да ги прашам само зошто ? И дали тоа ги прави повеќе среќни.
    Ајде да не брзам,деца се, се надевав дека ќе ми помине лутината. Ама не бре, не ми поминува ми расте само.
    Не ми е криво што ги излажале, криво ми е што мислат дека моите им поверувале.
    Колку тежи болката на една мајка, за нејзините чеда.

На Mother of 2boys му/ѝ се допаѓа ова.