Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.033
    Допаѓања:
    9.963
    Не не, остај нека плаче, јачало плуќа:bandit:

На Калатеа, thinkerbell, QweenSM и 6 други им се допаѓа ова.
  2. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    2.683
    Допаѓања:
    10.385
    Кога беа месец или два бебињата не знам точно...излегувам низ град онака да си пазарам нешто и ме сретнува една комшика и ми вика ејјјјјјј па ти шеташ,зар најде време, а бебињата??? Ама целата запрепастена што шетам човече а сум имала 2 мали бебиња дома.
    Викам дааа ,шетам со татко им се бебињата.
    А таа, ЛЕЛЕЕ И?
    (facepalm):?:

На Noemi, Mother of 2boys, LiquidLuna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Lady Miami

Lady Miami Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2022
    Пораки:
    1.515
    Допаѓања:
    3.048
    Пак ке кажам од глупост зборат глупости. Прости сме си општо ко народ и не знаат муабет да направат. А башка што ги интересира се да знаат.
    Имам една "пријателка" од старт само ме прашува што како сум со бебето. Како се снаоѓам, плачело или не, ми помага ли некој или не, го шетам ли и сл. И еднаш два пати одг, па од култура ја прашувам и неа за децата и каде шетале за викенд, дека рече ке патуваат. Ви се верува дека не ми кажа дестинација?? Хахха, ми беше смешно, дека за себе ништо не кажува ама за други да дознае. Тоа ти е простотилак.

На NadjaJo му/ѝ се допаѓа ова.
  4. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.300
    Допаѓања:
    2.158
    Сполај ти, истово ми го прави кумашинката. Човече за све одговара еве навака натака. Кај не пишува, јас прва ќе ја прашам како е што е, па уште и ќе ме *** у здрав мозок. Секогаш ја нешто и грешам па крива треба да се осеќам. Ја'зк. Не сум ја ставала у таа категорија, напротив многу сум сакала да имам блискост и контакт... Другарка ми беше уште оддамна. Но одкога стана мајка е нереална...

5. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    73
    Па не и кажувај ни ти ништо или ептен отсечно, а најубаво да ја игнорираш, не и кревај тел или не и одговарај на пораките или наредниот ден одговори и па нека се мисли што правиш хаха

6. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    73
    Значи дневниве дремки се лотарија. Еднаш спие цврсто, можат тапани да чукаат не се буди ама може и коска да ми крцне и да се разбуди. И не циркулирам низ дома кога спие, седам како статуа. А надвор ништо не и смета ни коли, ни мотори, ни урлање.