Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    6.152
    Допаѓања:
    10.154
    Ја еден коктел испив, мислам дека три дена не можев да се домолзам и бебе да се доцица… што имаше не знам во коктелон, ама мислам мастит ќе фатев од толку млеко што ми надојде:drunk:

На macka91, Noemi и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.
  2. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    28.090
    Јас уште го памтам последниот пат во бременост лелелел колку беше неугодно. Ама не му признав зашо јас го напињав :rofl:

:inlove: Шо убаво си пишуваш вака :inlove:

Па зашо ми е главна тема и си плачам цело време :rofl:

На happygirl, Tea SK, Трагедијаупмм и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Lady Miami

Lady Miami Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2022
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    3.084
    во бременост си плачев, сега ни солза не иде хаххаха

На kozuf, LiquidLuna и MariaBouli им се допаѓа ова.
  4. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    1.868
    Во првата имавме повеќе скоро до крај ,ама сеа јас кога можев он не можеше друг здравствен проблем ,па после он можеше јас бев со лежење ,сеа веќе може можам ама ми е страв ,првото се роди 37+6 ама се искомплицира кислород ваму таму никој не ми рекол дека може со односи да се наштетило ама бегај таму ќе си поплачам поарно :rofl:
    А имам желба и тоа ненормална ама не не :D

На LiquidLuna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.960
    Допаѓања:
    10.059
    Бебе, 38.5
    Коксаки во најава
    Одмор сама за 10 години
    А ти Тео, Тео мори од секс Тео абер ќе се немало....

Карпошови вечери на поезијата 2025та :headbang:

На kozuf, LiquidLuna, Lady Miami и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.231
    Допаѓања:
    6.674
    Од секс со мажот ќе видиме само генералка низ куќа вечерва.

Лекција плус ич ама ич нема потреба од средување на куќа пред гости со деца да дојдат. Поголемо друштво собрано, повеќе деца, ај ќерка се изнаигра ама после сето тоа не се знае колку храна е по тепих залепена, боици на сите страни, лепенки, прсти... Се што сакате има низ собава.
    П.с цело попладне го искористивме за да чистиме пред да дојдат гости. :?:

На strelec231992 и LiquidLuna им се допаѓа ова.
  7. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    2.696
    Допаѓања:
    10.433
    Чекај да сферам касата :D
    Секс имав пред два дена,ќе си начекаме пак ситуација,ај ај...
    До тогаш ќе си гледам порничи :hai:

Згоден градинар гол,облечен само во фармерки со прерамки, ,едната спуштена...испотен и капките пот се слеваат низ бицепс,трицепс,цицепс..
    Со ножици крои огромен шимшир...класика нели?
    Ептен муабет за во мајчински :D

На AngelOfArh, Carolin., Tea SK и 2 други им се допаѓа ова.
  8. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    28.090
    Нееее бе?
    Марфи ало, се слушаме? Виски требаше за вечерва. Јас се изнервирав за тебе значи.

Тоа шо мојот спие ко трупче и ќе гледам од на Делфина порничите мање битно нели. Простено му е, изморен е денес ^_^

@Miss_S И ти не знаеш... Врткај се околе него само, биди убава. Тој нека чисти :rofl::rofl:

На Carolin., Lady Miami, Tea SK и 3 други им се допаѓа ова.
  9. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.561
    Допаѓања:
    9.201
    Отидовме со маж ми на К-15 концертот. Се мислевме до последно дали да го земем бебо со нас и антифони, или мајка ми да дојде... Ама втора смена на работа е овој месец, немаше како да стаса, два часа пат е до Скопје.
    На крај вујче-сервис го викнавме. Да го искористеме дури е дојден од Америка. Втор пат си доаѓа од кога е бебето родено, никогаш нема чувано бебе, ниту пелена сменето, ниту млеко да спреми или даде.
    Кога си дојдевме, мислам дека брат ми изгледаше како од борба да излезел. Се расоблекол по куси панталони и синдикалка. :D:D:D:D А толку е мирно нашево хахахха. Дома бомба како да паднало, на ТВ ечи музика бебешка. Како се врткал два пати формула да направи, пелена да смени, си пукнав од смеење. Од што огладнел и не знаел што да јаде од страв, зел чиа пудинг од фрижидер што имаше... Тој чиа нема помирисано во живот, го изел цел. :DКога ми објаснуваше како ја успал. :D Па ми прати видео како ја врзал на релаксаторот. (facepalm) Каишките за на рамениците замотани околу бутовите.

Немањето никој од најблиските во Скопје (или друг град за некој друг)е стварно next-level challenge за социјален живот на брачните другари. :D Со дете, веќе и излегувањето сами не е тоа тоа...

На Izzy_0504, strelec231992, Isabela23 и 18 други им се допаѓа ова.
  10. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.853
    Допаѓања:
    11.889
    Дали и вие ја имате таа родителска заситеност?

Викендот кога дојде, ми е :drunk:
    Сѐ е двеста на саат, уште од утрото. Стануваат: "сакаам благо" и почнува нема, не може, па брза во кујна сам да земе, благото е тргнато на страна ама доволно е што треба 15 пати да повторам, и до вечер уште неколку такви барања.
    Заборавам, изумувам работи...

Не знам...
    Немам дружба со возрасни, не одам на работа сѐ уште и сѐ гз преку глава ми доаѓа ментално

На strelec231992, Carolin., Liza38 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    2.325
    Да

Фали дружба со возрасни, јас чим се видам со пријателка се приземјувам некако, па и во паркче на едно пивце, кафенце, сеедно... деца да се ваљаат... Ко нова сум.

Инаку тоа е тоа што го викаат ,,у бубањот влезена си"...

На Lady Miami и Carolin. им се допаѓа ова.
  12. Dodo1

Dodo1 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    1.642
    Лелее арно се нафатил хахахах душичкa, браво за вујкото

На LadyR му/ѝ се допаѓа ова.
  13. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    131
    Леле за каишките на глас се смеам хахахахахах

14. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.305
    Допаѓања:
    107.807
    Дремам уште од вчерашниот концерт на К15, Лејди и ја бев ептен фан како дете, фан факт, на Радио Валандово ме имаа викнато да го имитирам Миле Паника, ептен бев оригинална. Ако ти кажам уште некој факт за мене гарант ќе се сетиш на мене, ама ај мудро ќе молчам :D

Од секс Маро мори абер да се немало е и кај нас моментално. Многу се поправив, не како пред да останам трудна кога ослабев, ама не е фино. Од понеделник почнувам со вежбање и програма, држте ми среќа. Јас не се поднесувам, не ми е убаво и крај. А и со маж сме на ратна нога. Многу мразам да чекам а тој е влечуга невидена. Јас сум секогаш спремна порано, на време да речам он со саати кака, па се спрема натенане, па менува каиши, кошули, чорапи... Тиха језа!

Гледам времево убаво, се мислам да ставам малото во количка и до Сити мол да отидеме, имам еден ваучер, ако не му е поминат рокот да го искористам. Ама многу ми се спие, ептен. Ќе видам другарка ми дали ќе ја шминкам за свадба и ќе испланирам. Вечер секако сме на роденден па мора и со тоа да планирам. 2 саата ќе изгубам по плоштад чекајќи го големиот, ќе пијам кафе некаде ус книга, веројатно. Полни ми се аир подсот, книгата, кафе за носење и на некоја клупа на плоштад или кеј. Додека се гледа, после по продавници. А морам и да зачистам, колку сакаш работа, а мене Света Мрза денес. Знаете она коа телото ви спие уште? Епа тоа.

На LadyR, Lady Miami и merriel0 им се допаѓа ова.
  15. Anturium

Anturium Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2020
    Пораки:
    3.049
    Допаѓања:
    6.474
    Кога сме кај секс маж ми синоќе ПРЕД СЕКС ми кажува виц:

Се е*але баба и дедо и бабата почнала да кашла. Дедото и вика “не кашлај аман ми го вадиш овоата”. Можете да замислете што се случи на сред секс, нормално се искашлав :lol: И нормално не продолживме зашто саат време не можевме да се собереме од смеење (facepalm)

На Izzy_0504, strelec231992, Lady Miami и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    3.106
    Допаѓања:
    18.894
    А е викееенд се знае што следи во темава :rofl: мажот ми за се може да е уморен ама за хепи енд на денот НИКОГАШ не се жалам, не се фалам. Знаеме по месец дена да не се погледнеме, а знаеме да не се оделиме е така функционираме после бебе :rofl:

Свекор и свекрва ке идат странција ја уште сум у шок, не знам како да се понашам, мм лабав он навикнат да одат да доаѓаат. А бе 300 мисли низ глава ми поминуваат, тука се нели не си сам секако има некој да викнеш за не дај боже или било што. Пишав и претходно повеќе со нив сум ручала јас во оваа година одколку мм. Он излегува по ноќови, не сум сама знам дека има некој. Некако чудно се осеќам искрено. Толкаво куќиште јас во него со се дете и олус како што работи он сега Скопје, а бе ни за спиење нема да го дочекам. И му кажувам на мм тој ни едно ни две ми вели ај ти е гајле сеа ке шеташ гола по дома :rofl:

Детево од друга страна почна да има тантруми секој ден по едно 1000 за се нешто. И само мама знае ништо друго, јас знам да ставам сок татко му не, јас знам да облечам, наранам, заспијам, бањам, татко му ништо не знае. А до вчера се он тоа правеше. Залепен ми е ко никогаш до сега. А викав нареден месец после одмор ке го пуштам во градинка по малку, шипки вака ке го пуштам нема шанса да седи :tmi:

Домаќински муабет кога сум тука веќе правев стартер за леб. А бе недела дена му се клањав преку глава ми дојде, ама каков леб излезееее :inlove: сеа имам да делам по комшии :rofl:

Што не кажав у 12 попладне, имајте убав ден

На Izzy_0504, LiquidLuna, NadjaJo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    28.090
    Урлам :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На Anturium, merriel0 и Carolin. им се допаѓа ова.
  18. Lady Miami

Lady Miami Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2022
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    3.084
    Морав да му го кажам вицов на маж ми. Кашлам откако сум породена. Ми вика "ете затоа немаме секс". :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Барем се смееме често.

На Anturium и LiquidLuna им се допаѓа ова.
  19. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.561
    Допаѓања:
    9.201
    Што да прави, нема избор. :D Ама кога се вративме дома, во 12 синоќа го фати патот за Валандово, а требаше да спие. Сигурно си кажа - Дај да си одам, и утре такви стресови да не ме тераат да имам. :D:D

Се пресмејав и јас кога видов. Битно заврзена беше. :D:D

Хахаха вицов. :D:D:D

На таа тема, ние држиме просек еднаш дневно во последно време. :$:$:$

Хахаха не ми текнува за на радио. Ама и јас и маж ми ги сакаме К-15, се изнасмеав вчера. :DНе знам уште која си, ако ми кажеш уште нешто сигурно ќе ми текне. Мислам дека нема човек што не го знам од градот, па и околни села. Ама ваљда не ме знаеш ни ти мене. :D:D Може ќе са запознајме некој пт. :D

На Anturium му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Stela Maris

Stela Maris Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2023
    Пораки:
    1.588
    Допаѓања:
    2.087