1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Lady Miami

Lady Miami Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2022
    Пораки:
    1.534
    Допаѓања:
    3.084
    Еве да пријавам, наместо романтична вечер да терам, јас добив вчера. 8 месеци немав добиено, сега редовно ми доаѓа. (facepalm)
    Како се викаше ова? Баксуз?:rofl:

2. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    3.107
    Допаѓања:
    18.894

На 24дена, 24!!! Јас која имав циклуси на 34-38дена. Сега секогаш сум во ПМС. После бременоста циклусов ми е швајцарски саат.

Се изнаплакав сабајле на видео на инстаграм луѓе, 2 секунди беше виедото јас рикав.. толку од мене и циклусов.

3. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.966
    Допаѓања:
    10.066
    Марфи сестро, Марфи.....

Да не биде само за секс пишувам во темава, бебе синоќа ни наплати за цела недела што се преспавме. Го намачи коксакиво, офка цела ноќ. Не е нафрлан многу ама температура 38.5 цело време.
    Вчера прооде, си прошета по цела дневна :inlove:. Изледа и тоа правеше во сон, зашто ни стоеше над глава ^_^.
    Од сабајле сум направила една мусака, едно болоњезе, сум пуштила 2 перални и 2 сушари, од кај ми е енергијава, еве не знам.
    Да дојде маж со дада, па да бапнеме една шопска со две ракии, треба да се преживее до вечер.
    Мајкава последните денови одмор од 2024та ќе си ги користи неделава за чување болно бебе. Ќе одморам за 10 год, можда.
    Убава недела:beer:

На DELFINA81, NadjaJo, lovely91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    5.871
    Допаѓања:
    28.123
    Лесни чекорчиња и брзо да му помине пилето :l:

На Tea SK му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Besbes24

Besbes24 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2022
    Пораки:
    2.040
    Допаѓања:
    1.792
    Синко заспива околу 21 часот ама нели сега влето Скопје до 20 не се излегува од жешко. Како правите дали менувате рутина?

6. Stela Maris

Stela Maris Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2023
    Пораки:
    1.589
    Допаѓања:
    2.088
    Kje si spie vo količka(ja novorodenče imav vo avgust proplata godina, a letoto beše pekol, ja banjav, hranev, i u količka, posle prefrlanje u krevetče, mada bebe na dva saati se budeše, pogolemata mi e januari i leto vaka si oravevme)