Мајчински муабети (не е за барање совети)

Discussion in 'Бебе' started by slobodka, Apr 30, 2016.

1. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Мојава ваква беше во саботата, не знам што и беше. Среќна, пресреќна. 6 саати не заспа преку ден, абе што не пробав, прв пат се деси. Иначе во врска со пари, леле само некој не среќава на улица и остава, мене срам ме фаќа. Му викам на маж ми леле детево ко извршител некој, собира пари од луѓе:rofl: па дека образи има и коа ќе и врзам палмиче на глава, и сите леле леле ама е цуца:rofl: и одма некој денар собира:rofl:

2. LadyR

LadyR Популарен член

Другар ми вика "Ти реков само се гледа бебето првата година, си ги покрива трошоците". И стварно е така. :D
    Во Скопје поретко, ама кога си одиме кај нашите и дека помало место и сите се знаеме старо-младо, викенд не е испод 100 евра. За срамота. :D
    Првите два месеци па да не зборувам, мало бебе дека ехеее.

Carolin., Feniksgirl and baguf4e like this.
  3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Татко мо ми вика: Како оние на семафорине си. Си земала детето и собираш пари хахахаххахах

Carolin., LiquidLuna, Noemi and 3 others like this.
  4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Прво одење на малово на работа кај мене, се вративме дома со 8000ден, кој го виде сите кој стотче, кој петстотче, бос му даде 1000че за кафе 2 саати и една дремка, машала собра. Идам дома, мм од дома работеше, му ги покажувам и ми вика Коа ќе идете пак :rofl:

NadjaJo, Carolin., LadyR and 6 others like this.
  5. dummy

dummy Активен член

Ова скоковиве луда работа… во прв а еве ја и сега во втор ми урла кога легнуваме на кревет пред спиење да се доиме и го плука цицето иако така правиме цело време пред заспивање и во тек на ноќ и не се смирува дур не ја ставам на перница за доење и цица без проблем… во тек на ноќ не се буни бар сеа за сеа

6. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Ние сме така сега во 4 скок, па ја дојам на перница во спална на тивко и темно и кога ќе заврши, ја ставам во вреќа и давам цуцла и заспива одма:) во ноќта нема гајле, ама денски и пред заспивање никако:)

dummy likes this.
  7. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Тежок е втор, нас тешко ни помина, ама ќе биде подобро за брзо.

Izzy_0504 and dummy like this.
  8. Kala22

Kala22 Популарен член

Лејди каде резервиравте јуни? Се пребарав или јас многу го тупам дека прв пат со мало бебе или стварно не можам да најдам ништо. Имате ли предлог за местенце добро за со мало бебе?

Ladyme likes this.
  9. Carolin.

Carolin. Популарен член

Да се улетам ко падобранец. Неа Флогита, Неа Потидеа, Фурка на прв крак. И на втор ако сакате апартман до плажа барајтр на Лагомандра плажата или Профи хотелот ѕирни го ама со цени гледам забегале. Ние бевме за 700е двајца со доручек и вечер недела дена, лани кога гледавме за со бебе беше дупло.

kozuf and Kala22 like this.
  10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ние во приватен смештај одиме близу Лагомандра, апартман, не ми се исплати искрено во Хотел, прескапо ми е.

Kala22 and Carolin. like this.
  11. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Пресмешно испадна одвај чекав да се стопли за да седиме надвор ама од што е прежешко нема да излеземе ;) Како е кај вас со комарци? Во ова глупово Ченто мислам дека им е местото за котење.

12. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Хахаххахаха и беба уште собира пари кај и да одиме а веќе ќе биде 5 месеци. Мм вика повеќе пари од нас има хахахах

13. Carolin.

Carolin. Популарен член

Партал сме и јас и дете. На мм ништо не му е. Се прскаме алка му купив него и пак знае некое да го касне. За мене не зборам па ич лом сум.