Ке се јавам у нептун за попуст Од делимано ми рикна ѓезвето некња и сеа варам турско на шпорет после 5 години му думка одозгора, а детево до мене "детскооо кафее диме сакаа мамооо" епа ај синко ке дуваме побрзо да биде. Имаме кафемат од тие првите одлично не служи веќе 6та година по ред ама се дупна излеа негде па сеа тече вода, брат ми има од поновите ич не е задоволен. Па гледавме кафмат на Филипс и ѓезве и сеа кој ке му кажам на мм дека и мултикукер ке купиме ке спијам во подрум со мултикукерот Нема да има ни с од секс вечерва Земав хемиско на креветиве да им правам, исправ завеси и си дремам на едниот кревет а другиот воден ме чека да го усисам, а ја мултикукери глеам. Место сеа фома да го имав и тој да готви ја ке му ја мислам што за ручек
Брат ми прави хемиско на коли. Ми дава од среството, а мм има усисивач што собира вода. Рибам со средството усисувам и тоа е тоа.
На Филипс се многу убави кафематите ама се доста скапички (барем мене ми се како за дома). Јас да го пофалам мојов баџет френдли од Беко, ептен сум задоволна. Сега мојов помалце опции има, ама јас секако само еспресо пијам
Што убаво си правите муабет за апарати, да имав место во мојава кујна може и ќе земев нешто. Немам место една даска за сечење да ставам, одмилено ми е и ручек правење и се. Едвај чекам да најдеме некој стан во оваа лудница од цени да имам барем малце поголемо кујниче. И плотна никогаш веќе со очи не сакам да видам. Само решетка и плин Денес првото кафе дури сега го пијам Утре одам во Охрид со бебето и со моите, ќе пијам раат кафе во двор они нека ја чуваат заедно со прабаба и и прадедо и. Малце да здивнам и јас
Епа и маж ми пие само еспресо ама сакал кафето да му го мелел тогаш, може ке се убедиме и за нешто поефтино ако не се аздисува многу.
@Carolin. Да си земеш кафемат на филипс. Веќе 5та година го имаме, душата му ја извадивме. На цело зрно е, со вградена мелница, со пареа за пена правење, со се. Ние по над 1 кг кафе месечно пиеме, на секое го пуштаме. Гледам и уште држат иста цена.