@Трагедијаупмм не можеш ли на таа бабата да и го покажеш местото, иако сте во заедница? Уште подобро, син и нека и списка малку. Или едноставно не го пуштам детето кај неа и крај, па нека млати во празно колку сака.
Спискано е 100 пати ,она мисли помага... И користи ситуации пример еве сеа не можам да излегувам јас и она ќе ја полаже за на лулашки или негде и после таму и збори. Манипулира со детето а да не ја пуштам плаче рика и овие дена и мм е дома и дозволува да одат да не плачела да го вознемирува бебето... Добро ,спрема со големата колку се мешаше и ме јадеше сега добра е.. Еве клима пуштам ,за големата не сум смеела да помислам се каравме 3 дена и на крај ќе се разболеше па јас намерно со климата сум ја разболела ќе ми зборуваше...
Чеситки мајка. Ќе биде,мора да биде. На почеток е тешко,ужасно тешко.Кога јас издржав со две бебиња и 4 годишно дете,можеш и ти,секоја може. Стисни заби,немаш друг избор,тие дечиња на тебе чекаат. Обрнувај внимание на големата колку можеш повеќе тоа ќе ти кажам само и бабулето смирете го да не и полни главчето на големата. Само храбро мајка.
@Трагедијаупмм честитки мамичке по втор пат. Немам искуство за да ти кажам било што. Ама интуитивно, би го оставила малото преку ден да поплаче, за големата да ја гушкаш. Да види дека и таа е приоритет. Сака и она да ти е важна, тоа е. Гушки мајче, држи се.
Добро, пупаков се враќа бе некад нормален да е? Што фино си имав мало пупаче, ова сега ко шлајфка за џамлии.
Да се умешам неповикана. Од секс вечерва документарецот за Џони Деп и Амбер Херд на Нетхлилс, јебено добро склопен.... Лунка ќе пише кога ќе ја земе ѕверката од кај нејзините @Feniksgirl не се враќа. После 1 год од второво уште имам две точки кај што биле двете артерии
Единствено што ме одржава во живот е што попладне ги испорачувам кај моите, имаме дешавка закажано со маж. Е како ќе останеме будни на дешавката ...
Денес мене ме почасти детуле до 5.55 За другава тема не знам што е тоа и како се изведува Охрид на викенд, корне ветер мали вришти пред врата за надвор од 6.15