Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.617
    Допаѓања:
    9.886
    Кај имам пишано дека сакам второ дете да избрише модератор сместа. Ќе се фрлам од тераса овие денови не издржувам веќе. Кога беа грчевите не бев толку измалтретирана се надевам дека се заби и ќе искочат оти не можам да издржам.

Прво почна со вртењето на двете страни и не можам да ја оставам ни секунда вчера зема стигна до трпезарија се фати за ногарката на столот и лиже (facepalm) После почна да плаче кога не ме гледа, значи јас да седам до неа ќе си игра ама не дај боже да станам. И врвот веќе трет ден вришти, плаче, се корне, спокојна е само 10минути после спиење. Вчера заспа во 22ч првпат после 3 месеци. Нормално ние двајца се испокаравме изморени и нервозни. И викенд имавме букирано, откажав.

Ставам гел ама не знам како може да има ефект кога она секундарно го лиже. Сега дадов далерон пола доза, се смири. Rant over.

На 1209, Miss666, Carolin. и 12 други им се допаѓа ова.
  2. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    661
    И јас сакам да се фрлам веќе некое време :D Како позна дека е од заби? Јас само ја чепкам ама не ми изгледа така, а исто доста кенкава е :x

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.476
    Допаѓања:
    10.898
    Дојди да се гушнеме. Сѐ ова што наброја плус уста не отвара за јадење ни солид ни млеко.
    На педијатар во понеделникот ни кажаа дека нема на повидок заби уште вака надворешно.
    Ние сме во 5 скок, 25 недела онаа со громчето.
    Ми се иде од тераса да се џитнам ама на први спрат живеам и ништо нема да постигнам.

На Зеленоокатаа, Carolin., Baby warrior и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.617
    Допаѓања:
    9.886
    Немам поима дали е од заби, не боцка, белки се горе на милиметар од непцето, ама глодалките ги гризе до чкрипење, кога цица мене ме гризе, цуцлите ги гризе, прстот си го мести таму.

@baguf4e Ела си, на 4ти сум, сигурна работа :D цицањето е историја, имам замрзнато земав извадив сега и дадов од шише ќе ја скинеше цуцлата од тегнење. Нервоза страшна. Само повторувам Господи дај ми сили зашто ќе скренам со паметот.

На Carolin., Baby warrior, Ladyme и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.143
    Допаѓања:
    11.731
    И кај мојата немаше ништо на изглед и утрето заб имаше.:drunk: Во меѓувреме лиги еден тон, и гризеше се што стигнеше, значи гризење насилничко, ко да сака парче да откине.

На Carolin., Baby warrior, baguf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    661
    Ние сме на сам почеток ама веќе некое време како да сме во најжустрото, кујзнае што ќе биде во громчето :x

Исто сме на приземје, ама ај може психички ќе ни помогне :rofl:

Леле се исто, знаеш дека може и така ќе е? Еве сеа земав ептен детално д аја испитувам има како белко. А за цицките да не зборам, толку не ме болеа кога не знаеше да фати како новороденче :x плус што сака да дреме на нив како на цуцла, навечер по 2 саати си дреме гопожа, ни цуцла сака ни ништо, само цицка :drunk:

Повеќе лиги имаше пред еден месец отколку сеа, да видиш чудо. Ама се се лиже се се гризе. Играчки, прсти, цицки, кога нема да погоди раката да си ја пикне зглобот си го јаде луѓееее

На Carolin., Noemi, Feniksgirl и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Kejt362

Kejt362 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2021
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    636
    Јас сум со сличен проблем :|
    Ајде средив терен долу и решив да го изненадам мм со секси тајмс. Малава заспана во дневна. Почна се ок и ми светна дека таа сака спие и толку беше. Му викам извини не можам, со трчање во дневна кај неа.
    Среќа мм е разбран па само ме гушна и се договоривме следен пат да продолжиме (facepalm) смотана нели?

П.С. Драм ролс- сме немале односи од септември.

На sani99 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.278
    Допаѓања:
    30.827
    Леле, браво за мт ама мм да ми го напраи ова го убив на лице сместа :rofl:
    Се шалам :D

@baguf4e Тоа шо живеам на приземје ме оддржа жива, џабе ќе скокам. Нема ни да се сокршам па барем у болница да одморам.

Абе памтите кога реков ќе му купам на маж ми робот за да не се мачи?
    Епа сам си купи :rofl:

За секси тајм прва сум :tmi:
    Договарам со моите вечер да џиткосам дете зашо збеснавме у стан. Шо да праеме освен да се сексаме :bandit: Јебем ти лето.
    Ќе ја носам у Маврово нареден викенд ( ваљда ) :D

На Carolin., Noemi, Kejt362 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Lady Miami

Lady Miami Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2022
    Пораки:
    1.612
    Допаѓања:
    3.258
  10. le.soleil

le.soleil Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.678
    Допаѓања:
    5.903
    3 години веќе го правам тоа. 2 години откако едвај чекам да заспијат и кога ќе заспијат ми фалат да се будни после саат време. |(

На Mother of 2boys, Carolin. и LadyR им се допаѓа ова.
  11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.476
    Допаѓања:
    10.898
    Ние навечер откако ќе заспие наместо да се сексаме си збориме за неа и гледаме видеа и слики од неа.:rofl:

На Зеленоокатаа, Giovanna, Viktorijaaa5 и 11 други им се допаѓа ова.
  12. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    233
    Ние се силиме преку ден, па кога ќе дојде времето почнуваме леле нозе не ме држат, ме боли глава, грб ај утре. И така скоро секој ден хаха

На 1209, Зеленоокатаа, Калатеа и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.143
    Допаѓања:
    11.731
    Хахахахаххххаха и ние. И само си збориме леле каков гремлин беше.:rofl:

14. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.387
    Допаѓања:
    34.992
    Ќе го исплукав кафето, а таман го заспав. :rofl:
    Исто буквално хахахах.

15. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.387
    Допаѓања:
    34.992
    Одморот закажан, ручекот при крај, бебе заспано, мама може да се напие кафенце.
    Многу сум среќна што кога ќе одеме на одмор ќе биде скоро 7 месеци, сѐ надевам ќе седи. Кашички готови ќе земам тогаш здравје. Уште блендер и намирници само за него ми фали да носам, како не.
    И одмор ми е, не мислам да готвам.
    :*:Немајка:*: :rofl:.

На тема секс, исто како што кажавте. Преку ден само зборуваме за тоа а кога ќе заспие синко, штурци. :rofl:
    Ама глава ме боли, раце ме болат, не сум спиена. И на крај заспивам доцна гледајќи го како спие и вртејќи тикток. :drunk:
    Сабајле сите ми се криви. :bug:

За чудо овој пат успеав да начекам некои интересни парчиња за бебе од попустот на Зара.
    Веќе не отварам онлајн страните, мислам сѐ ќе нарачам. Сѐ ми е слатко.
    Господ ми дади син и пак некако се контролирам заради shit облека што да имаат, ама да имав ќеркаааа, мислам ќе банкротирав на алиштенца до сега. :drunk:

На 1209, Carolin., Giovanna и 12 други им се допаѓа ова.
  16. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    661
    А само ли јас таква не желба за с*кс имам ли? Уште од бременоста, либидо во - бесконечност. Си викав ајде трудна, страв ми беше не знам што, на крај па на мм му беше страв, ама очекував да ми се врати кога ќе се породам.

Ама не бе, абе едно време серија кога гледавме ако имаше некоја секси сцена ќе ми залеташе мозокот таму, сеа мртов коњ сум :x Мм пустиот се погоди со големо разбирање, ама па го жалам по малце :doh:

На thinkerbell, Viktorijaaa5 и Baby warrior им се допаѓа ова.
  17. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.278
    Допаѓања:
    30.827
    FB_IMG_1751563621535.jpg

Еве сте :D

На КаринаТ, 1209, Tiny Love и 24 други им се допаѓа ова.
  18. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.916
    Допаѓања:
    12.845
    Што правите ноќе??? :D Абе не сте нормални, спијте таму додека ви спијат децата. Од сексови и ние само се договараме за секс :D Обично се дешава откако ќе ги однесеме во градинка ама во последно маж ми цело време продолжува во канцеларија, па така нервозни сме со денови. Вечер касно доаѓа ама ќе го почекам да се смириме :d:(hollest)

На 1209, NadjaJo, Izzy_0504 и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Dodo1

Dodo1 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.521
    Допаѓања:
    2.003
    Хахахаха и јас читам си викам море само нека спиееее ќе чекам 8на насабајле да ме разбуди, ќе си ја гледам преку ден. Ама не спие мојава поише од саат ипол. Шмрц

На Carolin., Трагедијаупмм и Skyler им се допаѓа ова.
  20. Autumn05

Autumn05 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    243
    Кај ги оставате бебињава за sexy time? Пројдоа 6 недели деновиве па собирам идеи :D

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.