Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.658
    Допаѓања:
    9.559
    Во креветче, дури спие навечер или дремнува преку ден. :D Или во креветче во спална, или во дневна.

2. Autumn05

Autumn05 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    230
    https://tenor.com/qAMs.gif

На LadyR му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.200
    Допаѓања:
    91.727
    ИСТОО скроз :rofl:

Јас не сакам договорен секс :worried::tmi:

Ве читам, не сум пишала овде досега, ќе пишував за свекрва вчера завчера ама таман да пишам бебе се јавува:D Па еве денес ја начекав темава за сексови :rofl:

На Трагедијаупмм, LiquidLuna, lovely91 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.607
    Допаѓања:
    9.845
    Од секс едино си ја сјебав половината:rofl: Абе луѓе во еден стан од 50кв живеат три генерации па стигаат и второ дете да напраат вие место логистика ова она:rofl:

Јас од доењето имам потешкотии со либидото и нелагодност, не секогаш ама многу често. Втор триместар каков секс паѓаше ми иде да затруднам:rofl: (пу пу пу)

На 1209, Трагедијаупмм, Калатеа и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.915
    Допаѓања:
    12.843
    И јас ама кај мене треба цела организација. Веќе ги немаме оние гушкања касно навечер кога спијат сите пошо ние пред нив заспиваме :D
    Е признавам, jugde me all you want, често знаеме да им дадеме телефони на двајцата, бебето во креветче и да се скриеме на еден quickie во слободна соба :$ И тоа ми е најслатко, јас па и не сум некој романтик да гледаме филм, па спонтано као да се деси…двајцата сме така малку поактивни од тоа.

На Трагедијаупмм, Калатеа, Mother of 2boys и 5 други им се допаѓа ова.
  6. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.301
    Допаѓања:
    12.921
    Леле до 3 дена пред пораѓај имавме секс и тоа јак бре, одличен. Сега не знам што се случи, немам баш никаква желба периодов. Дури и ме болеше последниов пат и прекинав. Ни прв пат кога имав не ме болеше. Маж ми сирот скроз се исплаши да не ми направил нешто. Не бе човек, хормониве ми направија се. 4 месеци поминаа, уште немам добиено (со големата после 8 добив), па ме спука некоја криза минатата недела правев тест за бременост. Реков јас не можам, не сакам пак да сум трудна.

Туку наредна недела на одмор одиме. Ќе биде весело со вришталово од 4 месеци. Ич не ми се оди сега, секогаш крај на август/почеток на септември одевме, ама дете почнува со школо. Со неа не сум на чисто да одиме пред почнување со школо, може да направи опструкции и да не успеам да ја излечам со време.

А за дете и фалење додека спие, што да кажам... како бебе спиеше во креветче до нас, ама откако си е сама во соба често знам да му речам на маж ми да ја донесе во сред ноќ да ја гушкам. А сама спие од пред 3тата година, сега е 6.
    Или пак јас одам и се мушнувам во кревет. Па она се лути насабајле.

На Трагедијаупмм, Калатеа, Carolin. и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.478
    Допаѓања:
    7.194
    Јас ко немајка се чувствувам вака кога ве читам.
    Одвај чекам да заспие и да имам некоја минута за себе.
    Ноќе по навика се будам да не е откриена, ок летово нема врска и да е. Пекол е жешко. Памперс уште носи ама ко ќе се одвикне сигурно и за тоа ќе стануваме.

Слики повеќе со гледам додека сум на работа или некаде на кафе да покажам отколку кога спие.
    Тогаш се останато си гледам раат.

На 1209, Трагедијаупмм, Калатеа и 5 други им се допаѓа ова.
  8. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.173
    Допаѓања:
    22.478
    Белба во спална, ние во дневна хахахахах
    Или кога ќе ја спуштиме кај баба и доле, фрц клучот на врата и ете ти хахахахх
    Мене срам ме фаќа на моменти колку сме како 20 годишњаци , али ај ќе :x

На sani99, Viktorijaaa5, Meddy и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Autumn05

Autumn05 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2024
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    230
    Ма каков срам, уште поинтересно е така :D

На DELFINA81 и BellaBibi им се допаѓа ова.
  10. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    10.855
    Ќе чекаме @LiquidLuna да се произнесе во понеделник на тема сексови.

Ама и се фатив јас на неа за сексот леле мајко.

Да се произнесам и јас- не сум имала скоро,ама важно црвен секси долен веш си порачав од Тему.
    Ќе ми се посреќи некогаш ајде.

На Tea SK, QweenSM, Carolin. и 2 други им се допаѓа ова.
  11. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.258
    Допаѓања:
    30.686
    Луна е на пат да фрли дете :party:

Мори Делфино шо убаво ме потсети, неам си купено нешо ново секси :$
    А какви планови имам за викендов мх мх.

Ако некој го интересира, ми касни :D

И да се произнесам на темата Кај беше бебе додека се сексавме и да ви кажам Најчесто со нас у соба, ама тогаш спиеше кома. Сега од мува се буди :D

@Skyler На мојава ако и дадам телефон, ќе истрча по нас да замара Ај пушти ова, не сакам она, овој не е убав :@

На Трагедијаупмм, Fenix05, Giovanna и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    3.244
    Допаѓања:
    19.315
    Што се изначитав одсабајлее :rofl:

Секс логистика - одкако е родено дете многу повеќе сме скакулци по дома кај ке се најде слободно таму, најчесто е тушот евентуално дневна :rofl:
    На почеток спиеше убаво па и спалната беше топ, сеа сегде освен спална. Спалната е негова.

Син ми е опседнат со гуштери, одсабајле глеаме гуштери а ја пијам кафе, да видите што убав гуштер сум јас :rofl: ( кажува за сите кој гуштер е )

На 1209, Трагедијаупмм, Fenix05 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Stone

Stone Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    91
    На тема секс дали два три пати од кога се породив,желба ич време уште помалку.Бебуш кога ќе заспие,пиеме кафе на тераса,си кажуваме кој кого што го боли денес и по нешто ново ако ни се десило.Потоа капут во кревет 10 е веќе касно требало да сме заспани.А бебуш спиеше добро ноќе,сега почна да се буди и заспива веднаш во раце али спуштањето во креветче е научна фантастика.Не знам дали 4тиов месец ни почна па е од тоа ал полудечу.Наутро буден 15 до 6.Како бре ви спијат до покасно што да му правам освен во раце да го држам|-)Кога читам дека ручек спремате се чудам кога јас ќе го доживеам тоа:(

14. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.083
    Допаѓања:
    11.634
    Аа вие во 4ти скок сте, па со лесно. Исто немаше шанси во креветче, ми спиеше во раце.. здравје ми зема.

На Трагедијаупмм и Stone им се допаѓа ова.
  15. Зеленоокатаа

Зеленоокатаа Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2019
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    138
    Веќе месец ипол сме со истото. Имав дури и панични напади од што сум веќе презаморна. По 10 минути дремки, навечер станува со плачење и уста не отвара за јадење. Заби не гледам никаде. Мнооогу потешко испадна од грчевите. А што ли не чека понатака...Барем да има еден период да здивнеме. Се каниме некој викенд да прошетаме, но никако не доаѓа тој викенд. И сега периодов сака да се врти на страна да спие и кога се враќа на грб се преплашува...;(

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Stone

Stone Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    91
    Абе преку ден ќе го држам али навечер па немам сила бре
    Плус стварно мислам дека се навикнува и не е проблем ајде држењето преку ден ама се искриви кутрово во неспиење правилно.Навечер веднаш чим го допрам на мене продолжува да спие,скок ли е што ли е не знам више.Станува и мм навечер и кога го легнуваме како некој дивлјак да пробуваме да смириме.Он држи нозе ја држам раце ,шушкај тапкај уште со нозе да почнам да му правам нешто.Јебем ти живот

На Трагедијаупмм му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.607
    Допаѓања:
    9.845
    Леле ужас, а вие сте поголеми :worried: Не сакам да се споредувам ама кога гледам некои како си кулираат бебето кој стаса го чува они си тераат живот малку така бес ме фаќа.

На 1209, Трагедијаупмм, naturally и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Зеленоокатаа

Зеленоокатаа Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2019
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    138
    Исто, го напнав и мм дека другите се средени и можат да си прошетаат, а јас не можам ни пола час да одморам.

19. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.083
    Допаѓања:
    11.634
    4ти скок е можеби и еден од најтешките. Па ако не е прв, на убедливо второ место е од скоковиве.

20. Carolin.

Carolin. Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    3.244
    Допаѓања:
    19.315

Најтежок е. Уште го памтам, а детево 2год ке прави. Алал на тие што не ги осеќаат скоковите.

На Трагедијаупмм, QweenSM, defocus и 2 други им се допаѓа ова.