Добро утро мајки и оние кои се спремаат да одат по одмори. Каде и да одите најубаво да си поминете. Ние истеравме убав одмор на море и сега од понеделник посао зове се мислиме викендов да си го доискоростиме за на плажи низ Македонија ама ќе видиме. Да ве дочитам и да допијам кафе и после да се фатам за домашни послови. Каде и да сте имајте убав викенд
Ние одиме последните години во мобилните куќички на Арменистис. Оти да не ве собере? Покомотни се од апартман и супер средени. За разлика од апартманите со мебел од пред 100 год.
Ние бевме во куќа одма до кампот, не бевме во кампот, ама следна година би одела во кампот во куќичките. Големки се и убави. Во ран букинг и за 65е се наоѓале.
Сум праќала емаил и за тој камп секогаш ми враќале дека немат слободен термин. И тоа март април кога барам сместување
Резервациите секоја година им се од 15 јануари, не можеш порано. И си чекаш со саати за да стигне твоето барање на ред. 65 евра не верувам дека има. Оваа година им беа над 110 како цена што добив јас
За нас па ич нема одмор, прематурче е, ако супер напредува Др Филев вика не, промените влагата на белите дробови не се доразвиени. Како ми бараше душава одмор после толку лежење, изгорев во скопјево. Охрид ако појдеме здравје, не ми се оди мн гужви, скапо вода ладна.
65 може за шатор еден чоек. Јас годинава на 10 јануари им пишав, саат време откако отворија резервации, ми вратија се е букирано. Барав све освен шатор, а на пријатели и за шатор им рекле нема. Најверојатно нејќат Македонци, шанса немаше све да е букирано одма…
Леле да ми кажеше некој дека ќе плачам на смалени бодиња… ама ептен емотивно ми беше првите кога му се смалија си викам порасни бебуле за да биде полесно ама нееее толку брзо. Јас на факултет го испратив мислиш мин еднаш дневно му се расплакувам од што го сакам, ќе ми пукне душата
Пред некоја година бевме на викенд. Постар хотел е ама супер беше услугата. Бич барот прекрасен една од најубавите плажи за мене во тој дел … за со бебка сакав нешто поново штознам ама добро што ме потсети и на него барем сме биле знам што да очекувам пошто со бебе и тоа ми е битно да сум на сигурно
јас сум од тие кои не одат секоја година на одмор, ајде за една година ако прескокнеш не е страшно,битно е здравјето на бебка. Жешко е кај и да одиш не само по скопјето
Да те утешам не сте сами. Ние немаме пречка ама мене ми е страв со 3 м бебе и тодлер да се закренам па ќе си седам. До кај моите ќе отидеме (далеку е ) и евентуално на преспанско ден два за големата да се шлапне колку толку во вода. Тоа ќе биде се.
Помислата на одмор и пат од 5 саати со него во кола ми е смрт ....затоа решивме со маж ми Сплит со авион 1 саат е патот се надевам нема да погрешам..плус татко ми е таму моментално и ќе имаме и дедо сервис по потреба и сите најубави плажи ќе ни ги покаже.
Ја дојдов да пријавам петочки секс во времетраење од саат ипол. Ко хоче нек честита. Да се омрсам и ја конечно, сум се пицнала сум се средила дури и лак на нозете имам Патем да ве почастам за запчето на ќере
Какви се убавиии кај ги нарача??? Се надевам се и убави на вкус, за нова година нарачав преубави путер колачиња на лик ама вкус одвратен барсм некои со двете атрибути за крштевката сега Да и се бели и убави и сите на број
да се редат бели како бисери. Кај нас почнаа да паѓаат млечните. веќе го извадовме првото запче (кој сака нека честита )