Едвај пладне помина, а веќе немам идеја денов што уште да направиме. Пекол жешко надвор, ни во базен не ми се остава. Дома дури и климата што брчи веќе ме нервира, е до тука е работава. И реквизити од двор донесов дома и сега цел ходник ми е рамен на игротека Дете покажа интерес цели 15 минути за тоа. 20 минути боење со водени, сега си прередува фиоки низ кујна и до толку не можам да мислам што ќе растури. Скроз "не уби" ова време. Кај да е ќе пуштам некој долгометражен анимиран филм, со надеж дека ќе ја заинтересира повеќе. Секако имаме уште најмалку 6+ часови по дома додека е таман времето за излеземе. Постов измешан до бескрај.
Pozdrav majki od majka sto trca niz cela plaza so todler vo grcka, baska i dobieno tamponive me utepaa na sekoe vlaganje vo voda da trcam do smestaj.
Оууу јас да ти кажам први 4 дена си седев облечена не се ни мачев со тоа тапата. Ама трчањето маста ми ја извади секој ден 10+ км имаме испешачено, не запира и мора со мама секаде не сака татко му да го допре Уште од сега се каам што плативме и грчка во септември Да го оставам во плитко со камчиња цел ден ќе биде умен, ама вака тргни го на сенка плаче вика и трча сам во езеро да фрли камче
Jas imam servis dva para baba i dedo i se zalam , da bev sama so maz moze i ke se vratev hahahah. Sea najnovo mu e mama go zemam guska i se vrti da sprinta , jas poveke mu dozvoluvam od tatko mu i zatoa i pola saat go preslakam samo mi pribeguva so gol gaz niz soba a tatko mu go preslaka za 3 min i ne mu mrda. Kako i da e neka disi cist vozduh u more so maicka posto so saati nemozam da go izvadam
Тајната е во мувите! Му викам аиии мама гриииццц мува газето брзо и да видиш како менуваме пелена за 3.5сек а не 15мин со 2 тантруми и 4 нервни слома
Има и полошо, двајца растрчани тодлери и бебе 8ми месец во стомак во сред јули Точно знам како ти е ама за утеха следно лето ќе биде полесно
Детево заспа со татко му. Денес јас бев протерана од спална Се избањав, седам и се мислам колку доктори извидов овие 3 дена еве.. тргнав за мене од обичен циклус и вртоглавици до хормони и чуда иситувања, да завршиме со курето на бебо дека му е затворено (ова мм ми кажа) од пред 2 недели ми збори само дека му е затворено и дека треба да му се отвара повеќе и ај и спомнав на матичната, донеси го и денес отидовме и ни кажаа дека му е затворено ставрно. Е сеа или мм ке успее да му го отвори за едно 3-4 месеци или на доктор ке му го отвараат.. прееска се изнаплака и он и јас со него. Плачка сум за детево мајко мила, не ми е верно дури. Изгледав две епизоди секс и град да се опуштам и сеа ке спијам. Тоа ми е ритуал за опуштање или френдс одгледувам во тишина и после спијам. Добра ноќ.
Мене Friends ми е есенско зимска сезона за гледање, како ќе си ја залегнам, завиткана ко бурито и уживање. Сега со бебе мало сутра.