Леле бе мене па толку ми е слатко ова...преслатко.Одвај чекам и јас вакви моменти Мене толку ме исполнува таа мисла да трча по него да го бара макар и повеќе од мене.Сега бар не љубоморам може зошто сум константно со него но срце ми се полни од вакви работи
Ќерка ми стандард се корне ако излезе мм некаде без неа. Абе отекува, па го гледа на прозор кај отишол.
Еве отидоа во спална да се успиваат заедно за втора дремка. Јас у дневна и не сега не ми се спие. А пред малку очите ме печеа од што сум преморена и ненаспана. Едит: not jealous at all. Ако може за секоја дремка нека заспиваат заедно.
Истооо, едвај ги чекам ваквите моменти, јас некогаш скришно си поплакувам кога ги слушам како се смеат во другата соба
За темиве погоре ист е и мојов. Почнав 2недели на работа ич не се радува кога ќе ме види освен ако не го подзакачнам а го види таткому или чичкому ма пее се дере трча наоколу од радост. Ама нема везе Инаку јас имам едно прашање дали некоја сеа скоро скоро мислам пред месец два три се пораѓала на ГАК? Со оглед на тоа каква е ситуацијата таму како прошла? И дали некоја била породена од др Ирена Танасковска?