Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.866
    Допаѓања:
    183.045
    Другарка ми е
    Исто и за нас шие постелнини да знаеш
    Дезени какви сакаш

На Lady Miami му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    4.379
    Бејби супер спиеше до стража и после пауза пресоблекување млеко и до охрид спиеше. Така да супер сега ќе видиме за накај дома. Денеска топол денот сега еве облак голем ќе врне сигурно. Ама бевме до плажа искористивме. Пробуваше мм нешто со климата ама дуваше ладно некако дали не им беше нешто во ред. И се напнав будна сум цела вечер. Ама ајде прво идење, за следно знам.

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    4.379
    Ја облеков боди по кратки и шпиркозна една потенка, и ќебенцето (памучно тенко) и тетра и стаев и мрда и цело време ќебенцето на лево .. јас смрзнав искрено. Се пикнав во мм и чекав да се раздени. Ова куќичка беше смештајов доле во двор како апартманче, ама ладно.

4. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    4.379
    Па со јакна на Св Стефан, дуваше корнеше. Јас сум си заборавила тексасот во Скопје со на мм дуксерка он хаха херој по кратки.

На Lady Miami и dummy им се допаѓа ова.
  5. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    4.379
    Да да, нема везе зима лето, ако мене ми е ладно, сигурно и неа. Внатре беше 18 на климата ако беше точно. Она во стан спиеше по кратки ама во скопје беше 25-26. Не функционираше, ја стави на греење мм ама изгледа она што ја полнат немаше, и ладно дуваше

6. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.494
    Допаѓања:
    5.848
    хаха како мама на 3 ипол годишно, можам да кажам дека моментално си си во најлошиот период, барем мене ми беше најлош тој пред 2 риот роденден, тоа тантруми, па сакам кажам не знам речам :rofl: ама се преживува како и се друго, негде после 2 ипол стана подносливо кај нас :D

7. Lady Miami

Lady Miami Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2022
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    3.439
    Во Солун сме два дена, а бебето мое нема на кој не му се насмеа и не му пружи играчка. Дури малку незгодно ми е, луѓе до нас на маса, јадат. Тој и се смее на жената дури не му врати назад. 13 месеци ке е уште малку, фаза ли им е, не знам. Како е кај вас @flower55555 @angel4444 . Ако не помешав дека ист ден ни беа децата..

8. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.156
    Допаѓања:
    17.559
    Мамички, што е безбедно да се стави за да ги брка комарците, бебе е една недела, не можеме никако да ги видиме кај се кријат, штом го соблечам по боденце одма е испокасано од комарци.