И јас со итен царски и мала родилна тежина и ради тоа најмногу и ад му давав бидејќи не смееше да падне на тежина. Ми давате вака надеж дека ќе имаме напредок со цицањево, иако со пумпа околу 30тина ваѓам засега
И мене ми е тоа вечна мистерија. Кога беа мали и цицаа по 20 пати у ноќ и се будеа во 5 ја се осеќав понаспиено него сега кога спијат 12 саати без будење. Не ми прија врзан сон изгледа
Дали прима нарачки преку вибер? Немам фб да и пишам, ако прима те молам ако можеш пушти ми бројче во лп.
Во шок ти е телото Јас колку работи завршувам во текот на денот со 3, 4 саати спиење му викам на маж ми нема да знам што со себе кога ќе спијам повеќе..
Леле и јас обожавам кога ќе пише па и вака подолго исто и @DELFINA81 Жени со три деца ми се посебни херои, жени мајки кралици
А ние обратно хахаха, не знам колку луѓе до сега ни рекле дадичкава, девојченцево Дека косичката порасната, треба да се шишаме, мајка ми ми вика дај да му врзам стегаче напред и викам уште тоа му фали, по улици мислат женско дека е Ај кога ќе го шишаме ќе видиме дали ќе личи. Иначе за на одмор надвор од Мк или во Мк истото мислење го делам дека апсолутно ништо не ми беше различно на одмор во Грчка или кога сме негде тука подалеку од Скопје. Инаку за одењето и јас исто мислев детево нема да заоди брзо, колку нестабилно ми делуваше, ама се пушти два пати до сега и кога осеќа несигурност како убаво полека си се спушта да си седне. И јас пред 2-3 недели осетив драстична разлика, како да ми порасна детево наеднаш. Нека се само здрави и живи.
Истооо, на сите се смее, кај секој оди, на секој пушта раче. Јас не мислам дека е фаза туку такви се децата.