Леле мајче не се фали Еднаш, два пати што ја пофалив тука, душата ми ја извади после хахахахах Ние уште не сме скроз оправени со спиењето. Периоди ќе спие поубаво, периоди страшна е Во овие 7 месеци, неколку пати се случи да преспие ноќ без ни едно будење. Се радувам сеуште на ноќите со 2 будења.. тоа е спиење за мене Креветче тестирам на секое цели 7м, шанса нема. Таму моментално се буди и ако ја оставам 1,2мин, може куќава во вис да ја крене.. Спие до мене, се буди.. плаче, цицнува, спие. Вака ќе е додека не ја одбијам, ама ја уште не сум размислувала за одбивање. Ќе издржам Иначе пробано да спие со свекрва ми и маж ми и вришти, станува, не им се смирува, душа им вадеше. Тешко ќе оди и тоа... Додека не ми довади заби, не ја одбивам..
многу е убаво да се наспиеш после толлу многу ноќи не спиење, уживај и јас едвај чекам за мене тоа да се случи, ама далеку е зимата за мене
Мојава вчера мислам дека го достигна врвот. Вака со грчевите не ми било. Ајде што секоја вечер се успиваме по 1 саат. Со тоа веќе се помирив. Кога почна во сон да плаче. Плачење, вриштење, јас гушкам, зборам, она не преќинува. Па станав, па почнав да ја шетам низ куќа, заспа. Таман да седнам, пак рикна. Добар пола саат, несмеев да седнам или да се потпрам. Морав да стојам. Едвај некако со мм и одвлековме внимание, заспа. Ама цела ноќ ми се будеше со плачење. Како отидов на работа, не се сеќавам. Со плачењево за се и сешто и во било кое време, ќе збудалам.
Не можам да го избегнам чувството на нелагодност кога ќе сум наспиена, здрава, продуктивна, со ручеци со сѐ. Па зар и вака можело?