Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Puffy2019

Puffy2019 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    802
    Допаѓања:
    1.773
    Женски фала ви на дадените мислења.
    Имаше среќа што се разбуди малава минута пред да стигне, ама затоа си покисна надвор малку додека и се отвори. Но нареден пат му кажав на маж ми, не отворам ако по секоја цена сака да дојде.
    Не разбирам што е со стариве, како да заборавиле како тие се мачеле...

2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    2.569
    Допаѓања:
    5.090
    Пеперутче знам дека си многу помлада од сите нас и најдобронамерно и другарски ќе кажам да не си ги зимаш работите при срце. Овде сме група на жени мајки што секој ден споделува ситуација, мака, бара совет, утеха, кажува искуство итн. Амааа не мора да те допре нешто до срце толку многу ако не сакаш нели? Овде сме да слушнеме нешто ново од нашиот круг на пријатели и семејства ама не значи дека се ќе примениме ама ќе признаам дека многу ќе пробаме :) и баш така тееба :inlove: сите растеме човечиња на иднината и сите тие ќе бидат различни баш како сите нас тука :l:

На Cherry333, Tulip023, Simon4e0507 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Надеж♥️

Надеж♥️ Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2024
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    1.091
    Добро утро. Обожавам планови од денес за утре и секогаш најубаво сме минеле. Решивме да искористиме продолжен викенд и еве патуваме за Охрид. Не е којзнае каде ама ќе смениме малку и ние и бебка. Се надевам добро ќе поминеме и нема да биде многу кенкав малиот господин. Убав продолжен викенд да имате мајки:l:

На happygirl, Cherry333, Guns N` Roses и 4 други им се допаѓа ова.
  4. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    1.303
    Допаѓања:
    2.231
    Викендов мм е подобар и ме остави да спијам и вчера и денес до 10. Ама не можам да разберам зошто не знам да заспијам асално откако ќе стане бебка. Во некој полусон дремам, слушам што прават зошто се дере мојава :D Во секој случај убаво беше и да се подреме некој саат плус, пак се осеќам поодморена.

Викендов ми летна, за нас нема продолжен викенд, на работа сме утре ;(

На Guns N` Roses и Carolin. им се допаѓа ова.