Мене после 40 дена одма ми дојде. И сега секој месец. Можеее да ти доаѓа вештерката штом те боли Едвај седам се мислам дури парацетамол да се напијам може ќе помогне малце....
Ако ми верувате истово си го мислев неделава за гости. Моите се многу друштвени луѓе, цел живот друштва пријатели со деца одмори слави родендени се тоа се тераше до лудила со едно 10тина семејства константно со години и гпдини и ден денес се преку 60години и си се дружат си праат патувања си прават слави гости итн. Е ние исто така со еден куп пријатели и роднини ама сега нели без пармезан и рижото со куркума полиено не е вечера, па виното пора да е куве од 1800ден да покаже домакинот дека се класа шознам све така ни се погаѓа а мене ми е понекогаш смешно, понекогаш си викам ај таков круг сме направиле… убави луѓе се деужиме со свои бизниси, со семејства итн ама споредбата ми е дека понекогаш и мене ми недостасува онака најпросечно наполитанки и кафе да извадам или да ми извади некој и децава на ппдлога да роварат ние додека прајме муабет кај да планираме одмор 2026та во мај … такво време дојде … што вика ина многу фина … Габче на Сани на одмор само ние … на друго место кај одиме па ти … мора да е хотел
А да овулацијата сега и ја ја осеќам претходно праев тестови за овулација пошто поима немав кога секс за бебе да имам
Истооо, јас се жалам он ми кажува некои такви шали као ај ќе ми помине побрзо Викам чаоо дечко да не ти текне
Ќе полудам. Немам живци веќе некој ќе си го однесе. Го почнав синко со вкусови ама по неколку лажичиња да пробува да се учи. Сабајле дадов брокула. Свекрва ми го земаа кај нив дека со гости бевме да можам да раскренам. Свркор ми ми праќа сликс дека сега во 18 му дале кашичка брокула. Среќа сабајле му дадов да проба. Како се имаат осудено без да прашаат да дадат плус навечер. Ако немав дадено сабајле? Мм уште ми вика ако бе нека јаде. Како бе акоо.