Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.453
    Допаѓања:
    26.078
    Во розево ќебе и со машна на глава беше ќере и комшија кај моите ме гледа и ме прашува: а машко или девојче е?

На arwen93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. le.soleil

le.soleil Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.872
    Допаѓања:
    6.405
    Абе не се замарај, моиве до 2.5 имаа подолги косички и сите им се обраќаа како на девојчиња. Среќа сега имаат кратка коса иначе очи ќе извадат ако некој им рече дека се девојчиња. Розево неќат да видат, тоа за девојчиња било :D

На arwen93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.161
    Допаѓања:
    8.185
    Помага за спиење на бебето ова? Јас сега почнав да си мислам дека е нешто до мене, во млекото нешто, не може да двете деца до волку неспијачи да бидат, ќе направам некоја беља низ дома ваква зашеметена жива ненаспана, една вечер две ајде де, недела дена трае спиењево по 2 3 саати вечерта цепкано на неколку пати и тоа, не оди. (facepalm)

На Simon4e0507 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    8.652
    Допаѓања:
    14.450
    После 6 месеци немаат потреба од млеко навечер, навика им е. Сменете се со мажите навечер две три вечери, ако се останато не ви успева, и ќе видите промена. Навика им е, не им правете дополнителна навика со нишкање и сл, кога ќе се поголеми кичма ќе ви падне. Мојата од 6 месеци, ја навикнав да презаспива без града, со цуцла и ги заменив подоите, кои и беа навика.