Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Tulip023

Tulip023 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2025
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    399
    @Guns N` Roses те гушкам :hug: и мојот треба на 8 месеци да почне во градинка и толку тешко ми паѓа тоа, откако наполни 5 месеци се имам чувство како некој часовник во позадина да ни го одбројува остатокот од заедничкото време сами дома, постојано заедно. А кога ќе ми текне дека пред да останам бремена му викав на мм јас да почнам порано на работа, а он да го земе последниот месец од породилното :x не ми се верува колку ми се сменија погледите и од преголем кариерист, сега се би дала да можам подолго да си останам дома со син ми.

Почнавме да планираме и патување пред да треба да почне во градинка, а јас на работа и многу му се радувам на нашето прво заедничко патување.
    И сакав да ве прашам, дали е многу амбициозно првиот лет на бебе на 7 месеци да биде 4 часа или да си бараме некоја поблиска дестинација, какви се вашите искуства со првите летови?
    Некако сите не предомисливаат за пократок лет :?: а нас баш ни е желба за Мадрид да ни е прва дестинација со бебо.