Со бебе лежиме во Козле, има наод-инфлуенца и пневмонија. Дали некој знае колку време се лежи во Козле?
Зависи од општата состојба и како реагира на терапијата. Не сме од Скопје, со пневмонија кога лежевме во нашиот град така ми кажаа, секој случај е индивидуален. Нема пропишано правило со која дијагноза, колку да се лежи. Верувам и Козле е така. Со лесно и побрзо да се опоравите.
Пред една година кога лежевме со бебе за 4 вечери плативме околу 67-70 илјади за соба плус анализи/лекарства уште некојси 20илјади (прилично basic терапија т.е. само инхалации). Може имаат нови цени сег.
Мајки почнува психички да ми влијае состојбава на куќава.Не стигам да чистам а веќе од хаосот не можам да се сконцентрирам.И да имам време немам сила и се така во круг куќава ми пропаѓа.Дајте ми препораки од тим на жени кои сте задоволни и проверени.Барав на google но не наоѓам баш нешто секакви различни мислења.Куќата е голема на два спрата па сигурно ќе биде потребно цел тим за да се заврши се,еднаш ми доаѓаше една женичка ама одвај стигаше дневната да ја исчисти до 16ч. Не можам више оболев од нервоза
Ако си задоволна договори ја нека доаѓа неколку дена по ред. Тешко се наоѓа од мое искуство, а и тие шти ги најдов ми бараа на пример 4000 за 60 квадрати стан да ми исчистат, нормално одржуван. А ако најдеш нешто добро, прати навака
Не сум задоволна...не ми треба денови работа со бебуш немам опција жена да ми матка и чисти.Ми треба агенција се да исчисти и да заврши.Се утепав читајќи мислења уште ништо немам најдено.Небитна е цена само да се исчисти се како што треба