Еве го истиот само машка верзија и има две ипол и во градинка на секое земање ми викаат жив и здрав нека е ама уста не затвара само кажува нешто ке се исплаче што има да се испалче одсабајле и после ке почне, ќути само кога спие
А поставувањето на прашања поминува ли некогаш? Жими све по 200 прашања у саат добивам, и не, не помага а ти што мислиш зашто?
Мало сутра поминувало. Главата тапан ми ја прави Ама почна да сфаќа дека Јас не можам да знам се, и ми вика Види на телефон Ото е тоа така???
Исто, ај види на интернет или прашај го чет џипити. Ама одговор мора да се даде. И да им има смисла, ако им нема се повторува прашањето 100 пати. Зашто е денес ладно? Зашто е зима не поминува.
Секој ден ме прашува Кога ќе и биде роденден. Затоа шо е надвор уште ладно, а нејзе нели у декември и е. Секоооој ден сестро. Викам Да се стопли па пак да дојде ладно, тогаш. Еве, ладно е. Кога ќе ми биде, може утре? И цел ден е тој муабет Исто, ако ја земам со кола Ото со кола, не пешки. Ако е пешки, нејзе ноџињата тој ден ја болеле Ото не со кола?
Знам дека ќе дојде ден кога нема да сакаат да ни зборат и ќе ни е жал што сега се жалиме, ама човече ушиве ми крварат. Легнуваат да спијат и мене уште два саати ми одзвонува заштооо
Ве караат ко некој баби? И плус се караат со вас ко некој свекрви? Значи некои работи не знам ни од кај му текнуваат. Баба му на балкон пуши цигара - "Дојди игамо вокот и цекапа" "Чекај да ја допушам цигарава" - "Ајде доста више со тигаето твое фили го" Зема мм чаша со сок "Пази да не истуииш, гедај каде идеш" Ако се доближи мм до фрижидер мене ме емитира умирам секој пат значи "Зошто не јадеш Лучек, само маткаш нешто на лебот" "Немој гледаш фонот боли главата, плачеш после" И мал милион работ што сеа не ми текнуваат.
Ехее 3 свекрви и 2 бивши женски се собрани у нејзе. Мм викна по мене Лункеее дој малку, а не оти јас Луна се викам. Леле ко му се сврте Ти знаеш ли мама како се вика? И знаеш ли да кажеш Те молам? Шо е ова, која е Лунке?
Да и се редат како бисерчиња. И ние имаме двечки од пред 3 недели. Сега ќе и излегуваат горе па има плачки и не јаде како што треба
Со лесно да ги извади горните, не е прва да одбива храна дур ги вади. Јас ептен се нервирав дур ги вадеше мојава кецовите горе скоро ништо не сакаше да јаде, таман пробија еден по друг и пројаде па по неколку дена почна двојки да вади и иста песна. Сега и е искочена едната двојка и почна понормално да јаде ама не знам до кога бидејќи и другата и е цела отечена пред избивање…
Па мојава да, ептен се изнамачи драми беше секој оброк. А сакаше да јаде и се нервираше ќе ја здоболи ќе заплаче, гревче беше ептен
Така е, секое дете мора да помине низ тоа. Некои полесно вадат, не мора да значи дека ќе се мачи како мојава. Помагаат гелчињата ама па кога има и горе и доле запче голем предизвик е да мачкаш гелче. Цели прсти ми се со дупки изгризани хах
Мамината маза конечно заспа. Вечерва имавме ритуал, во раце да го нишкам и да го гушкам и така заспа одма. Џабе се мачев саат време да го нишам на перница. Многу лошо што ако ме нема 20тина минути во кревет и се буди со драма. Веројатно сама сум крива што си го научив до мене да спие.