Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.719
    Допаѓања:
    5.676
    Не сум спремна за тоа подобро да незнам и да не мислам :x на колешка девојчињата ми кажува завчера леле моиве четката за чистење во вц ја грабнале па едната ќерка вика рацете во уста:envy: и тука јас му викам на мм вратата од вц немој да си ја остаел отворена... хаха ми се отвараат нови стравови

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    1.802
    Вие да ги видите во западните земји како ги растат децата трауми ќе имате :)
    Не викам дека така е правилно ама не треба да се оптеретуваме за се и сешто.
    Едно нешто ме чуди, се повеќе се пази се стерилизира, а се повеќе болни деца, алергии, и триста чуда, негде нешто не штима, можи и подобро е детето да стекни некој имунитет додека е мало
    А за паниката поголем паничар од мене нема, ми се смеат сите околу мене иако паниката неколку пати живот шо се вика ми спасила ама знам дека не е во ред до екстреми да забегвам.
    Денешно време интернетот ни допринесе за поголем страв и паника, чат џпт такоџе, помалце читање на нет а повеќе книги мислам тоа е спасот

3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.644
    Допаѓања:
    26.457
    Ореов лад и декорации Тему.

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.644
    Допаѓања:
    26.457
    Е како? Слободни, креативни градинки.
    А се што наброја од дијагнози да ги кажам, е ,,стакленото ѕбоно” , во кое се растат.
    Да не пипне, да не допре, на секое рибање раце и слично.

На Cvetce_ му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.947
    Допаѓања:
    6.657
    Ореов Лад ми е на листата прво, преубаво ми е летно време :inlove:

6. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.430
    Допаѓања:
    18.077
    Сте отвориле тема за родендени. Ние роденден имаме во август, јас уште сега ја одбрав темата што ќе биде на мачорката моја, мм ми вика не се оптеретувај рано е уште од мај таму ќе мислиме, уствари мене не ме оптеретувај, ти ако сакаш оптеретувај се.
    Се е многу поскапено, по моите пресметки и најскромно да поминеш ти треба една добра сума да тргнеш на страна, кога ќе вклучиш се не е мал трошок, сепак за убаво е, убав момент споделен со најблиските и најсаканите.

На Tulip023 и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  7. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    1.802
    Во смисла дека ги оставаат да лазат по земја, во песок, во кал, кај нас таква глетка да видиме нема шанса, ретко

Не сум јас и за бебе да лази на места кај што можи да има еден куп бактерии поготово кај нас знаеме колку се обрнува внимание на хигиена ама па и да го чувам во стаклено звоно не пада ми напамет