Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.260
    Допаѓања:
    8.320
    Мене не ми се враќа паметот после пораѓај, после вториов можеш да замислиш. Јас пегла заборавив дома цел ден, на работа си заминав. Само не памтам дали бев трудна вториов пат или пред тоа беше. Среќа нагоре сум ја оставила па не направив пожар.

На dummy и LeNora им се допаѓа ова.
  2. Stone

Stone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    743
    Синко го имаше првото шишање.Мајка ден претходно се уби од плачење ама па...никад нема да го имам во таа верзија веќе повеќе.Мм ми се чудеше дали забегав ама како да му објаснам.И еве дома си имам друго бебе...што личи на момче.Ох колку го сакам.

На mariz, bokace1, reliable и 4 други им се допаѓа ова.
  3. le.soleil

le.soleil Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.924
    Допаѓања:
    6.516
    Не знам дали ќе те утешам, ама ја секое нивно шишање го доживувам емотивно и како да преку ноќ ми пораснале. Денес пред спиење гледавме слики кога биле мали и на нив они со косички со локни и ме прашува едниот мама зашто сме биле како девојчиња со долга коса :D
    А мене ми недостига тоа време кога само шишки им фаќаше татко им, и личеа на бајчиња:D добро не ми фали кога едниот си напраи дупка и косата со машинката на татко им :D

На Liza38, Трагедијаупмм, Stone и 3 други им се допаѓа ова.
  4. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.692
    Допаѓања:
    26.527
    Пеглата за коса ја имав заборавено. Среќа до пазар бевме само, па и брзо се вративме.

5. bokace1

bokace1 Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    4.060
    Пунев вода во пластично шише , за мл што ми требаа да ги загреаам во гезве .
    Си го загреав и стопив шишето на рингла . :rofl::rofl::rofl: