Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Carolin.

Carolin. Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    3.761
    Допаѓања:
    20.738
    Децата чуствуваат се. Тргнете од вас, еве јас од себе. Кога јас сум нервозна/вознемирена детево е дупло повеќе од мене. Они повеќе ја осеќаат енергијата од нас, ние сме преокупирани со наши мисли. На мм нина му кога и да додјеше му велеше "ке ти ја земам мама/играчката, ова е мое" и се некој такви муабети не зема синко за рака и низ врата ја испрати само што влезе "ајде бабо *** иди дома" никој ни му рекол ни му спомнал такво нешто сам. Јас у шок бев, е да видите после тоа како се смени, а пазете неа и било интересно кога се лутел жити се жено, минимизирам контакт со такви луѓе одма. Сеа не го гледа ни еднаш месечно.

Денеска денов е за мене, бев на депилација одсабајле, се избањав, средив нокти сеа ке пијам кафе ми фалело ова да се одморам малку и да не мислам на друго. Женава кај што одам на депилација толку ми има некоја смирувачка енергија а бе не знаете после муабет со неа сум зен, од средно одам кај неа, сега нејзината ќерка е матурантка и после толку време е иста значи некои луѓе стварно не се менуваат.

На темата мајчинство синко во градинка неделава и наредна до 3, после до 4 односно кога ке завршам со работа ке го земам ке биде хаотично само се надевам дека ке се снајдеме некакоо. Не ја мислам толку работата колку што го мислам детеви, ваљда кај сите е така.

Имајтр убав викенд

На Baby warrior, Cvetce_, Трагедијаупмм и 2 други им се допаѓа ова.