1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    9.004
    Допаѓања:
    27.071
    Ден денес ако се разбудам сред ноќ, ми треба еден саат да презаспијам. Па средувам алишта, машина, сушара.
    Се додека не се клатиш лево десно, во маркет, на автобуска, на тезга додека чекаш продуктите, арна си.
    Ова се фаќав дека го правам и којзнае што мислеле луѓево околу. Сигурно за некоја тешко, психолошки, оболена особа ме гледале.

На Guns N` Roses, EarthFire, Baby warrior и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.423
    Допаѓања:
    6.518
    Од најсмешни инсерти во мајчинство ќе издвојам дека пред некој ден во маркет отидов сама вечерта, пазарам и додека стојам на фрижидери и чекам месо да ми исечат ја клацкам количката за пазарење како да е количката на ќерка ми напред назад од навика :rofl::rofl: ми текна во еден момент дека детево не е со мене (facepalm)

На Guns N` Roses, merriel0, Mother of 2boys и 7 други им се допаѓа ова.
  3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    9.004
    Допаѓања:
    27.071
    Истово и јас го правев. :rofl::rofl::rofl:
    Мм напред со неа во количка, јас си стојам разгледувам и ја клацкам количката за паразење. Мм урлаше од смеење.:rofl:

На merriel0, Anastasia579 и Baby warrior им се допаѓа ова.
  4. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    8.564
    +1 Денес го правев ова баш. Стојам со количката за пазарење во место и ја возам малку напред назад. После гледам мм го земал бебе (facepalm)

На Anastasia579 и Baby warrior им се допаѓа ова.
  5. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.423
    Допаѓања:
    6.518
    Ете не сум сама улава полесно ми дојде :rofl: уште една смешка и да легнувам :D пред некој ден со колешка ги шетаме децава - 3 месеци ни се разлика во парк и ми вика: абе нели скроз сме сменети откако станавме мајки, не трчаме по состаноци, не сме во штикли, не сме нашминкани, скроз не личиме на претхидно… ја гледам вака викам да бе, сроз нормално е тоа во овој стадиум…. И од другата стрна према нас иде наша клиентка со години и не поминува, не ни вика здраво :rofl: викам дај си рака, потврдено … сменети до непрепознатливост :rofl::rofl::rofl: се изнасмеавме

На Guns N` Roses, arwen93, Anaroz1 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Tulip023

Tulip023 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2025
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    529
    Хахахаха...еве јас да те утешам, јас имав таков период од од прилика месец ама после тоа повторно почнав лесно да презаспивам. Сега буквално во полусон му давам да цица (креветчето е споено со спалната со едната извадена страница, па одма до мене ми е) и си продолжувам. Пред некоја вечер ми правеше драми сред ноќ не сакаше да цица, па морав шише да му давам, со едната рака го држев шишето а другата му ја имав ставено под главчето за да е поподигнат и буквално така со шишето во рака имав заспано. Он пиел што пиел, си ја свртел главата на друга страна и си заспал. Јас се разбудив тек после два часа и нормално раката што ми беше под него ми беше цела вкочанета, ама битно поднаспана бев :lol:

На Joanna28 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    9.188
    Дочекав ќерка (3 години) да ми рече ајде да си ги собериме играчките и стварно да почне да собира :party:(fingers)8)
    Плус да ги врати сите кутии наместо и се со ред.

Мала победа за човештвото ова :rofl:

Надежно желбата ќе и потрае и за понатаму.

На Guns N` Roses, Joanna28, Feniksgirl и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.005
    Допаѓања:
    15.275
    Леле јас па кога и да шетаме, јас ја буткам количката, маж ми не може да ја допре од мене, ми вика што не ја даваш количката хахаха, леле викам не знам да одам без да гурам количка, толку ми станало навика да чудно ми е друг да гура, а јас така со рацете.:rofl::rofl::rofl:

На Guns N` Roses, Anaroz1, Joanna28 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.158
    Допаѓања:
    7.273
    Јас кога ќе излезам без деца, не знам како да се понашам. :rofl:

На Miss_S, Guns N` Roses и Feniksgirl им се допаѓа ова.
  10. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    9.188
    Одам вчера до маркет сама, на 300м ни е и обично со дете пешачиме со таму.

Прва помисла - ејј ептен брзо се стасувало до маркетот :D
    Тоа без влечење, без застанување да видиме камче, куче, маче, порта, не знам што, не знам кој
    .

На Anaroz1 и Feniksgirl им се допаѓа ова.
  11. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.158
    Допаѓања:
    7.273
    Мене идење во сити мол сама ми е терапија - без количка или кенгур или без тодлер што го барам меѓу алишта и 500 пати повторувам не тоа, не пипкај таму :rofl:. Едноставно кога имам брн аут одам сама да пазарам тоа ми е издувен вентил.