Јас имам v12 (кога го купив беше најнов модел) и супер сум задоволна. Буквално секој ден по 3 пати го користам.
И мојот е V12ка ако не се лажам. И уште една препорака за Дајсон стик и од мене. Јас го имам околу 4 години. Значи му нема рамен. Купив ваква за во станот што го рентавме, за да се чисти полесно. Катастрофа... Затоа и со линк ја ставам. Нема споредба Дајсон со оваа на Филипс. Посебно со мало дете.
Не е за кај нас ама сепак бидете внимателни во секој случај https://skopje1.mk/alarm-vo-avstrija-otrov-za-gluvci-pronajden-vo-bebeska-xrana
Веројатно за веста со хип качишките се работи...нели пред некој месец исто од хип повлекуваа адаптирано ?
Да, за Хип. А млекото мислам беше Аптамил. Одамна не користиме, не ги следам толку детално ама страшно е во секој случај ова што се прави.
Не знам. Ептен се нервирам само на дохрана сме и тоа на хип. Не знае човек веќе што да дава, што е добро, што не. Како што прочитав наводно саботажа. Тие тегли имале поинаква налепница. Се надевам дека нема кај нас.