1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Amore.Mio

Amore.Mio Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2021
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    1.167
    Каде виде дека одговараат? Зошто јас кога прашав во продавница дали ми одговара мопот само продавачката ми рече не?
    Не те нападнав :), само се изнервирав дека ако одговара ќе си го купев :D:D.

2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.498
    Допаѓања:
    6.681
    Ај за правосмукалкава ќе се решам :D маж ми рече ќе части да не сум хистерирала дома дека имало трошки :yawn: амаааа како бе да ја научам да јаде малце почовечки - 10ипол месеци :( луѓе ако нема нешто да држи или да грицка во другото раче се тепаме да и ставам лажичка во уста а сама јаде како врапче не можам да и измерам и се прави лом … 80% на земја, 20% во уста. Инаку сака да јаде и секој оброк е околу 200гр ама мноооогу сме умачкани и растрошени на крај двете (facepalm) има некој друг вака или на 10ипол месеци сите веќе фаќаат полека и ставаат во уста а не по земја

3. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.916
    Допаѓања:
    10.691
    Не знам искрено, некој погоре имаше напишано нешто за додатоци дека одговараат.

А иначе филтер кога купував во Раде Кончар каде што им е сервисот, ми рекоа дека за моделот кој го имам одговараат делови до 15ката. Филтерот кој го купив е за 15ка, друга боја е плава небесно. :D Ама одговара.

4. EarthFire

EarthFire Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    1.341
    Иако темава е муабети без совети, да не ти давам совет (пошто не го ни бараш), само да ти дадам еден фид бек. Ми звучиш како да се мачиш зашто се враќаш на раб и го оставаш детето во градинка. Обично коа така се мачам со нешто, ич не ми одат работите. Како све да се врти против мене. Полесно е коа човек не се помири и коа ќе си каже, ок е. Ништо страшно нема да биде и да се вратам на раб и да си оди малата у градинка.

5. EarthFire

EarthFire Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    1.341
    Како ја храниш, со пасирано со лажичка или со блв методата?

6. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    9.123
    Допаѓања:
    27.254
    Година и 8 м и уште е лом кога јаде. Па ако треба да си достави во уста парче што и виси, тоа е цела рака бутање во уста. За подот , комотно 5 кокошки ако пуштам, ќе цркнат од прејадување.
    За исфлекани алишта, ќе ќутам. Хаос