Јој, ептен ти било забавно И ние со истата мака ноќеска. Не е болна но од напињање и инает знае да се исповрати. Овие три дена не сака сама да спие. А-осети дека стануваш од креветот, и она се буди и те бара назад. Легнав да ја успивам во 22, до 23:30 три пати пробував да станам, и на крај ми скисна. Таман решивме со маж ми малце да се релаксираме, си сипавме вино и благичко, а јас неможев да искочам од соба! Па маж ми презема за да можам бар виното да го пивнам, но пак иста песна до кај 01. Се "спакував" и решив да легнам со неа, арно ама и татко и' морал! Кога рече плаче, вика по него, ја земав да ја гушкам да ја смирам но реши да повраќа по мене. И јас, и она и креветот лом! И така Во ниедно време ние се пресоблакавме, миевме, чистевме, и' дадов чајче да се напие и комплет тројцата во кревет. Ја префрливме во креветче и кома до 10 сабајлево. Многу би сакала и јас да шетам на сонцево, но овие три дена сум втора смена па ми останува само викендот Во врска со муабетите, јас сум возач од 2002 но задниве три години откако сум мажена не сум возела. Со колата на татко ми немав проблем, но оваа кола што ја возиме е на име на свекор ми и нешто од внатре не ми дава да превземам одговорност да возам туѓа кола, иако и свекор ми инсистира да ја користам За жал сеуште маж ми го малтретирам да не' вози. Ептен е потреба и рачунам дека секоја жена треба да вози. Опуштете се, откачете го стравот за возење, баш е полесно да возите низ Скопје (некој рече било страшно) отколку на отворен пат. За Скопје повеќе ќе користите кочница отколку гас, зарем има полесно Јас и ќерка ми сме близнаци во хороскоп, маж ми водолија, но тој до толку не се замара што кога го прашав прв пат не ни знаеше да ми каже Јас пак верувам во астрологија до некаде, баш ме расположува. Другото дете би сакала да е девица, многу организирани луѓе ми се, знаат што сакаат, истрајни во постигнување цели.. Ама дали ќе го трефнам @blessed.an да пробаш со термофорче да му го згрееш стомачето? И чајче од ким.
@Kitten fala na ubavite zborovi. Znaes sto sakas. Devica,najistrajni i najorganizirani. Cesto mm se luti,koga sakam se da e pod konec,a se nema vreme,i on vednas vrie.
Јас сум бик, малата е ракче, а мм е девица Дефинитивно според мене личностите со најдобри и најубави особони се девиците. Затоа од ден на ден се повеќе и повеќе си го обожавам мм
Добар ден од второ кафе на тераса и втора тура нозе денес. Ама детево нешто не ми е арно, ко да ми е кенкаво, ко да ми е топло, еве го второ заспивање му е ова за два саати. Баш сакав да одиме кај баба, се надевам добар ќе биде нема да ми се разболе. Кажете топлинчиња за волку мали бебуши има ли некаде? 6м уште малку, во Џамбо ништо не ме бендиса. Се дувам ко паун на муабетиве за девиците, јас сум тродупла девица, ама баш е така ко што кажувате. Само емотивна сум многу и тоа не е ич арно.
Добар ден и од мене Синко нана, а јас месам кифлички, после братучетка со дечкото ке дојде на гости Многу сакав и ајвар да направиме со свекрва ми, ама изгледа ништо, сепак ке купиме домашен од една жена, минатата година некако како недопржен да и беше (ваљда за повеќе тегли да и искочат), прва тура што купивме супер беше, втора заникаде... а прадедово ја има најдено од некаде па и 300ден за тегла дава, сигурно сами да направиме многу поефтино ке дојде, што знам не сум во тек со цени за пиперките. Јас во хороскоп сум стрелец, мм е девица, синко е овен, сите различно Синко е добар, вчера ме израдува изеде тањирче леќа со телешко месо, Маша ни е спасот за јадење, ја обожава, па дека фаќа на Ш некако интересно и како ја вика Маша Маша и шшка, исто и Чаша, Шише така ги кажува со тврдо Ш Периодов запнал за кола, секаде ја става во зборување, мама кола, бања кола, баба дедо кола, Маша кола, меме кола, падна кола, кака кола, ало кола, секаде ја има колата Леле иначе прееска истрипав дека имаше земјотрес, дури и надвор искочив со синко во раце а тоа машината за перење била на центрифуга, а вецето е до дневната и на нозе се осеќаше дрмање, а истовремено чистачката горе што чисти ја затворила вратата малку појако и ѕидовите се здрмаа, јас уплав реков дрма земјотрес Ајде да видам дали ми стасало тестото и да си виткам кифличките, убав ден
Mami imase link od eden bebeski horoskop ako nekoj znae da go spodeli bas bi sakala da go procitam. Inaku jas vo horoskop sum vaga, mm rak, a sinko vodilija, me interesira nesto poveke za vodoliive. Pozdrav I ubav den
Земи му меки патичиња од адидас, преубави се... синко баш овој период беше 5,6 месеци и кога залади со такви си шеткаше во дубак Имаат и конверс такви. А ако ти е за топлење на ноџињата земи му чорапки со кожичка доле... Што бројче носи?
Newborn Baby Boys Girls Furry Snow Boots Soft Bottom Cotton Prewalker Shoes LU8 http://s.aliexpress.com/QZVFz6JF мене ми стигнаа за 16 дена.
Ќе ми прости синко ама адидас за три месеци не давам, здравје на пролет ќе му купам асални кога ќе заодува, сеа за у дубак јок. Имаме дебели чорапчиња ама надвор во кенгур само чорапи ми е шубе. Фала за линкот алиекспрес!
Децава се подобри денес, се надевам нема да повраќаат веќе. Да се надоврзам на муабетот за хороскопот, јас сум бик, мм е јарец (не прашувајте како се сложуваме и двајцата рогати) најголемиот син и најмалиот се риби, а средниот е рак. Екипа сме Убав ден мајки, ајде ако сте за кафе, сокче, чајче Гушкам и бацнувам сите
Hello ladys. Denes ribi na meni, lignji i kotsomuri i kompiri peceni i salata Samo sto se najadovme i odmaram sea, me boli stomak epten se prejadov Vremeto ubavo, za setanje mh mh. Aj ojdov da odmoram uste malku dur ne stanala cuca Ubav den na site
Јас два пара си имав подарок, инаку не ми се даваше и мене толку Иначе ми текна има во Локо Кроко за толку малечки, куп различни
Мојава на 15м прооде....Просечна е таа возраст на 14,15 месеци. Не и се плаши...некои повеќе страв имаат и се попретпазливи....некои не се плашат. Карактер. Некои се помрзливи, некои попргави. Како што заприметувам некогаш и килажата има врска...децата што се мали и слабички побрзо се исправаат на нозе...на 9 м проодуваат...немаат килажа која треба да ја крепат...али не значи дека и покрупничко дете не може порано да прооди...до мускулатурата е некогаш...ако можи убаво да си ја крепи тежината.
Ретко и килажата зависи, на другарка малата на 6м почна убаво да лази, тогаш почна да се исправа за креветче се чудевме и мислев ке прооди брзо, а мало ситно слабо, прооде на 13м... а мојов газе му тежеше, тромавко бебуле такво големо на 9,10м пролази, веќе на 11 одеше
Ауууу ќто ќе беше инаетење, 5 саата не сака да заспие, задрема малку, ај викам да измерам тт, го разбудив и не продолжи, еве го заспа ама со плачки. Живееме на прометна улица, извади го надвор се комира, дома во тивката соба не спие цврсто, во оваа на улица кома. Многу ми р козле бозле, исто ко и знакчето што му е рогато. Мене јајници ме отекоа, што убаво година дена бев мирна, сега пак ме болат. Уф за време на бременоста и додека добијам ништо не ме болеше, сеа се ми е нешто. Ручек спремен, пилешко похувано со помфрит, се чека работникот да дојде на ручек па да идеме да му купиме на дерачов топлинки од Лококроко. Иначе нарачавме и од Али, и тоа два пара
zdravo zenski, cel den se kanam da pisam nesto ama sinko nikako ne me ostava na raat na pc. nie stndard sema,po doma,setame, so sinko na shoping bevme kupivme paticinja i corapi i pantaloni za mama da ne se vratime prazni doma haha.. sinko se zaigra sam pa malku na pc, vecera se pravi, vremeto murtavo,se ligavi, vrne -nervrne i toa samoto neznae sto mu se pravi. majka moja-inatot moj saka na gosti da mi dojde, se tokmi se tokmi vrti temi od okolu, smeski e i vikam ako be majce dojdi ama pusti strav da leta sama so avin, nikogas nema letano ama i vikam za se ima prv pat. @mariz me iznasmeja so centrifugata-zemjotresot citam pravite muabet za nosinja cistenje izgleda sin mi e eden od retkite sto saka fizioloski i spric .. stom malku ke mu se zatne ili nesto ke mu smeta vnatre vednas vika da mu go cistam, odi zema cita crpa ja stava na krevet i legnuva i ceka, mnogu mi e smesen. pozdrav na site
Добар и убав сончев@ ден денес. @coconaut и ние сме исти со пресоблекувањето ама му давам некое играче да се занимава и се окупира со него и не ми мрда.Сега нешто со јадењево ме зафркава.Одкако ми се поболи не сака мн мн да јаде.За се ми прави кисела фаца @mariz Иста комбинација сме со маживе ама во последно мојов некако мн ми се меша во се (чиниш свекрва ) .Сака многу да помага и се да прави ,дури сака и мене да ме направи дека јас ништо незнам ,тој се знае.Вчера му се налутив многу па ми се правда јас многу сум терала инает ....му велам а твојот инает ?А вели не било тоа инает тој сакал да се прави паметен хахаха ме изнасмеа и неможам долго да му останам лута ,знае како да се извади од ситуација @kallias дај прати од тоа лигните ,како ми се пријаде да знаеш мнјам мнјам Со лесно на сите што со болни и побрзо оздравување Имајте убав ден мамички