1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. EarthFire

EarthFire Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    1.459
    Ние релативно лесно го поминавме 4тиот, имаше неколку заебани денови (јас плачев еднаш од умор ), ама беа неколку дена. Греота да се пожалам.
    Е сеа, главната дневна дремка ми ја расипува, дал од скок, дал од жешко, дал што и сменив соба за дремката, не знам, ама се навикнав да спие 3 саати попладне а сеа се бориме да презаспие, ми се буди, ама не е доспана, и тоа трае и трае, ама решив да оставам...колку повеќе се стресирам, толку не бива.

2. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    1.970
    Јас да се апдејтирам, ме нема некое време си дојдовме Македонија, шубо било на одмор :)
    Го однесовме бебушот на терме базени во Берлин и на крај одлучив да го брцнамм во базен, уживаше луѓе, водата пречиста и еден куп помали бебиња од него уште неопулени во очите ги капела.
    Го капев и кај големите базени, можи повеќе од половина час да можеше ќе заспиеше во вода :)
    Одма после излегување туш и спиеше ноќта прв пат без да се разбуди :)

Еве некое време почнавме да врзуваме сон освен вчера исклучок, еднаш до два пати макс се будиме ноќта сега.

Така да тие мајки што се двоумат за базен ако е водата чиста и проверена слободнооо

На jagoda777 и Трагедијаупмм им се допаѓа ова.