Ние релативно лесно го поминавме 4тиот, имаше неколку заебани денови (јас плачев еднаш од умор ), ама беа неколку дена. Греота да се пожалам. Е сеа, главната дневна дремка ми ја расипува, дал од скок, дал од жешко, дал што и сменив соба за дремката, не знам, ама се навикнав да спие 3 саати попладне а сеа се бориме да презаспие, ми се буди, ама не е доспана, и тоа трае и трае, ама решив да оставам...колку повеќе се стресирам, толку не бива.
Јас да се апдејтирам, ме нема некое време си дојдовме Македонија, шубо било на одмор Го однесовме бебушот на терме базени во Берлин и на крај одлучив да го брцнамм во базен, уживаше луѓе, водата пречиста и еден куп помали бебиња од него уште неопулени во очите ги капела. Го капев и кај големите базени, можи повеќе од половина час да можеше ќе заспиеше во вода Одма после излегување туш и спиеше ноќта прв пат без да се разбуди Еве некое време почнавме да врзуваме сон освен вчера исклучок, еднаш до два пати макс се будиме ноќта сега. Така да тие мајки што се двоумат за базен ако е водата чиста и проверена слободнооо