@Mariangel sreken rodenden, I ti vaga ko mene Tuku sto e ova sto me snajde zeni so bebevo, pak kasno uspivanje vo 11 I nesto,a si zaspivase maks do 21-21 30, edvaj I toa so niskanje, a do sega na cice se uspivase . Zaspavme nekako I po saat vreme sirena, place vika na cel glas, neke da ja fati gradata I da prezaspie, pa pak niskanje, edvaj se smiri go spustiv cicase I zaspa, eve jas sega maki macam, mi go poremeti sonot, ne mozam da prezaspijam. Sto li mu se slucuva ne znam, izvadi dve edinici dole, nemase nekoj vakvi maki, mi e strav nesto da ne go maci, boli
Да, да празник е Среќен нека ти е роденденот мила се најдобро многу здравје и среќа....се што сакаш да ти се исполни Tуку мм ме насмеа сабајлечки.Гледа купена округла тиква-што ја купив за да јаде бебето и ме прашува да не идело и хелоуин
@Mariangel нека ти е најсреќен роденденот, се што ти лежи на душа да ти се исполни. И ние денес славиме роденден, на мажето мое му е роденден
Среќен Роденден @Mariangel .Се најубаво. Уште 100 родендени да си дочекаш. Среќен роденден и на мажето твое @Angel.Heart . Да сте живи и здрави.
@Mariangel sreken rodenden,da ti se ispolni sekoja zelba ,srekja i zdravje pred se na site vas @Angel.Heart sreken rodenden i na mazeto tvoe Jas pak da si se zalam ovde.vcera dobiv i od sinoka imam nekoja jaka glavobolka,a od sabajle i kako nekoja svetlina pred oci imam,kako nekoj odblesok od blic od aparat(ama objasniv).Neznam ama strav me fakja so ova Nokeska malava se budese 2-3 pati i po eden saat bese budna i sabajle vo 6h.morav da ja stavam vo transporter da zaspie,nejkese nikako.Denes osekam ke bide tezok den,i vaka koga ne mi e dobro si vikam samo zdravje da imame site trojca pa za drugoto ne se nerviram.Ama za nekoe vreme ke izleze nekoja sitnica sto ke me iznervira i pak istoto.Nemozam,takov karakter sum,nervozna epten.Ako mozeme bar vo nedela da prosetame malce so mm i bebulevo da se osvezam malcea i treba shopping za malava,ide zima treba da se spremame. Ajde ubav den na site
@Mariangel , да си жива и здрава душичко, нека ти е среќен роденденот а секој нареден сѐ повесел и посреќен да ти биде!
Добар ден мамички @Angel.Heart Нека му е најсреќен роденденот на малиот, секогаш среќа и радост само да ви носи @Mariangel и на тебе најсреќен роденден, оваа година само убавини да си дочекуваш  Синко спие, стана во 7ч и дека не беше доспан, нешто деновиве немирно спие по 3 пати ноќеска со вриштење од сон станува... Мене леле кичма ме кине, како што е тежок едвај го кревам, дали промаја некоја ме фатила или пак дека треба да добивам... А немам апетит, еве сега и се мислам што да јадам, ништо не ми се јаде... Ајде да го почнам денов со кафенце, убав ден мајки
@Angel.Heart среќен роденден на сопругот @Mariangel , среќен роденден, се најубаво Јас веќе саат време го пијам утринското кафе, а ни пола не сум испила. Нешто преведувам, па го заборавам кафето. Отиде мали во градинка. Синоќа имавме гости, пошто му беше роденден пред некој ден, беа едни пријатели на торта синоќа. Му донесоа хеликоптер. Леле кога го виде.....радости живи „Кокн“ Така го вика хеликоптерот Сега почнува ептен да се отпушта со зборење, па многу се смешни зборчињата што ги кажува Од возбуда не можеше да заспие, дури во 10 заспа, обично во 8 веќе е готов. Сабајлево беше мргуд невиден, цели борби се водат за се што треба да се направи. Не можам да го облечам, кога виде дека треба да облекува џемперче и јакна, се затвори во соба, не ме пушташе да влезам Ладно е овде веќе, плус тоа ветерот се поладен и посилен станува. @danichap , и овој спие во монтажно креветче, и одамна има желба да се прекачи, ама голем коркач е Плашлив е од секогаш, затоа дури на 17 месеци се опушти и прооде. Не се осмелува на такви акробации сеуште Многу храбра малата немирка Среќа ништо страшно не се случило. Помош богами ќе ти треба Убав ден на сите
Добро утро! Среќен роденден @Mariangel да си ни жива и здрава, среќен роденден и на малите палавковци. Ние стандард шема на тераса, кафе, овесна каша со сончоглед денес, јаболко и водичка. Бебе отспа скоро 40мин. Синоќа срце ми се стегаше како жално плачеше, не можеше да заспие, го мачеа шлајмчиња ли, мрсулчиња ли не знам ама плачеше многу. Го ставив на висока перница и спиеше до сабајле, во 6ипол стана за млекце и презаспа до 8. Да ви кажам овеснава каша врши работа, за три дена имам смалено спојлер, додуша јас брзо слабеам. Значи мајката е јадење често и Овес насабајле. Убав ден!
@Mariangel Среќен роденден, сите желби реалност Добар ден и од мене мамички,бебенце 26 дена полни денеска Ви текнува од кога почнуваат да гугаат, да си ја препознаат мајка си, татко си?? Да се смешкаат?? Да мрткаат со рачиња и да се радуваат?? Сега ке се дружам со правосмукалка и ви посакуваам многу убавв ден ( да уживаме додека времето е сончево)
@Mariangel среќен роденден, оваа година и сите наредни да ти бидат исполнети со многу убави работи,и лошото да престане синко си нанка,јас се мислам што за појадок,некако наутро ич немам апетит
На 40 дена отприлика почнуваат да се смешкаат, те препознава по гласот иако мислам дека сеуште не гледаат јасно 100% @Mariangel Среќен Роденден, многу здравје, љубов, среќа...
Одамна ве немам посетено. Знам дека тука се истжуваме за слатките маки,кои итекако знаат да бидат кисели. Наминав да ве читнам и да си се пофалам дека се ближиме на кај годинка ипол и конечно се заигруваме сами и јас пијам кафе по на раат,пи на раат се готви.. Се надевам не е само период туку со самото растење ке бидеме посамостални. Пред се живи и здрави,па после се друго.
@Mariangel среќен роденден, здравје, љубов и многу, многу среќа. Сите желби да ти се ипсолнат. Денов прекрасен, па и празничен, убаво се осеќам. Децата легнаа да одморат, таман јас да пружам алишта и да мијам садови. Ве гушкам сите
@Mariangel среќен роденден и само убавини да следат со шефот твој,за лошо да не слушните повеќе Леле луѓе да знаете денес што ми се случи....Бевме на лекар на преглед ,ни се појави осип на градите па ни исчезна и д-р установи дека ни е алергиска реакција на некој керем или нечто что имам дадено... остајте то помина и ај си реков да се консултирам за јадење што како .И и кажувам што давам и викам и просо имам дадено 2 пати сега по мн малку.Лелелле кога почна да ми кажува како дебелите жени го јаделе да се заситувале и како му набабрувало на детето во желудникот и да не давам повеќе ииии косата ми се крена!Ми вика се таму што е од виталија мислиш здраво е ,толку продукти имаме во нашава Македонија немој да му даваш такви работи ако не сакаш понатаму проблем да си направиш.Немој ми вели да се лутиш за убаво ти велам,а јас вријам и ги слушам со мм како и тој ми викал дека просото е само за папагали кај ми текнало да давам.Само на нет сум читала,демек никој со потпис и печат го немал тоа одобрено ..... И друго уште ми вели можиш се да даваш освен мед, печурки ,тропски овошја увезени пример авокадо,ананас .....хахахах....Викам како така па нели цитрусните овошја се алергени ,месо ,јајце?А не ми вели од другио месец почни да воведуваш месо јајце (утре полниме 7 месеци)и цитруси давај слободно како сок разредени со водичка Ме советува дури дека веќе треба да воведам 3 оброци поручек овошје и вечера ,а за ручек зеленчукова каша.Башка и мм ја поддржува и ми вели таа толку години д-р е не може ние да знаеме повеќе од неа.Ме советува да почниме кисело млеко ,јогурт вели веќе требало досега да дадеш. Луѓе кога ми се кренаа нерви,а не сакам да се карам со мм ,мислев ќе прснам да плачам од толку нервоза. Како може една мајка што го сака најдоброто за своето дете,да слуша вакво нешто? Се думам сега како ќе правам и дали да давам или да си терам по мое Извинете за долгиов и негативен пост ама знам дека вие ќе ме разберете овде ,оти домашниве ми се стара школа и џабе муабет ќе правам Имајте убав ден