1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Tasha masha

Tasha masha Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2025
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    95
    Топ си е роботот и многу го користев додека имав само тодлери, некогаш и два пати на ден. Сега некако сум преморена, навечер прва заспивам, па подсредувам од сабајле.
    Од мене препорака. А сега ми текна дека плус како white noise ми служеше за дневни дремки :D

На Eho му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.725
    Допаѓања:
    8.148
    Мајки на деца што уште не сте проодени некаде 11 месец па натака со што се заигруваат, штп прават ? Моево воопшто не се заигрува , уште не оди и цело време сака за рака да го водам да оди ..Како ќе се разбуди до вечер е истото, нити можам да фатам нешто нити ништо а и не се обидува сам нешто да заигра или со мене на под да играме туку цело време во движење. Преморена сум се осеќам како на маратон веќе ..

3. Tasha masha

Tasha masha Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2025
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    95
    Ај додека сме на тема чистење, ве молам препорачајте ми жена барем еднаш неделно да ми доаѓа. Досега 3 жени што викав од огласи само како мачката со опашката и гледаат побрзо да си отидат, а на една за генералка и платив 7500ден, на другите две по 3000 денари, онака површинско чистење и не сум воопшто задоволна. Ми треба од искуство да ми препорачате, ве молам.

4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    12.115
    Допаѓања:
    191.443
    Мене искрено ми е мака. На страна фактот што децава сами ги раскреваат играчките секоја вечер и секогаш кога треба да се усиса, јас треба да ги кренам или поместам сите организери а имам две долги и 3 обични табуретки со играчки и две големи торби. Големите играчки како кујна, масички со активности и столчиња што се распоредени низ соба и се така цело време, па разни големи возови, камиони, куќата за барбики е огромна исто не се собира треба да се помести. И тоа од прилика во детската, во спална имам 3 корпи за алишта, столица од шминкерницата, едно големо цвеќе, во кујна само 4 различни корпи за рециклирање одпадок, столиците од масата, низ дневна клуб масичките, па неколку големи цвеќиња што ми се по под, хранилката само ја шетам наваму натаму… не можам.. стварно, сафра ме фаќа само и за ова што ми текнува вака. Искрено и не ми се ни чека роботот полека полека да помине, или јас ама почесто маж ми усиса за 20 минути цел спрат. Е сега ако ти е минимално средено дома, верувам е поедноставно. Ја вака преку ден и по неколку пати знам да поминам со рачно смукалче по ќошови кај што неизбежно се собира прашина само што ќе исшмукаш поради што се движиме. И искрено колку и да бев скептик за стик, сега веќе гледам дека би ми олеснило. Ама роботот ми е промашена инвестиција.