1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. poker_face

poker_face Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    827
    Допаѓања:
    4.637
    Цело време ќе менува, и како што пишале членките погоре зависи од детето. И јас така ќе се пожалам овде дека неќе количка па после неколку недели ќе му текне сака да се вози и сам си заспива во количка, па пак после некое време ја гледа количката како најголем непријател и сака само во раце и така цело време. Ќе и помине тој период ќе можеш да ја оставиш сама ама не очекувај дека ако почнеш да ја оставаш дека така ќе остне цело време. Поголем дел од времето се во некој скок во развој и менуваат расположение.

Последна измена: 15 јули 2026 во 14:12
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    7.273
    3дена пред да тргнеме ја помина стомачниот вирус и ќерка ми па мене па мм сите тројца по 24-48h не држеше, повраќање, температура и главоболка. Среќа поминува брзо, прегаден вирус :( мЈка ми дојде вечерта пред да тргнеме да ми помогне да се спакувам асално и нејзе ја заразивме ептен е пренослив. Колку качи тт кај тебе?

3. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    4.079
    39 највисока еве сеа пишував во др тежа 38.8 беше прееска ставив чепче пред 4 ч
    Сеа пак качува еве 38.3 еднаш покажа еднаш 38.8
    Освен тт и црвено грло друго нема ништо.

4. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.589
    Допаѓања:
    2.251
    Баш ќе те прашував дали и тебе те фати стомачниот, јас ептен лошо пројдов се изнамачив а малава само неколку пати што поврати и добра беше весела. Ваљда некоја рота ќе да беше чим лесно пројде она а јас се изнамачив дека ние не сме вакцинирани, нова вакцина е таа

На Трагедијаупмм му/ѝ се допаѓа ова.