Цело време ќе менува, и како што пишале членките погоре зависи од детето. И јас така ќе се пожалам овде дека неќе количка па после неколку недели ќе му текне сака да се вози и сам си заспива во количка, па пак после некое време ја гледа количката како најголем непријател и сака само во раце и така цело време. Ќе и помине тој период ќе можеш да ја оставиш сама ама не очекувај дека ако почнеш да ја оставаш дека така ќе остне цело време. Поголем дел од времето се во некој скок во развој и менуваат расположение.
3дена пред да тргнеме ја помина стомачниот вирус и ќерка ми па мене па мм сите тројца по 24-48h не држеше, повраќање, температура и главоболка. Среќа поминува брзо, прегаден вирус мЈка ми дојде вечерта пред да тргнеме да ми помогне да се спакувам асално и нејзе ја заразивме ептен е пренослив. Колку качи тт кај тебе?
39 највисока еве сеа пишував во др тежа 38.8 беше прееска ставив чепче пред 4 ч Сеа пак качува еве 38.3 еднаш покажа еднаш 38.8 Освен тт и црвено грло друго нема ништо.
Баш ќе те прашував дали и тебе те фати стомачниот, јас ептен лошо пројдов се изнамачив а малава само неколку пати што поврати и добра беше весела. Ваљда некоја рота ќе да беше чим лесно пројде она а јас се изнамачив дека ние не сме вакцинирани, нова вакцина е таа