Не се справувам. Чекам да помине или налго правам нешто да и одвлечам внимание. Пример вчера 15 мин вриштеше зошто сум и го соблекла фустанот , што и е нов за на свадба ( и го пробував). Се тресеше од вриштење и чекав чекав и само на сец и бутнав цуцла и дојде во мене се смири. 2 години е за месец, си ги има секој ден скоро. И да. И мм ми вика зошто сум подвикувала. Ама ако пробуваш во тој момент да смируваш, бетееееер е.
Јас мислев дека само јас така правам дека и подвикнувам понекогаш, не од лутина туку да и скренам внимание, си викам Боже луда да не сум, хахах ама кога ве читам гледам не сум единствена, полесно ми е.
Јас џабе викам. Мојава го научи зборот не. Знае дека викам не кога прави бељи. Па така, иде кај штекерите и вика нее, отвара врати од кујна и вика нее.. Аухх што карактер е уште од сега, а читајќи ве, тек почнува
Хахаха леле исто, мојот само не вика за се, ама буквално за се, и кога сака нешто да добие вика не не не, дека ние по цел ден не ваму, не таму, и тој кутриот само тоа повторува А за подвикнувањето и јас имам грижа на совест некогаш кога ќе повишам тон, ретко ми се случува а во принцип многу викам и гласна сум ама еве за чудо некако се контролирам, повеќе кон маж ми привикнувам Мирен е мојот, не можам да се пожалам и кога ќе му речам не, онака се сецнува и се трга, освен за цицка, е таму зборот НЕ не поминува Е сега имам јас друга мака, пошто маж ми е на работа доста време од денот а јас сум по цел ден со него абе одвај го чека да дојди, му се џитка во раце и не сака ништо живо да го земам, се тоа супер за мене ама има еден проблем, само што ќе го земи мм сака да го патка, кефој е кога патка, се треска од смеа, не сака ништо живо во количка да седи кога сме заедно тројцата, кога сум сама со него немам никаков проблем, и така не можиме нигде да одиме оти господинот мал сака само да патка и во раце кај тато, се тато капнат од работа Друго, не сака да спие кога е татко му дома, ништо живо, го асоцира на игра и сака само да игра со него и да патка тоа го кажавме Многу е разгален со него и тогаш почнува да кемка, да се буни, сака по негово да е, кога сме сами скроз друго дете