1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    9.293
    Допаѓања:
    27.591
    Не се справувам. Чекам да помине или налго правам нешто да и одвлечам внимание. Пример вчера 15 мин вриштеше зошто сум и го соблекла фустанот , што и е нов за на свадба ( и го пробував). Се тресеше од вриштење и чекав чекав и само на сец и бутнав цуцла и дојде во мене се смири. 2 години е за месец, си ги има секој ден скоро.
    И да. И мм ми вика зошто сум подвикувала. Ама ако пробуваш во тој момент да смируваш, бетееееер е.

На arwen93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.216
    Јас мислев дека само јас така правам дека и подвикнувам понекогаш, не од лутина туку да и скренам внимание, си викам Боже луда да не сум, хахах ама кога ве читам гледам не сум единствена, полесно ми е. :D

На Cvetce_ и Peperutce6 им се допаѓа ова.
  3. Peperutce6

Peperutce6 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2025
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    5.194
    Јас џабе викам. Мојава го научи зборот не. Знае дека викам не кога прави бељи. Па така, иде кај штекерите и вика нее, отвара врати од кујна и вика нее.. Аухх што карактер е уште од сега, а читајќи ве, тек почнува 8)

На arwen93 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    1.387
    Допаѓања:
    2.032
    Хахаха леле исто, мојот само не вика за се, ама буквално за се, и кога сака нешто да добие вика не не не, дека ние по цел ден не ваму, не таму, и тој кутриот само тоа повторува :rofl:
    А за подвикнувањето и јас имам грижа на совест некогаш кога ќе повишам тон, ретко ми се случува а во принцип многу викам и гласна сум ама еве за чудо некако се контролирам, повеќе кон маж ми привикнувам :lol:
    Мирен е мојот, не можам да се пожалам и кога ќе му речам не, онака се сецнува и се трга, освен за цицка, е таму зборот НЕ не поминува :)

Е сега имам јас друга мака, пошто маж ми е на работа доста време од денот а јас сум по цел ден со него абе одвај го чека да дојди, му се џитка во раце и не сака ништо живо да го земам, се тоа супер за мене ама има еден проблем, само што ќе го земи мм сака да го патка, кефој е кога патка, се треска од смеа, не сака ништо живо во количка да седи кога сме заедно тројцата, кога сум сама со него немам никаков проблем, и така не можиме нигде да одиме оти господинот мал сака само да патка и во раце кај тато, се тато капнат од работа :)
    Друго, не сака да спие кога е татко му дома, ништо живо, го асоцира на игра и сака само да игра со него и да патка тоа го кажавме :)
    Многу е разгален со него и тогаш почнува да кемка, да се буни, сака по негово да е, кога сме сами скроз друго дете